ζωδια για ελεύθερους 3/05 Τρίτη

sxeseis-anamoni

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Μήπως παρατηρείτε ότι βγαίνετε με τον ίδιο κακό τύπο ανθρώπων ξανά και ξανά; Ίσως είναι καιρός να πάψετε να λειτουργείτε με την καρδιά σας και να αρχίσετε να ακούτε το μυαλό σας. Εντοπίστε ανθρώπους με τους οποίους έχετε τις ίδιες απόψεις, και θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα κοινά μαζί τους από όσα με όσους μοιραστήκατε την συνήθη αρχική σωματική έλξη.

 

 

ζωδια ταύρος
Είναι πολύ εύκολο να χαρακτηρίσετε με λάθος τρόπο ένα άτομο, αν δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή στη διάρκεια της συζήτησής σας. Αρχίστε να είστε πραγματικά ενεργός ακροατής, για να μην χάνετε τις σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή των ανθρώπων που έχετε απέναντί σας.

ζωδια δίδυμοι
Ίσως αυτό που σας χρειάζεται για να επιλύσετε ένα περίπλοκο θέμα σχέσεων, να είναι μια νέα οπτική του από πλευράς σας. Έχετε βαλτώσει πολύ καιρό τώρα με αυτό το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά. Αναλύστε την κατάσταση σε ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου που εμπιστεύεστε, προκειμένου να σας δώσει τη δική άποψη και τις συμβουλές του.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Όταν μαθαίνετε να είστε ελαστικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, τα απρόοπτα που προκύπτουν δεν φαντάζουν πλέον σαν θέματα ζωής και θανάτου. Να παραμένετε ψύχραιμοι και να σκέφτεστε όλα τα ενδεχόμενα αποτελέσματα, πριν υποθέσετε ότι θα επέλθει το χειρότερο. Το πιο πιθανό είναι κάποια θέματα να φτάνουν στην επίλυση από μόνα τους, αν τους διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο.

ζωδια λέων
Η αίσθηση που έχετε σήμερα είναι ότι όλοι γύρω σας έχουν ευτυχισμένες σχέσεις, εκτός από εσάς. Όσο κι αν περνά από το μυαλό σας η ιδέα να πηδήξετε στο πρώτο βαγόνι με προορισμό την πόλη του Έρωτα, το συνετό για εσάς είναι να επιδείξετε υπομονή. Δεν μπορεί κανείς να επισπεύσει την αληθινή αγάπη.

ζωδια παρθένος
Έχει έρθει ο καιρός που πρέπει να διευρύνετε το μυαλό σας με νέες ιδέες, γιατί έτσι θα βρεθείτε πιο κοντά σε ένα δυνατό ρομάντζο. Όσο περισσότερο παραμένετε κολλημένοι σε πεπαλαιωμένες απόψεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να δώσετε την ευκαιρία να σας προσεγγίσει ένα άτομο που δεν συνάδει με τις συνήθειές σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Σήμερα φροντίστε να κάνετε λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια να καταλάβετε κάποια άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Ένας ωραίος τρόπος είναι να μιλήσετε μαζί τους ουσιαστικά για διάφορα θέματα, ίσως βγαίνοντας για ένα γεύμα. Όσο πιο πολύ συζητάτε μαζί τους, τόσο πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα ενδέχεται να αναδύονται.

ζωδια σκορπιός
Κάποια απρόσμενα ξεσπάσματα ενδέχεται να σας φέρουν σήμερα σε πολύ δύσκολη θέση. Αν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αρθρώσετε λέξη, καταφύγετε στο χιούμορ για να χαλαρώσετε την ένταση ή το άβολο κλίμα. Το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφουσκώνει κάθε κοινωνική τρικυμία.

ζωδια τοξότης
Ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε πιο κοντά με ένα καινούργιο ιδιαίτερο άτομο, είναι να περάσετε μαζί του χρόνο με κάποια αγαπημένες σας ασχολίες. Από τις εξωτερικές δραστηριότητες μέχρι την ενασχόληση με την τέχνη, η ανακάλυψη των χόμπι ο ένας του άλλου βοηθά για να δεθούν δυο άνθρωποι.

ζωδια αιγόκερως
Τα σχέδιά σας ενδέχεται να μην ακολουθήσουν την πορεία που θέλετε σήμερα. Όμως αντί να επιτρέψετε στα εμπόδια να σας ρίξουν σε έναν φαύλο κύκλο, ανακτήστε τη συνοχή σας κοιτώντας την συνολική εικόνα αφού καθαρίσετε το μυαλό σας από τα πάντα. Όταν αποβάλετε το δράμα από τη σκηνή, η λύση θα αναδυθεί από μόνη της.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Μήπως τελευταία δεν νιώθετε ιδιαίτερα ελκυστικοί; Σας έχει καταβάλει μια ανασφάλεια για την εξωτερική σας εμφάνιση, η οποία όμως μεταξύ άλλων δεν σας βοηθά να προχωρήσετε τους στόχους σας. Σήμερα δοκιμάστε να κάνετε κάτι θετικό επί αυτού, από το να πάτε στο γυμναστήριο μέχρι να αγοράσετε κάποια καινούργια ρούχα που θα νιώθετε καλύτερα μέσα τους. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε πραγματικά να αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα.

ζωδια ιχθύες
Οι εξωπραγματικές απαιτήσεις για το ιδανικό ταίρι, ίσως γίνονται αιτία να μην μπορείτε να βρείτε το άτομο με το οποίο θα δημιουργήστε μια σχέση ζωής. Σήμερα επανεξετάστε ρεαλιστικά τη λίστα με τα θέλω σας, για να φροντίσετε να διαγράψετε τις υπερδυνάμεις που αναμένετε να έχει το έτερο ήμισύ σας…