ζωδια για ελεύθερους 31/07 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια για ελεύθερους 31/07 Κυριακή

ζωδια κριός
Δεν παίρνετε τα ανάλογα για αυτά που δίνετε, και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου. Μήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις παρέες σας; Αν αποτελούνται από άτομα που μόνο παίρνουν, πρέπει να τις αλλάξετε. Τότε θα δείτε ότι θα αλλάξει και η οπτική σας σε πολλά πράγματα. Επιλέξτε άτομα που σας εκτιμούν.

ζωδια ταύρος
Λόγια, λόγια, λόγια! Αναρωτιέστε γιατί η σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν προχωράει σε επίπεδο οικειότητας. Πώς να προχωρήσει αν το μόνο που κάνετε, είναι να κρύβεστε πίσω από ένα τείχος λέξεων; Μόνο με τη σιωπή οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά… πρακτικά!

 

ζωδια δίδυμοι
Μην θεωρείτε ποτέ δεδομένο ότι όλοι έχουν την ίδια οπτική με εσάς στα πράγματα. Αν βλέπετε κάποιο άτομο αλλά δεν έχετε σχέση αποκλειστικότητας, μην συμπεραίνετε ότι έτσι το βλέπει και η άλλη πλευρά. Καλύτερα να το έχετε διευκρινίσει αυτό, πριν βγείτε με άλλες παρέες και πληγωθούν καρδιές. Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι δύσκολη κάποιες φορές, είναι όμως η μόνη αποτελεσματική πρακτική.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Τις περισσότερες φορές, έχετε έναν συγκεκριμένο ορισμό για την επικοινωνία: εσείς μιλάτε και οι υπόλοιποι ακούν. Αντί να ορμήσετε στην επόμενη συζήτηση όταν συναντηθείτε με την παρέα σας, δοκιμάστε και μια φορά να καθίσετε χαλαρά και να απολαύσετε όσα λένε οι άλλοι. Δώστε προσοχή, μπορεί να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Τελευταία περνάτε μια φάση αποφυγής κάθε δέσμευσης, κάτι σας «ευθυνοφοβία». Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χαίρεστε την ελευθερία σας σε όλα τα επίπεδα, ενόσω δεν βλάπτετε κανένα και έχετε διευθετήσει τα παρελκόμενα της απόφασής σας. Φροντίστε μόνο να ενημερώσετε όσους μπορεί να θεωρούν ότι θα φανείτε συνεπείς στις ήδη δοθείσες υποσχέσεις σας.

ζωδια παρθένος
Μην ρίχνετε στο σύμπαν την ευθύνη για την έλλειψη τύχης στη ζωή σας. Από εσάς εξαρτάται να βρίσκεστε κάποιες φορές στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Αν μένετε παρκαρισμένοι στο καβούκι σας και αναμένετε όλα να έρθουν στην πόρτα σας, το πιο πιθανό είναι να περιμένετε άδικα. Σηκωθείτε και βγείτε από το σπίτι, έστω για μια βόλτα στη γειτονιά. Ακόμη και αυτό, μπορεί να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων

ζωδια ζυγός
Θεωρείτε ότι θέλετε το ένα πράγμα, θεωρείτε ότι θέλετε και κάτι άλλο… Τα θέλω και οι ανάγκες σας έχουν φτάσει σε ένα αδιέξοδο αυτή την περίοδο, αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Έχει έρθει η στιγμή που δεν πρέπει να αρκείστε στο να προσαρμόζετε τις συνθήκες ζωής σας στις ανάγκες σας, αλλά να αλλάξετε τις συνθήκες! Ίσως σας κάνει καλό, να περάσετε μια μέρα χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα, ώστε να κατασταλάξουν μέσα σας οι σκέψεις σας.

ζωδια σκορπιός
Το να αναζητάτε το ιδανικό ταίρι, είναι σαν να ψάχνετε θησαυρούς στην παραλία: θα ανακατέψετε και θα σηκώσετε πολλή άμμο πριν καταφέρετε να βρείτε κάτι αξιόλογο. Το ίδιο ισχύει για κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής, γι’ αυτό δεν πρέπει να σταματάτε ποτέ να ανανεώνετε τα δεδομένα σας. Μήπως δεν κάνετε την έρευνά σας στα ενδεδειγμένα μέρη ή με τους σωστούς ανθρώπους;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Περνάτε μια ιδιαίτερα οδυνηρή φάση στη ζωή σας, όπου τα πάντα σας φαίνονται ύπουλα και ασταθή. Ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή σας, αναρωτιέστε αν θα φτάσει κάποια στιγμή που όλα θα έχουν βρει την βολική και ευχάριστη ρουτίνα τους. Επειδή αυτό θα πάρει λίγο χρόνο ακόμη, φροντίστε στο μεταξύ να βελτιώσετε την ψυχολογία σας για να είστε θετικά προδιατεθειμένοι.

ζωδια αιγόκερως
Όταν παίζετε έναν ρόλο, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσετε τους πάντες. Πάντα κάποιος θα βρίσκει ψεγάδια στην απόδοσή σας. Γι’ αυτό σε αυτή τη φάση το πιο σημαντικό είναι να είστε αληθινοί προς τον εαυτός σας. Μην σας απασχολεί καθόλου η γνώμη των άλλων, ασχοληθείτε με πράγματα που συνάδουν με την ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί εσάς στην εύρεση ιδανικού συντρόφου, είναι να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σημεία επαφής. Δεν αποκλείεται να αφορούν ακόμη και τις δυσάρεστες εμπειρίες στις ζωές σας, ώστε να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο περισσότερο. Δεν είστε από τα άτομα που τους απασχολούν τα τεχνάσματα στην προσέγγιση των ανθρώπων, ούτε τα υλικά οφέλη.

ζωδια ιχθύες
Αν όλο το ζητούμενο στη ζωή σας αυτή την περίοδο, είναι να βρείτε το κατάλληλο ταίρι για να περάσετε το καλοκαιράκι, είναι εντελώς ανέφικτος στόχος. Αν δεν πάρετε απόφαση να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, καμία εμπειρία δεν πρόκειται να βελτιώσει τις εγωκεντρικές συμπεριφορές σας. Μόνο αν αρχίσετε να ζείτε με αξίες και ιδανικά, θα προσελκύσετε και ένα ποιοτικό άτομο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις