ζωδια για ελεύθερους 27/03 Δευτέρα

katy-+-harp

ζωδια για ελεύθερους 27/03 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Σας αρέσει ένα ιδιαίτερο άτομο, αλλά τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό; Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα έρευνας που διαθέτετε για να το ελέγξετε, διακριτικά πάντα. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε το άτομο αυτό πριν προχωρήσετε περισσότερο μαζί του, εκτός φυσικά αν το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε καλά!

ζωδια Ταυρος
Ο πειρασμός να επικοινωνήσετε με κάποιο παλιό σας αίσθημα είναι σχεδόν ακατανίκητος αλλά αναλογιστείτε τις συνέπειες. Πιθανόν το άτομο αυτό να έχει τώρα μια καινούργια σχέση. Μήπως ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από εσάς, θα δημιουργούσε προβλήματα ή θα προκαλούσε ζήλειες; Θα το θέλατε αν βρισκόσασταν στην αντίστοιχη θέση;

 

ζωδια Διδυμοι
Σήμερα πιθανόν να σας χτυπήσει ένα κύμα νοσταλγίας και να ευχηθείτε να γίνονταν πάλι όλα φυσιολογικά, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό. Αλλά όταν αυτό το συναίσθημα εξασθενήσει, ρωτήστε τον εαυτό σας αν ήσασταν σε καλύτερη κατάσταση. Αν φανείτε ρεαλιστικοί, πιθανότατα η απάντηση θα είναι αρνητική.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μην εκπλαγείτε αν μια ασυμφωνία χαρακτήρων με το αντίθετο φύλο, δημιουργήσει συναισθηματικές σπίθες. Η αντιμετώπισή της θα κάνει το συναίσθημα να σιγοκαίει, είτε να εκραγεί και να μετατραπεί σε πύρινη κόλαση. Αν πρόκειται για το δεύτερο, ζητήστε από το άτομο αυτό να βγείτε αφού ηρεμήσουν τα πράγματα. Θα είναι σκέτη φωτιά!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Είναι μια τέλεια νύχτα για διασκέδαση, οπότε γιατί να μην οργανώσετε ένα πάρτι με εργένηδες και από τα δύο φύλα; Καλέστε τους ελεύθερους φίλους σας για ένα ποτό. Εξάλλου μπορεί να κάποιο ενδιαφέρον άτομο να σας τραβήξει την προσοχή.

ζωδια Παρθενος
Μην φοβηθείτε να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο σήμερα. Αν αποτύχει, θα αποτύχει παταγωδώς. Αλλά αν τελικά καταφέρετε να το φέρετε σε πέρας, να περιμένετε κάτι υπέροχο να συμβεί. Πάντως δεν θα μάθετε αν δεν δοκιμάσετε.

ζωδια Ζυγος
Μην αρνηθείτε μια πρόταση για να συνοδεύσετε κάποιο φιλικό σας άτομο σε διπλό ραντεβού. Παρόλο που οι προηγούμενες εμπειρίες σας σάς λένε να το αποφύγετε, δώστε άλλη μία ευκαιρία. Ακόμη και αν τελικά δεν εξελιχθεί σε ρομαντική σχέση, θα έχετε γνωρίσει κάποιο καινούργιο και ενδιαφέρον άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιος
Διαλέξτε ένα υποψήφιο μελλοντικό ταίρι και μοιραστείτε μαζί του μια τρελή σας σκέψη ή παρόρμηση. Στη συνέχεια απολαύστε την αντίδρασή του. Αν αισθανθεί άβολα και κάνει γκριμάτσες, απομακρυνθείτε. Αν όμως καταλάβουν, χτυπήσατε διάνα!

ζωδια Τοξοτης
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς πολλές θυσίες, οπότε μην περιμένετε να έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Μην σας τρομοκρατεί η ρουτίνα. Απλώς βάλτε το κεφάλι κάτω και προχωρήστε. Την ώρα που με το ζόρι προσπαθείτε να συνεχίσετε, μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας κάποιο χαριτωμένο άτομο.

ζωδια Αιγόκερως
Σήμερα κρατήστε τις υπερβολικές συναισθηματικές σας αντιδράσεις σε απόσταση. Οι μελοδραματισμοί θα τρομάξουν το άτομο που σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Η αρχή σας θα είναι να προσποιηθείτε ότι συμβαίνει κάτι, μέχρι να συμβεί στην πραγματικότητα. Είναι καλό να δείχνετε χαλαροί, ακόμη και αν νιώθετε σαν να πρόκειται να εκραγεί το κεφάλι σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχοος
Σήμερα τα διαλυμένα σας σχέδια θα σας κάνουν να πιστέψετε αρχικά ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά μην αισθάνεστε οίκτο για τον εαυτό σας. Αυτό που φαίνεται σαν καταστροφή, μπορεί να μετατραπεί σε μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Αφήστε το να εκτυλιχθεί με αργούς ρυθμούς. Μην ανησυχείτε, θα πάρει τα πάνω του γρήγορα.

ζωδια Ιχθυες
Μην κρατάτε όλη αυτή την θετική ενέργεια για τον εαυτό σας σήμερα. Μοιραστείτε τη, με μικρές χειρονομίες. Βοηθήστε έναν άγνωστο να ανοίξει την πόρτα ή βρείτε ταξί για κάποιον ηλικιωμένο. Η φιλική σας διάθεση θα συσσωρεύσει τεράστια κέρδη στο κάρμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia