ζωδια σαββατοκυριακο 21-22/01 B

erwtiko-test

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 21-22/01 B

ζωδια Ζυγός
Μήπως ο καιρός τον Χειμώνα έχει θαμπώσει το δημιουργικό σας ταλέντο, πάντα μοδάτοι Ζυγοί; Αν τα στριφώματα έχουν αρχίσει να κρέμονται ή έχετε κάνει συνήθεια τα τεράστια πουλόβερ, το τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης μπορεί να σας οδηγήσει σε ποιοτικά κομμάτια (και ενδεχομένως σε κάποιες πολύ καλές αγορές) που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε κομψοί και προσαρμοσμένοι σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Να είστε αυστηροί με τον προϋπολογισμό σας: μπορείτε να περάσετε τη σεζόν με μερικά καταπληκτικά κομμάτια που δένουν απόλυτα με αυτά που έχετε ήδη. Ίσως αυτά να είναι ένα παλτό σε ναυτικό στυλ ή ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες που μπορείτε να φορέσετε πάνω από τζιν ή και με φόρεμα. Να έχετε στο μυαλό σας: πρακτικά αλλά και περιποιημένα.

 

Τα αστέρια της Κυριακής σας εκλιπαρούν να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας με τους ανθρώπους. Και αν δεν μπορείτε, τότε τουλάχιστον να είστε πρόθυμοι να ακούσετε τη δική τους πλευρά της ιστορίας. Αν δεν ρωτήσετε, δεν θα μάθετε ποτέ. Υπάρχουν καλές πιθανότητες κάποιος που υποτίθεται ότι σας παραγκωνίζει, να παλεύει πραγματικά με θέματα της οικογένειάς του ή με μια αγχωτική κατάσταση εργασίας. Ψάξτε την πραγματική ιστορία. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για να δώσετε κάποια υποστήριξη, αντί να υποχωρήσετε από αυτή τη σχέση.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακό σας με κρότο! Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Μετάφραση: έχετε αυτό το κάτι, οπότε δουλέψτε το! Μέχρι τη στιγμή που θα συναντήσετε τους φίλους σας για καφέ, θα έχετε φλερτάρει με τον μπάρμαν, τους μετακινούμενους παρευρισκόμενους και το άτομο που σας κράτησε ευγενικά την πόρτα για να μπείτε.

Απολαύστε την προσοχή και φέρτε αυτή τη λάμψη στις αλληλεπιδράσεις σας, καθώς οι άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο πληθωρικοί μετά την εργάσιμη εβδομάδα τους. Τα αστέρια θέτουν το σκηνικό για έρωτες. Μόνοι; Είναι η τέλεια βραδιά για ένα ραντεβού στα τυφλά ή για να γνωρίσετε κάποιον νέο. Για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, μπορείτε να απολαύσετε κάποια πολιτιστική ψυχαγωγία. Αγοράστε δύο εισιτήρια για να δείτε μια ταινία υποψήφια για Όσκαρ ή μια ζωντανή μπάντα.

Την Κυριακή μπορεί να βάλετε στο στόχαστρό σας κάτι μεγάλο. Συχνά απαιτείται μια κάποια στέρηση για να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, αλλά η Σελήνη στον δημοσιονομικά φρόνιμο δεύτερο Οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να τους φτάσετε πιο γρήγορα. Ποιες μικρές προσαρμογές μπορείτε να κάνετε, για να ανοίξετε περισσότερη ροή για αυτό το αντικείμενο του πόθου σας; Να τρώτε στο σπίτι περισσότερο και να παίρνετε μαζί σας το μεσημεριανό στη δουλειά. Κάντε ένα διάλειμμα από τους ακριβούς καφέδες και το εμφιαλωμένο νερό. Κάντε το συνήθεια να γεμίζετε την κούπα σας για το δρόμο πριν φύγετε από το σπίτι το πρωί. Για να συνεχίσετε να έχετε κίνητρα, κρατήστε μια οπτική εικόνα του αντικειμένου ή του στόχου που επιθυμείτε, κάπου που μπορείτε να τη βλέπετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Τοξότης
Κάντε ένα διάλειμμα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, Τοξότες, κάτι που το ενεργητικό ζώδιό σας συχνά ξεχνάει να σταματήσει για να το κάνει. Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και σας βάζει απαλά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Διατηρείστε τα αποθέματά σας, καθώς μπορεί να είναι μικρά. Αν είναι δυνατόν, κλείστε ένα μασάζ ή απλά χαλαρώστε και ξεκουραστείτε στο σπίτι. Εάν αισθάνεστε στεναχωρημένοι για κάτι, στηριχτείτε σε έναν στοργικό φίλο ή συγγενή, ακόμα κι αν απλά θα παρακολουθήσετε μια ταινία μαζί και θα παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω.

Θα αισθανθείτε ο κοινωνικός σας εαυτός και πάλι την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνά από τον Τοξότη για δυόμισι ημέρες. Το ενθουσιώδες ζώδιό σας απολαμβάνει να κινεί τα νήματα και φτιάχνει μικρά δημιουργικά σενάρια για την πλάκα του. Αλλά στοχεύστε στην πραγματική συζήτηση αυτή την Κυριακή και αφήστε τα λεκτικά κεντήματα για σήμερα. Μια αυθεντική συνομιλία με κάποια νέα γνωριμία θα μπορούσε να φωτίσει το μονοπάτι προς μια καλή φιλία. Μοιραστείτε από την καρδιά σας, με μια πινελιά χιούμορ φυσικά. Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να κερδίσετε τους ανθρώπους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Αντί να περάσετε τη σκυτάλη, τι λέτε απλά να την μοιραστείτε; Το Σάββατο μπορείτε να κάντε τον εσωτερικό σας κύκλο να σας ακολουθήσει στο οτιδήποτε. Με τη Σελήνη και την ελκυστική Αφροδίτη στα πιο κοινωνικά κομμάτια του χάρτη σας, είστε εντελώς μαγνητικοί όταν πρόκειται για τη δικτύωση. Λειτουργήστε με την αρχή της γενναιοδωρίας και προσφέρετε έναν πόρο, μια παραπομπή ή μια σύνδεση σε κάποιον που ψάχνει. Δημοσιεύστε αυτά που θέλετε εσείς στα social media ή καλέστε μια παλιά σας επαφή, ίσως για να συναντηθείτε για καφέ και να συζητήσετε ανέμελα μια ιδέα σας. Οι άνθρωποι στη ζωή σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Ζητήστε και θα λάβετε!

Σχεδιάστε να κοιμηθείτε μέχρι αργά την Κυριακή, καθώς η Σελήνη χαλαρώνει στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Μείνετε ανάμεσα στις κουβέρτες σας για λίγο περισσότερο και θυμηθείτε τα όνειρά σας, διαλογιστείτε και οραματιστείτε το πώς θέλετε να πάει η επόμενη εβδομάδα σας. Επαναπρογραμματίστε οποιεσδήποτε δουλειές απαιτούν πάρα πολύ ψυχική ή σωματική προσπάθεια. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε πρότζεκτ (και πότε δεν θέλετε, Αιγόκεροι;), επιλέξτε αυτά που αγγίζουν τη δημιουργικότητά σας, τη διαίσθηση και τη συμπόνια σας. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι στα χαρτιά, οπότε δείτε αν μπορείτε να κλείσετε κάποιο ραντεβού για μασάζ την τελευταία στιγμή ή να πείσετε την αδελφή σας να σας συναντήσει για μια ημέρα σε spa.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Είστε κατάλληλα ντυμένοι για το ρόλο που θέλετε να παίξετε, Υδροχόοι; Μισείτε το να αισθάνεστε περιορισμένοι, γι’ αυτό μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να βρίσκεται σε ενδυματολογικό δίλημμα, όταν η περίσταση απαιτεί μια προσεγμένη ή προσαρμοσμένη εμφάνιση. Το ευχάριστο τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και της κομψής Αφροδίτης, κάνει αυτή τη μέρα ιδανική για να προσθέσετε κάποια καλά κομμάτια στην ντουλάπα σας, που να σας επιτρέπουν να κινείστε και να αναπνέετε ελεύθερα. Με αυτούς τους πλανήτες να φωτίζουν τις ζώνες των οικονομικών σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να φορέσετε αυτά τα νέα κομμάτια σύντομα, ίσως σε μια VIP εκδήλωση ή σε ένα πάρτι δικτύωσης.

Τα αστέρια της Κυριακής είναι τέλεια για ομαδικές δραστηριότητες, με τη Σελήνη στον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας να ξεσηκώνει τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σας. Καθώς είστε οι ανθρωπιστές του ζωδιακού κύκλου, σας ενδιαφέρει η καλή δουλειά ως μέρος μιας ομάδας. Μια εθελοντική αποστολή ή μια ακτιβιστική συγκέντρωση θα μπορούσε να καλέσει το όνομά σας. Το να ενταχθείτε και να συμμετάσχετε, θα είναι πιο διασκεδαστικό από το να κρατάτε τα ηνία. Αλλά αν η ομάδα σας έχει χαθεί στις απολαύσεις της ζωής, προσφέρετέ τους μια απαραίτητη κινητήρια ομιλία. Αν ανακαλύψετε ότι κάποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τον σκοπό, μιλήστε μαζί του προσωπικά για να μάθετε όλη την ιστορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Ιχθύες
Απλά πείτε oui! Η Σελήνη του Σαββάτου στον κοσμικό ένατο Οίκο σας σχηματίζει μια ευτυχή γωνία με τη ρομαντική Αφροδίτη και σας κάνει έναν πολυπολιτισμικό μαγνήτη. Ένα ανοικτό πνεύμα και μια φιλική στάση είναι όλα όσα χρειάζεστε, για να σπάσετε τον πάγο και ίσως να πυροδοτήσετε ένα ειδύλλιο με κάποιον από ένα διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Νιώθετε εξουθενωμένοι; Μελετήστε τις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για αφιερώματα. Ένα ταξίδι μόνο για την απόλαυσή σας – ή ακόμα και μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο σε ένα σπα – θα μπορούσε να απαιτείται. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αλλαγή σκηνικού για να αναζωογονήσει έναν νομαδικό Ιχθύ, ακόμη κι αν είναι μόνο για μια νύχτα.

Με τη Σελήνη της Κυριακής να φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας των φιλοδοξιών της καριέρας, μπορεί να περάσετε μερικές ώρες χωμένοι στο γραφείο του σπιτιού σας. Θα έχετε δολοφονική εστίαση, ειδικά χωρίς όλες τις αποσπάσεις της προσοχής που συμβαίνουν σε μια κλασσική ημέρα εργασίας και διακόπτουν τη ροή σας. Αν έχετε φτάσει σε τέλμα στη δουλειά σας, αυτή η κινητήρια σεληνιακή ενέργεια θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τη φλόγα σας. Βάλτε κάποιους στόχους για τον επόμενο μήνα. Όσο πιο σαφείς και πιο λεπτομερείς είναι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εκδηλωθούν. Τι λέτε να φτιάξετε έναν πίνακα με το όραμά σας αφιερωμένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες; Για το οπτικό σας ζώδιο, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

zwdia shmera