ζωδια για ελεύθερους 26/08 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζωδια για ελεύθερους 26/08 Παρασκευή

ζωδια κριός
Αυτό που σας χρειάζεται οπωσδήποτε αυτή τη στιγμή, είναι πειθαρχεία. Όλα φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου στην καθημερινότητά σας. Σπαταλάτε πολλά χρήματα, τρώτε πολλές ανθυγιεινές τροφές, σκορπάτε το χρόνο σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να τα αλλάξετε όλα, αν κάθε φορά που έχετε τη διάθεση να παρεκκλίνετε, βγαίνετε για μια βόλτα. Έτσι γίνονται και οι γνωριμίες…

ζωδια ταύρος
Το να βάλετε μια τάξη και να τη διατηρήσετε, δεν είναι απαραίτητα κάτι περίπλοκο ή χρονοβόρο. Η έλλειψη αυτού του στοιχείου προκαλεί τελικά τα προβλήματά σας. Χάνετε ραντεβού, γιατί δεν κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας. Επιστρέψτε στο παραδοσιακό χαρτί μιας ατζέντας, και στο στυλό. Να την έχετε πάντα μαζί σας για να σημειώνετε τις υποχρεώσεις σας και να σβήνετε όσα διεκπεραιώνετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Όταν βάζετε προτεραιότητες, πραγματικά παίρνετε φωτιά! Όταν ξέρετε ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας, έχετε την ελευθερία να απολαύσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας. Αξιοποιήστε τον προς όφελός σας, είτε για να κλείσετε εκκρεμότητες είτε για να δείτε τα αγαπημένα σας άτομα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι καιρός να αποκτήσετε τη συνήθεια να ανταμείβετε τον εαυτό σας. Κάνετε σωστό προγραμματισμό, ολοκληρώνετε τη δουλειά σας, αξιοποιήστε τον υπόλοιπο χρόνο σας. Κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, ακόμη κι αν είναι απλά να χαλαρώσετε με μια καλή ταινία – και καλή παρέα…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δεν είστε σε φάση που μπορείτε να χειριστείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητές σας προς τόσες πολλές πλευρές, που δεν γίνεται να συνδυαστούν. Πριν εξαντληθείτε λοιπόν, καταγράψτε όσα πρέπει να γίνουν και διαπεραιώνετε ένα θέμα την κάθε φορά.

ζωδια παρθένος
Ο μόνος τρόπος να πετύχετε τους στόχους σας αυτή την περίοδο, είναι να συμπεριφερθείτε με ευγένεια. Οι εξυπνάδες δεν θα σας βγάλουν πουθενά, αντίθετα θα απομακρύνουν από κοντά σας τα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

ζωδια ζυγός
Στόχος, στόχος… Ποιος είναι ο στόχος σας; Αυτό αναρωτιέστε τον τελευταίο καιρό. Εφόσον είστε ελεύθεροι, αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να μελετήσετε τα ερωτήματα και να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Πειραματιστείτε, ρωτήστε, ερευνήστε, και θα βρείτε το μονοπάτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Τα άστρα σας ευνοούν αυτή την εποχή να βγάλετε μια γνωριμία από την οθόνη του υπολογιστή σας και να αποκτήσει σάρκα και οστά. Διατηρήστε μόνο χαμηλές προσδοκίες, για να μην απογοητευθείτε. Αν δεν πετύχει, μην ενοχληθείτε. Ο χρόνος και οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας.

ζωδια τοξότης
Νιώθετε ότι έχει στερέψει το μυαλό σας, και δεν είστε σε θέση να σκεφτείτε ούτε ένα θέμα για συζήτηση. Αναλώνεστε συνεχώς στα ίδια μέρη, με τους ίδιους ανθρώπους. Αν θέλετε να το αλλάξετε αυτό, κάντε εσείς απόψε την πρόταση να περπατήσετε στα σοκάκια της πόλης χωρίς προορισμό. Θα ανοιχτεί μπροστά σας ένας καινούργιος κόσμος!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Επιλέξτε να μείνετε λίγο απόμακροι σήμερα, μην εμπλακείτε σε καμία συζήτηση της παρέας. Αν δεν θέλετε να μιλήσετε για τίποτα, αλλά είναι καλή στιγμή για να ακούσετε. Έτσι θα συλλέξετε αρκετές «πικάντικες» πληροφορίες, για τις οποίες θα έχετε ερωτήματα να υποβάλετε την επόμενη φορά!

ζωδια υδροχόος
Μια πολυκαιρισμένη και αμείλικτη σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και ένα μέλος της οικογένειάς σας, αναδύεται συχνά στις σκέψεις σας τον τελευταίο καιρό. Αναρωτιέστε αν υπάρχει περιθώριο να συμφιλιωθείτε πλέον; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθετε, κι αυτός είναι η ευθύτητα. Συναντηθείτε και συζητήστε, και δείτε πού μπορεί να καταλήξει.

ζωδια ιχθύες
Η δυναμική σας προσωπικότητα και η αποτελεσματική πρακτική σας, είναι τα κλειδιά για να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αυτό έχει προκαλέσει τη ζήλια κάποιου ατόμου, που θέλει να σας μιμηθεί. Επειδή ξέρετε για ποιο άτομο πρόκειται, ξέρετε ότι ο στόχος του δεν είναι καλοπροαίρετος. Απομακρυνθείτε όσο είναι νωρίς, και δεν σας έχει επηρεάσει ακόμη η αρνητική του ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75