ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/05 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 13-14/05 B

ζωδια Ζυγός
Νιώθετε ότι όλα είναι δίκαια στις πιο στενές σχέσεις σας, Ζυγοί; Το ρέον τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του πρωτοποριακού Ουρανού, σας βοηθά να δημιουργήσετε εκ νέου την ισορροπία με δημιουργικό τρόπο στα τυχόν φορτία. Εάν συνεχώς ασχολείστε με συγκεκριμένες ευθύνες, σκεφτείτε να βρείτε ένα τρίτο άτομο για να τις χειριστείτε.

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού σπιτιών ή πλυντηρίου ρούχων, για παράδειγμα, αλλά αυτό είναι πράγματι η αλήθεια; Κόβοντας από κάπου αλλού, μπορεί να βρείτε τα χρήματα. Και σκεφτείτε πόση περισσότερη αφθονία θα προσελκύσετε, κρατώντας τον εαυτό σας σε χαρούμενη διάθεση!

 

Η Ημέρα της Μητέρας δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια για εσάς, Ζυγοί, καθώς η Σελήνη παραμένει στον μητρικό τέταρτο Οίκο σας την Κυριακή. Είτε γιορτάζετε τη γυναίκα που σας γέννησε είτε απολαμβάνετε το ρόλο σας ως το αστέρι των εορτασμών, αυτή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα. Βγάλτε τη νοσταλγία, κοιτάξτε παλιές φωτογραφίες, μοιραστείτε αναμνήσεις από τις στιγμές που έχετε μοιραστεί ή επιστρέψτε σε έναν μαγικό χώρο από το κοινό σας παρελθόν. Η συνάντηση με τα κορίτσια σας, ακόμα και αν δεν είναι παρούσες μητέρες, μπορεί επίσης να κάνει την Κυριακή σας υπέροχη.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Επικεντρωθείτε στο δάσος αυτό το Σάββατο, αντί να παθαίνετε εμμονή με το δέντρο. Μικροί εκνευρισμοί, όπως ένας φίλος από το γυμνάσιο που σας τρολάρει στο Facebook ή η παράλειψη του συγκατοίκου σας να βάλει το πλυντήριο πιάτων, μπορεί να μετατρέψει την ημέρα σας σε αποτυχία αν δώσετε σε αυτούς τους εκνευρισμούς πολύ χώρο. Προσέξτε τα λόγια σας και σκεφτείτε τα ως μίνι-ξόρκια που ρίχνετε. Όταν παραπονιέστε, προσελκύετε την αρνητικότητα, αλλά όταν αποκόβεστε από αυτή, δημιουργείται χώρος για κάτι θετικό και ευχάριστο να εισχωρήσει. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα να αφήσετε τα δράματα, κάντε λίγο εθελοντισμό.

Με τη Σελήνη και τον ανθρωπιστικό Ουρανό να βρίσκονται στους πιο χρήσιμους Οίκους σας, η εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη μπορεί να τα φέρει όλα σε προοπτική. Η καλοσύνη επιστρέφει την Κυριακή, όταν η Σελήνη στον Αιγόκερω περνά μέσα από τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Πηγαίνετε τις σημαντικές μητέρες στη ζωή σας σε ένα μικρό οδικό ταξίδι. Μια μέρα αγορών ή καφέ σε ένα γραφικό μικρό μέρος, μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να το γιορτάσετε. Με την περιέργειά σας να ανάβει, μπορεί να εγγραφείτε σε ένα μονοήμερο εργαστήριο, όπως σε ένα μάθημα για αποκατάσταση παλιών επίπλων με τεχνικές DIY ή ένα μάθημα γαλλικής κουζίνας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Τοξότης
Χαλαρώστε, Τοξότες. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να κάνει ματάκια στον απελευθερωμένο Ουρανό και στον Οίκο του ρομαντισμού σας αυτό το Σάββατο, σας επιτρέπεται να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο σαν πραγματικά άγρια παιδία. Φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι περαστικό. Σχεδιάστε ένα ραντεβού με το ταίρι σας. Η δημιουργικότητά σας ρίχνει όλους τους κώνους, οπότε βρείτε μια διέξοδο για να τη μοιραστείτε. Υπάρχει μια ανοιχτή βραδιά καραόκε στη γειτονιά σας; Μια τοιχογραφία χρειάζεται έναν επιπλέον ζωγράφο; Ίσως να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για μια δημιουργική βόλτα. Ποιος ξέρει; Τα δημιουργικά σας ταλέντα μπορεί να κερδίσουν το θαυμασμό ενός γνωστού καλλιτέχνη στο χώρο.

Την Κυριακή θα βρίσκεστε σε μια πιο ήρεμη, ρεαλιστική διάθεση, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω. Ήρθε η ώρα να βγάλετε κάποια πράγματα που έχουν λιμνάσει σε αυτό τον κατάλογο με τις υποχρεώσεις, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα γιορτάσετε την Ημέρα της Μητέρας; Γίνετε οι ευχάριστοι βοηθοί και οι διοργανωτές του πάρτι. Ενώ δεν είναι ο ρόλος που αναλαμβάνετε συνήθως, κάποιος άλλος μπορεί να είναι η διασκέδαση, ενώ εσείς βεβαιώνεστε ότι όλα τα ποτήρια είναι γεμάτα και ότι το γλυκό έχει έρθει από το φούρνο!

