ζωδια για ελεύθερους 25/05 Τετάρτη

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

ζωδια για ελεύθερους 25/05 Τετάρτη

ζωδια κριός
Τα συναισθήματα έχουν τη δύναμη να μας καταβάλουν, όταν οι συζητήσεις τείνουν πολύ γρήγορα να ανεβάζουν θερμοκρασία. Ας επιδείξετε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή πριν πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε, γι’ αυτό φροντίστε να μετράτε τις λέξεις σας πριν τις ξεστομίσετε.

ζωδια ταύρος
Είστε ήδη γνώστες του γεγονότος ότι οι σχέσεις ενίοτε μετατρέπονται πολύ γρήγορα από όμορφες σε περίπλοκες. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάτε πάντα τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο μακριά από εσάς, είναι να νοιάζεστε πραγματικά για τις ζωές τόσο των φίλων σας όσο και των ερωτικών σας συντρόφων.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα νιώσετε να κατακλύζεστε από πολλή και θετική ενέργεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας, ενώ παράλληλα θα παρασύρει και τους φίλους σας να διεκπεραιώσουν τις εκκρεμότητές τους. Το ευτυχές για εσάς από όλο αυτό, είναι ότι η θετική σας αύρα προσελκύει κοντά σας ιδιαίτερα άτομα που σας θαυμάζουν και δεν το ξέρατε καν!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η μέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για να εμπλακείτε με θέματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα βέβαιοι. Είναι εξαιρετική η διάθεσή σας να καταφέρετε τα πάντα, ωστόσο δεν χρειάζεται να πιεστείτε σε σημείο που να αναγκαστείτε να παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Καλύτερα παρακάμψτε αυτό το κομμάτι για τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Αν κοιτάξετε τα πράγματα με ειλικρίνεια και σε βάθος, ενδέχεται σήμερα να εντοπίσετε σημεία που δεν είχατε προσέξει πριν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επεξεργαστεί σοβαρά όσα καινούργια ανακαλύπτετε. Μη διστάσετε μάλιστα να τα μοιραστείτε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, προκειμένου να ακούσετε και την δική του άποψη.

ζωδια παρθένος
Όσο θέλετε μη ρεαλιστικούς στόχους, θα καταλήγετε στο τέλος της ημέρας εκνευρισμένοι και ταλαιπωρημένοι. Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει σήμερα να επαναξιολογήσετε όσα θέλετε να καταφέρετε, τόσο στον τομέα της καριέρας σας όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αν θέτετε τον πήχη πολύ ψηλά, το πιο πιθανό είναι να υποφέρετε σύντομα από πονοκεφάλους!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Σήμερα η περιέργειά σας θα είναι η αφορμή για να οδηγηθείτε σε ένα πολύ ενδιαφέρον μονοπάτι. Αφήστε το φυσικό σας χάρισμα της έκπληξης να σας οδηγήσει προς ένα άτομο που θέλετε πολύ να αποκρυπτογραφήσετε. Υποβάλετε τις ερωτήσεις εκείνες που λαχταράτε πολύ να σας απαντηθούν.

ζωδια σκορπιός
Η δύναμή σας να χειρίζεστε ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα, είναι ένα στοιχείο σας που εντυπωσιάζει τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι φίλοι σας εκτιμούν την αξιοπιστία σας, πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Εσείς είστε ο βράχος σε αυτές τις σχέσεις σας, παραμείνετε έτσι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Η φαντασία σας είναι το εργαλείο που πρέπει να αξιοποιήσετε, για να αποφασίσετε το μέρος που θα πάτε με το ιδιαίτερο άτομο που κλείσατε ραντεβού. Θα είναι καλό να παραμερίσετε τα συνήθη δείπνα ή το σινεμά. Όσο πιο ιδιαίτερη είναι η πρότασή σας, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσετε μια ρομαντική ανάμνηση που δύσκολα θα ξεπεραστεί!

ζωδια αιγόκερως
Αν νιώθετε κάπως πεσμένη τη διάθεσή σας, μην την αφήσετε να κατευθύνει όλη τη μέρα σας σήμερα. Έχετε καλούς φίλους στο περιβάλλον σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτή τη φάση. Μη διστάζετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να το συζητήσετε.

ζωδια υδροχόος
Ίσως έχετε την αίσθηση ότι έχουν μειωθεί κάπως οι ευκαιρίες σας, όσο αφορά τον ερωτικό τομέα. Αξιοποιήστε θετικά αυτή την συγκυρία και επανεξετάστε τι είναι αυτό που θα θέλατε από την επόμενη σχέση σας. Έτσι θα είστε καθ’ όλα έτοιμοι, μόλις ο Έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα.

ζωδια ιχθύες
Το να είστε καλοί φίλοι, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε χαλάκι της εξώπορτας! Είναι καιρός να θυμηθείτε τη διαφορά ανάμεσα στο να είστε έμπιστοι και να είστε αποδιοπομπαίος τράγος. Πάψετε να αναλαμβάνετε ευθύνες για αλήθειες που πρέπει να αποκαλύπτονται.