ζωδια σαββατοκυριακο 09-10/09 A

mathima-agapis

ζωδια σαββατοκυριακο 09-10/09 A

ζωδια κριός
Ήρθε η ώρα για καθάρισμα! Το Σάββατο ο Ερμής της διανόησης μπαίνει στη Παρθένο και στον 6ο Οίκο σας της Τάξης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάστε τα εργαλεία σας, για να στήσετε έξυπνα συστήματα οργάνωσης και να χειριστείτε όλες τις περίπλοκες λεπτομέρειες. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγική για εσάς, αρκεί να λειτουργήσετε μεθοδικά και να μην κάνετε τα θέματά σας πιο σύνθετα απ’ όσο χρειάζεται. Η άσκηση και η πιο υγιεινή διατροφή θα σας απασχολήσουν επίσης τώρα. Μπορείτε να επιφέρετε θαύματα, ειδικά αν αξιοποιήσετε την τεχνολογική υποστήριξη που φέρνει ο Ερμής!

Πριν κάνετε την ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ζωής σας, απολαύστε μια τελευταία κραιπάλη. Η Σελήνη θα περάσει το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο, στήνοντας το ιδεώδες σκηνικό για προσωπική φροντίδα! Κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, πριν περάσετε στις αγγαρείες και τις τακτοποιήσεις. Συναντηθείτε με τους φίλους σας για ένα όμορφο γεύμα, βάλτε τη μουσική δυνατά και αρχίστε να δίνετε κίνηση στο σώμα και να αυξάνετε τις στροφές του μυαλού σας!

 

ζωδια ταύρος
Ο εκφραστικός Ερμής θα εισχωρήσει στην Παρθένο το Σάββατο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στον 5ο Οίκο σας του Πάθους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου! Δεν θα υπάρχει αναστολή στα αισθήματά σας, είτε αφορούν τις θέσεις σας είτε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Ήρθε η στιγμή να μιλήσετε από καρδιάς – και θα δείτε να γίνονται πιο εύπεπτα τα μηνύματά σας όταν δεν τα επεξεργάζεστε πολύ. Θα έχετε όλο το χρόνο με το μέρος σας να κάνετε εξάσκηση, καθώς η Σελήνη θα περάσει όλο το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο και τον αισιόδοξο 1ο Οίκο σας!

zodia-taro-45

Η στιγμή είναι ιδανική για να είστε αληθινή απέναντι στα αισθήματά σας και να κάνετε το πρώτο βήμα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, για να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες ή να βγάλετε πλέον από τον κύκλο σας κάποια άτομα που σας κουράζουν. Μην περιοριστείτε με προδιαγεγραμμένα προγράμματα, έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην επιστρέψετε σε κανένα να χαλάσει την παρόρμησή σας για αυθορμητισμό!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Ποιος εποπτεύει τον κόσμο, άραγε; Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο το Σάββατο, όπου θα μείνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Κεντρίζοντας τον 4ο Οίκο της Θηλυκής Πλευράς σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι γυναίκες είναι η πηγή δύναμης και έμπνευσης! Είναι η ιδανική ευκαιρία να συσφίξετε το δεσμό σας με τις σημαντικές κυρίες της ζωής σας, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ανανεώστε την επαφή σας με τις γυναίκες του οικογενειακού σας κύκλου, με συναντήσεις ή συχνότερη επικοινωνία.

Με τη Σελήνη να περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο του καλού γούστου, θα νιώσετε να αναζωπυρώνεται ο 12ος Οίκος σας της Φαντασίας. Είναι καλή στιγμή για να ενδώσετε στις διακοσμητικές παρορμήσεις σας, χωρίς όμως να το παρακάνετε στην ανακαίνιση. Η συγκεκριμένη θέση του φεγγαριού είναι καλύτερη για να ετοιμάσετε τις ιδέες σας στο μυαλό, παρά στην πράξη! Ονειρευτείτε μια νέα διάταξη των επίπλων σας, κάποιες ανανεωτικές χρωματικές πινελιές, ίσως και κάποιες νέες προσθήκες στους χώρους σας. Όλα αυτά θα μπορέσετε να τα πραγματώσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Αν θέλετε να πείτε κάτι, πείτε το! Το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής θα περάσει το κατώφλι της Παρθένου, αγγίζοντας τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Η ευφράδειά σας θα είναι στο ζενίθ, γι’ αυτό μην την σπαταλήσετε σε ανούσιες συζητήσεις σε ανούσιους κύκλους. Δεν αποκλείεται τώρα να αναδύεται από μέσα σας μια συγγραφική ή σχολιαστική πέννα! Θα έχετε το χάρισμα της μετάδοσης, γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους να το αξιοποιήσετε αποδοτικά. Η περίοδος ενδείκνυται για να προχωρήσετε σε ένα κοινό εγχείρημα με ένα άτομο του στενού οικογενειακού ή φιλικού σας κύκλου!

Η Σελήνη θα περάσει το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο και στον 11ο Οίκο σας του Ανθρωπισμού. Δεν θα συγχωρήσετε τον εαυτό σας, αν δεν εκμεταλλευτείτε τώρα μια ευκαιρία για να υποστηρίξετε κάτι που έχει παραμεληθεί. Εμπνεύστε και τους φίλους σας για να προωθήσετε κάποια πιο κλειστά ή ντροπαλά άτομα, για να εντάξετε στις συζητήσεις σας θέματα που θα σπάσουν κάποιους άβολους κοινωνικούς φραγμούς. Θα δρέψετε εξαιρετικούς καρπούς από το νέο και διευρυμένο δίκτυό σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Ώρα να αφυπνίσετε τη λογιστική σας ευφυΐα! Από το Σάββατο και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ο αγγελιαφόρος Ερμής θα είναι στην Παρθένο και τη ζώνη των χρημάτων σας, θέτοντάς σας σε τροχιά ευημερίας. Δεν είναι απαραίτητο να τα σκεφτείτε όλα μόνοι σας, θα είναι συνετό να ερευνήσετε και να διαβάσετε και να συμβουλευτείτε τους πιο ειδήμονες. Αρχίστε να κάνετε δραστικά βήματα, μάθετε αν υπάρχει κάποιος ανάλογος τομέας στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα μπορούσατε να εργαστείτε παράλληλα. Αξιοποιήστε τη διαύγεια του Ερμή, για να επεξεργαστείτε τα νούμερα και να αναλύσετε την περίπτωση να αναπτύξετε μια νέα ιδέα σας.

Η Σελήνη που θα περάσει το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας των Μακροπρόθεσμων Στόχων, θα σταθεί αρωγός των φιλοδοξιών σας με καινοτόμες σκέψεις για την καριέρα σας. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο του διημέρου στην ανταλλαγή απόψεων, ακόμη και με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Ίσως μάθετε για κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο, που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η μάθηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν – και επιπροσθέτως μπορείτε να επιδίδεστε σε αυτήν ενώ λιάζεστε κάτω από τον ακόμη ζεστό ήλιο σε μια παραλία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Αναλαμβάνετε άνευ όρων δράση! Το Σάββατο, ο Ερμής της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας, αρχίζει την επίσκεψή του στο ζώδιό σας μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, ανορθώνοντας τις σκέψεις σας και αφαιρώντας κάθε αναστολή! Ανανεώστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γυαλίστε κάθε προσωπικό σας στίγμα, για να αναδείξετε την αντιπροσωπευτική ταυτότητα των Παρθένων. Πριν εξαπολύσετε λίβελους, συζητήστε τα συναισθήματά σας με έναν ειδικό σύμβουλο… Έτσι θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς διαλόγους και θα χτίσετε γέφυρες αντί να τις γκρεμίσετε!

Η ευγένεια και καλοσύνη των ξένων μπορεί να σας συγκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα διασχίσει τον 9ο Οίκο σας του κοινωνικού και ανοικτόμυαλου σκεπτικού σας. Είναι πιθανό να εμπνευστείτε μια μικρή απόδραση, κάτι που δεν πρέπει να απορρίψετε. Αποφύγετε τώρα τα άτομα που σας ρίχνουν τη διάθεση, είναι απαραίτητο να έχετε αισιόδοξες συντροφιές που λατρεύουν τις αυθόρμητες βόλτες σε παραδοσιακά παζάρια με πανέμορφα χειροτεχνήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia