ζωδια για ελεύθερους 26/10 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 26/10 Τετάρτη

ζωδια κριός
Είστε από τα άτομα που νιώθουν εξαιρετικά άνετα με τις υπερβολές. Ωστόσο οι θυελλώδεις μετακινήσεις με τις μηχανές στο φουλ, είναι λογικό να σας αφήνουν κατάκοπους. Αν εσείς νιώθετε έτσι, σκεφτείτε λίγο πώς νιώθουν όσοι μπορεί να σας παρακολουθούν – ίσως γιατί έτρεφαν κάποιο ενδιαφέρον για εσάς… Αν δεν χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, δεν πρόκειται να σας μείνουν θαυμαστές με προοπτική.

ζωδια ταύρος
Ένα από τα εξαιρετικά σας χαρίσματα, είναι η υπομονή σας. Είστε ικανοί να αναμένετε απίστευτες περιόδους για να κάνετε κάποια κίνηση προς ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Φυσικά το άλλο άτομο δεν μπορεί να φανταστεί το μέγεθος της εγκράτειάς σας! Μήπως να ξανασκεφτείτε αυτές τις αναμονές σας, πριν χάσετε όλες τις πιθανές ευκαιρίες που σας προκύπτουν;

 

ζωδια δίδυμοι
Η αξιοπιστία δεν είναι μέσα στις αρετές που σας χαρακτηρίζουν. Δεν έχει σημασία αν καθυστερείτε να κάνετε κάτι ή αν έχετε ξεχάσει το όλο θέμα στην πορεία, το γεγονός παραμένει. Το πρόβλημα είναι ότι η ζωή σας πρέπει να προχωρήσει, και για αυτό απαιτείται μια στοιχειώδης συνέπεια. Όταν έχετε σχεδιάσει ένα ραντεβού, φροντίστε έστω να ενημερώνετε αν πρόκειται να αργήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε εκ φύσεως μια ροπή προς την αναβλητικότητα. Διανύετε όμως τώρα μια περίοδος, που αυτό σας τα μειονέκτημα ενδέχεται να σας στοιχίσει. Δεν έχει σημασία αν αφορά ένα χρονοδιάγραμμα στη δουλειά σας ή μια κλήση που πρέπει να κάνετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο. Οι ευκαιρίες θα χάνονται αν δεν δραστηριοποιήστε την κατάλληλη στιγμή. Όσο επίπονο κι αν σας φανεί στην αρχή, θα δείτε μεγάλη βελτίωση αν μάθετε να μην δίνετε πολλές υποσχέσεις και να προχωράτε ένα βήμα την κάθε φορά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν έχετε την αίσθηση ότι η επαγγελματική σας πρόοδος έχει αρχίσει να περιορίζεται, είναι καιρός να πάτε παρακάτω. Ενόσω στην εργασία σας έχετε ανάγκη από χώρο για να προοδεύσετε, μπλοκάρετε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας επειδή δεν ασχολείστε μαζί τους. Αν θέλετε να ανθίσει ξανά η προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να αλλάξετε δουλειά ή τον τρόπο εργασίας σας ώστε να σας ευχαριστεί.

ζωδια παρθένος
Για κάποιους ανθρώπους το σκληρό παιχνίδι είναι διασκέδαση, για εσάς είναι τρόπος ζωής και μηχανισμός άμυνας. Αντί να ρισκάρετε να πληγωθείτε, προσπαθείτε πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά ώστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή όμως, δεν πρόκειται να καταφέρετε να διατηρήσετε μια επαφή αν είστε πάντα σε απόσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια ζυγός
Όταν νιώσετε έλξη για ένα άτομο, το πιο πιθανό είναι η άλλη πλευρά να είναι ήδη αγκιστρωμένη πάνω σας – ίσως και πριν πολύ καιρό! Αυτή είναι η χαρισματική ιδιοσυγκρασία σας, μαγεύετε τους άλλους με την απλή και ευχάριστη προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να πετύχετε μια ερωτική σχέση, η μισή δουλειά έχει ήδη γίνει μόλις εντοπίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ζωδια σκορπιός
Έχετε την ικανότητα να «μυριστείτε» ένα ψεύτικο άτομο από μίλια μακριά, δεν μπορεί να σας ξεγελάσει κανείς εύκολα. Αυτό όμως που πρέπει να αποφεύγετε, είναι να βιάζεστε να κρίνετε ανθρώπους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλέπετε παντού πλαστές συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να μείνετε μόνοι στο κρύο κρεβάτι σας…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην είναι πλέον και οι πλέον ιδανικές για ερωτικές εξορμήσεις σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο εσείς περνάτε μια φάση που θέλετε να πάρετε ρίσκα! Αν θεωρείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει θα ακολουθήσει τους έντονους ρυθμούς σας, μην περιμένετε καθόλου. Ενόσω έχετε φροντίσει να μην σας συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς, δεν έχετε να σκεφτείτε τίποτα περισσότερο.

ζωδια αιγόκερως
Αν κάτι σας τρελαίνει, είναι η ασυνέπεια. Η αντοχή σας φτάνει στα όριά σας κάθε φορά που το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθυστερεί να έρθει στο ραντεβού σας. Φυσικά και έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να εξαγριωθείτε, ωστόσο αυτή η συμπεριφορά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Συγκρατήστε για τώρα την οργή σας, και εκθέστε τη θέση σας όσο πιο ήρεμα και λογικά μπορείτε. Αν δεν δείτε βελτίωση στο επόμενο ραντεβού σας, έχετε απέναντί σας ένα άτομο που δεν σας σέβεται.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη κάποια στιγμή από λίγο χρόνο για να βγάλουν την συσσωρευμένη ένταση και να χαλαρώσουν λίγο. Επειδή κι εσείς είστε άνθρωποι, πρέπει να πάψετε να πιέζετε τον εαυτό σας μέχρι τα όριά του. Απόψε φροντίστε να αφιερώσετε λίγη ώρα στην ξεκούρασή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αράξετε στον καναπέ σας και να δείτε μια ταινία. Η καλή παρέα ενδείκνυται, πολύς κόσμος όχι!

ζωδια ιχθύες
Βιώνετε μια περίοδο που οι καταστάσεις μπορούν να εξελιχθούν στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας ή να καταλήξουν στην απόλυτη καταστροφή. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον τρόπο που θα προσεγγίσετε εσείς τα πράγματα, και την ικανότητά σας να τα χειριστείτε ρεαλιστικά. Αν κάπου νιώσετε απειλή, φύγετε χωρίς να το σκεφτείτε δεύτερη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66