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Η εργασιομανία αποφεύγεται – ο πολεμιστής του Σαββατοκύριακου θέλει να παίξει! Το χαλαρό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του απελευθερωμένου Ουρανού, σας απομακρύνει από τη λίστα των εργασιών σας και σας βάζει σε ένα φιλικό προς την οικογένεια πλαίσιο ψυχικής διάθεσης. Συγκεντρώστε τον εσωτερικό σας κύκλο ή ένα μόνο VIP μέλος, για μια χαλαρωτική μέρα βόλτας αγορών ή ταξιδιού σε έναν γραφικό προορισμό. Η χαλαρή ατμόσφαιρα ανοίγει το δρόμο για συναρπαστικές συνομιλίες. Επιτέλους! Μπορείτε να τα πείτε και να συγχρονιστείτε και πάλι με τους ανθρώπους σας. Μιλήστε για τα προβλήματά σας. Τα συμπονετικά αυτιά και η υποστήριξη, είναι παντού γύρω σας αυτό το Σαββατοκύριακο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στον Αιγόκερω για δύο επιπλέον μέρες, βάζοντάς σας πάλι σε διάθεση αυτοπεποίθησης. Έχετε δώσει περισσότερο βάρος στις απόψεις των άλλων απ’ όσο στη δική σας; Κλείστε το κουτάκι επικύρωσης και δώστε τον εαυτό σας την άδεια να είναι αυτό που είναι, χωρίς λογοκρισία. Θα είναι δύσκολο να φύγετε μακριά από ένα έργο που σας παθιάζει ή μια ερευνητική αποστολή αυτή την Κυριακή. Αλλά μην θάψετε τον εαυτό σας στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Μητέρας. Αφιερώστε τουλάχιστον δυο ώρες για να γιορτάσετε τις μητέρες στη ζωή σας – ή αν είστε το τιμώμενο πρόσωπο, δεχτείτε όλη την αγάπη και την εκτίμηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Αφήστε τους επαναστατικούς σας τρόπους για ένα άλλο Σαββατοκύριακο, Υδροχόοι. Αυτή τη στιγμή, θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν πάτε με τη ροή και αφήσετε κάποιον άλλο να πάρει το προβάδισμα. Είστε ευτυχείς να είστε παίκτης της ομάδας, αρκεί η προσωπικότητά σας να μην σιγήσει στη διαδικασία. Με αυτό το σκεπτικό, βουτήξτε το δάχτυλό σας σε διαφορετικά νερά το Σάββατο, διότι η βύθιση μπορεί να ανοίξει νέους κόσμους ενδιαφέροντος – ακόμα και τον ακτιβισμό. Πηγαίνετε με τους φίλους σας σε μια δραστηριότητα ή μια τάξη γυμναστικής. Ή βγείτε έξω μόνοι σας και βυθιστείτε σε μια σκηνή όπου δεν ξέρετε ψυχή. Οι λεγόμενοι «ξένοι», μπορούν να βγάλουν φρέσκα και συναρπαστικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη παρασύρεται στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο Οίκο σας της ανανέωσης, που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρετε τα σχέδια για την Ημέρα της Μητέρας στο πλησιέστερο σπα. Μασάζ, ατμόλουτρα, μανικιούρ, πεντικιούρ -οτιδήποτε σας βοηθά να χαλαρώσετε θα είναι επωφελές. Ή ξεφύγετε με την τέχνη! Πάρτε εισιτήρια για μια παράσταση ή μια εκδήλωση ή συναντηθείτε για καφέ σε ένα μουσείο, αφού δείτε τα εκθέματα. Όχι σε λειτουργία μαμάς; Αντιμετωπίστε την Κυριακή σαν ένα μονοήμερο διάλειμμα. Ακυρώστε σχέδια με όλους βασικά, και χαλαρώστε όσο ζητάει η καρδιάς σας!

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Το πάρτι άνιμαλ του Σαββατοκύριακου, μπορεί να περιμένει μέχρι την Κυριακή. Με τη Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην επαγγελματική σας ζώνη αυτό το Σάββατο, θα είστε χωμένοι σε μια επιχειρηματική ιδέα ή σε ένα έργο, που θα μπορούσε να βάλει το όνομά σας στο χάρτη με ένα γιγάντιο λαμπερό αστέρι δίπλα του. Αφιερώστε μέρος της ημέρας στην έρευνα και την ανάπτυξη. Ίσως να παρευρεθείτε σε μια εμπορική έκθεση ή να διαβάσετε τη βιογραφία ενός σημαντικού προσώπου στον τομέα εργασίας σας. Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, φυτεύοντας τον εαυτό σας ανάμεσα σε ανθρώπους που κινούν τα νήματα. Με τον ηλεκτρικό και απρόβλεπτο Ουρανό στην εικόνα, μπορεί να κάνετε μια μοιραία επαγγελματική σύνδεση εκεί που δεν το περιμένετε.

Την Κυριακή όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, καθώς η Σελήνη ταλαντεύεται στον Αιγόκερω και στον χαλαρό, κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας. Μπορεί ακόμη και να συγχωνεύσετε τους εορτασμούς για την Ημέρα της Μητέρας, με μια άλλη οικογένεια ή να καλέσετε μερικούς φίλους χωρίς σχέδια για ένα σπιτικό γεύμα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για την ενημέρωση των ψηφιακών συσκευών σας. Με τον Ερμή να τελειώνει επιτέλους τον ανάδρομο κύκλο του την περασμένη εβδομάδα, είναι ασφαλές να ξεκινήσετε ξανά το κυνήγι για gadget!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις