ζωδια για ελεύθερους 26/07 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 26/07 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Αν το χάος των ραντεβού έχει στραγγίξει όλη σας την ενέργεια, υπάρχει πρόβλημα. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Αποσυρθείτε στο σπίτι σας με πολλά καλά βιβλία, DVD με κωμωδίες και το τηλέφωνο για μεγάλες, εγκάρδιες συζητήσεις με παλιούς φίλους.

Ζωδια Ταυρος
Αισθάνεστε αρκετά άνετα όταν βρίσκεστε μπροστά σε κοινό, αλλά το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού μπορεί να μην έχει άνεση με το πλήθος. Οπότε αντί για να κάνετε κάτι φανταχτερό για φιγούρα, προτιμήστε κάτι πιο διακριτικό. Με άλλα λόγια… μην πάτε για καραόκε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Γιατί τα λάθος άτομα είναι πάντα τόσο γοητευτικά; Αυτό είναι μεγάλο ερώτημα. Ίσως θα πρέπει να το κάνετε ακόμη πιο συγκεκριμένο. Γιατί εσείς βρίσκετε τους λάθους ανθρώπους τόσο ελκυστικούς; Οι απαντήσεις στο ερώτημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μπαίνετε σε πειρασμό να σηκώσετε ψηλά τα μάτια σας ως ένδειξη απαξίωσης, όταν κάποιος σας ρωτάει τι ζώδιο είστε. Μην κρίνετε τόσο γρήγορα. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει κάποιος συζήτηση με έναν άγνωστο. Να είστε ευγενικοί και να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Βουτήξτε στα βαθιά, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Κάτι που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε, θα αποδειχθεί ότι είναι ακριβώς αυτό (ή αυτός/ή) που χρειάζεστε στη ζωή σας. Να είστε θαρραλέοι και να προχωράτε μπροστά.

Ζωδια Παρθενος
Το να αρχίζετε να μαθαίνετε κάποιον άλλο καλύτερα, στην πραγματικότητα σας παρέχει επίσης έναν τρόπο για να μάθετε περισσότερα για τον ίδιο σας τον εαυτό. Οπότε σταματήστε να ανησυχείτε για το πώς θα εντυπωσιάσετε αυτό το καινούργιο ραντεβού. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε πόση αυτογνωσία θα κερδίσετε.

Ζωδια Ζυγος
Αν περνάτε όλο σας τον ελεύθερο χρόνο με το ανησυχείτε τι σκέφτεται ο ένας και ο άλλος για εσάς, δεν θα έχετε καθόλου προσωπική ζωή. Εντάξει, το τελευταίο σας ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά. Σιγά το πράγμα! Μερικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο απλώς δεν έχουν καλό γούστο.

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Ο σκοπός σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Να συμπεριφέρεστε τίμια και νόμιμα. Θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη, μόνο αν επιτευχθεί μέσω ειλικρινών και ευγενικών προσπαθειών.

Ζωδια Τοξοτης
Δεν είστε και πολύ σίγουροι για αυτό το άτομο; Ρίξτε μια ματιά για να αποφασίσετε αν ενδιαφέρεστε ερωτικά, σε μια κατάσταση όπου αυτός ή αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιον υφιστάμενο του/της. Μπορείτε να βγάλετε πολλά συμπεράσματα για κάποιον από το πώς συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας.

Ζωδια Αιγοκερως
Το να επικεντρώνεστε υπερβολικά, με στόχο να κάνετε μια σχέση να γίνει πραγματικότητα, απλά σας δημιουργεί περισσότερη ένταση και άγχος από όσο είναι απαραίτητο. Αντ’ αυτού, δώστε την προσοχή σας στις φιλίες. Η αγάπη θα σας βρει όπου και όποτε δεν το περιμένετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Υδροχοος
Το πιο γλυκό ραντεβού μπορεί να προκύψει με τον πιο τρελό τρόπο, εκεί που δεν το περιμένετε. Οπότε δοκιμάστε να τραγουδήσετε καραόκε σε αυτό το περίεργο εστιατόριο. Πάρτε έναν φίλο σας μαζί σε μια έκθεση επίδειξης σκύλων. Και όσο είστε εκεί, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για κριτική επιτροπή.

Ζωδια Ιχθυες
Η επικοινωνία σας συναντάει εμπόδια, εξαιτίας μιας δύσκολης αστρολογικής ατμόσφαιρας. Ίσως είναι μια καλή στιγμή για να περιορίσετε τους τρόπους με τους οποίους φλερτάρετε και να το κάνετε μόνο με τη γλώσσα του σώματος. Οποιαδήποτε προσπάθεια να πείτε κάτι, μπορεί να παρεξηγηθεί αυτή την περίοδο.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65