ζωδια Καρκινος Σαββατοκυριακο 05-06/09

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια Καρκινος Σαββατοκυριακο 05-06/09

Ζητείται επειγόντως ηρεμία.

Επιτέλους αυτό το Σάββατο η σιωπή που σας περιτριγυρίζει μπορεί παρά να έχει έρθει κατευθείαν από τον ίδιο τον Παράδεισο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο οίκο που έχει να κάνει με την ενδοσκόπηση του εαυτού σας την θεραπεία της ψυχής και του μυαλού μας και τον πνευματισμό. Δείτε την Αλήθεια κατάματα , αγαπημένοι μου Καρκίνοι. Αν επιτέλους δεν αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και τις σχέσεις που αφορούν αυτό κινδυνεύετε πραγματικά να αφήσετε τη πικρία και τη δυσαρέσκεια σας να ρουφήξουν την ψυχή σας και να σας ροκανίσουν ζωντανούς στο τέλος.

zodia-taro-45

Απομονωθείτε για λίγο διάστημα από τα πάντα για να βρείτε πραγματικά την ηρεμία σας. Και ξεκινήστε αρχικά με το να συντονίζεστε ενεργειακά με ένα ένα με τα αστρικά συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Αντιμετωπίζοντας και όντας ειλικρινείς με ένα την κάθε φορά θα δείτε ότι αμέσως θα επιλύεται το αντίστοιχο ζήτημα και θα προχωράτε μπροστά.

Ξεπεράστε , στην καθημερινή σας ροή ζωής, το κάθε εμπόδιο αντικαθιστώντας την κάθε στεναχώρια με μία νέα απασχόληση όπως για παράδειγμα, με μαθήματα χορού, με την καταγραφή ημερολογίου, με το να ακούτε μουσική ή να αρχίσετε μαθήματα Reiki – και ορίστε η καινούρια σας αρχή .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-yy

Η Συμπαντική Εντολή της Κυριακής: Οι Ημέρες του Παρελθόντος πρέπει να τελειώσουν παντοτινά. Σήμερα η Αφροδίτη βάζει τέλος στη ανάδρομη διαδρομή της που ακολουθούσε επί έξι εβδομάδες τώρα και επανέρχεται στην ορθή πορεία της. Επομένως η επιρροή που ασκούσε στον δεύτερο οίκο σας με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση σε ότι αφορούσε τα χρήματα, την εμφάνιση σας και την εμπιστοσύνη σας τελειώνει και αυτή οριστικά.

Όλο αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στον οίκο αυτό είναι λογικό να είχατε βγει εκτός συντονισμού όσο αφορά τα χρήματα και τον τομέα εργασίας σας και να βρεθήκατε στη μέση -όπως και να βιώσατε εξωπραγματικές καταστάσεις στα εργασιακά σας , καθώς και να μπλεχτήκανε και κάπως οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Ακόμη ίσως το φόρτο εργασίας να ήταν τόσο μεγάλο και απότομο ώστε να χρειάστηκε να αμελήσετε εντελώς τον εαυτό σας , και να αμελήσατε την εξωτερική εμφάνιση αλλά και εσωτερική σας ομορφιά ή πάλι να υπήρξε απροσδόκητα κάποιο πρόβλημα κατά την στιγμή υλοποίηση της εργασίας και να ζημιωθήκατε χρηματικά.

Πάνε όμως αυτά τώρα πέρασαν. Με την Αφροδίτη να κινείται και πάλι κανονικά, μπαίνετε στο παιχνίδι και πάλι δυναμικά και εξασφαλίζετε να καλύψετε την όποια χρηματική χασούρα καθώς και να βρείτε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και εργασίας καθώς και να λάμψε τε ακόμη μια φορά κερδίζοντας τους θαυμαστές σας και πάλι δίπλα σας.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :

astrologia-zwdia-oroskopio-67