ζωδια σαββατοκυριακο 25-26/03 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 25-26/03 B

ζωδια Ζυγός
Βάλτε τα λαστιχένια γάντια και αρπάξτε ένα κουτί με σακούλες, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, Ζυγοί. Η Σελήνη στους Ιχθύες αυτό το Σαββατοκύριακο στον συστηματικό έκτο Οίκο σας, θέτει τις βάσεις για μια επική αποστολή καθαρισμού. Ταξινομείστε, αρχειοθετείστε, οργανώστε και πάνω απ’ όλα καθαρίστε. Με τη Νέα Σελήνη να φθάνει στον Οίκο της σχέσης σας αυτή τη Δευτέρα, ο καθαρισμός του χώρου σας θα μπορούσε να προσελκύσει συναρπαστικές συμμαχίες.

Επίσης, γιατί να σας βαραίνουν πράγματα που δεν θέλετε πια; Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τις σχέσεις. Μένετε μαζί μόνο και μόνο επειδή κανείς καλύτερος δεν έχει βρεθεί ή για κάποιο άλλο λόγο εκτός από τη γνήσια αγάπη και τη σύνδεση; Έχει πλέον περάσει επίσημα ένας μήνας μετά την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες του Φεβρουαρίου και θα πρέπει να είστε σαφείς για το τι (ή ποιος) πρέπει να φύγει. Όταν ο Ήλιος και ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, ενωθούν στον Κριό (το ζώδιο της σχέσης σας) αυτό το Σάββατο, σέξι νέες επιλογές θα μπορούσαν να εμφανιστούν. Ζευγάρια: προετοιμαστείτε για ένα ερωτικό ανοιξιάτικο ξύπνημα!

 

ζωδια Σκορπιός
Κάντε μια βόλτα στην άγρια πλευρά αυτό το Σαββατοκύριακο, Σκορπιοί. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον εξωστρεφή πέμπτο Οίκο σας, δυναμώνοντας την ήδη έντονη προσωπικότητά σας. Πρόσεχε, κόσμε! Με τη Σελήνη να σας κάνει τόσο εντυπωσιακούς, θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν πάτε. Διασκεδάστε τους άλλους με τις πολύχρωμες ιστορίες σας, επιλέξτε το σχέδιο που θα φέρει περιπέτεια και αξιοπιστία στον ίδιο βαθμό. Ρομαντικά, η προθυμία σας να πάρετε ρίσκα – και να ζήσετε τη ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες – θα ανοίξει τις πόρτες για ένα πιο παθιασμένο κεφάλαιο στην ερωτική σας ιστορία.

zodia-taro-45

Φυσικά θα χρειαστείτε έναν θαρραλέο παρτενέρ που να είναι έτοιμος να ζήσει τη ζωή, Σκορπιοί, το οποίο μπορεί να είναι από μόνο του περιπέτεια. Είμαστε τώρα ένα μήνα μακριά από την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες του Φεβρουαρίου, η οποία σας έβαλε σε ένα ερωτικό ή καλλιτεχνικό ολοκαίνουργιο κεφάλαιο. Οι εξελίξεις θα μπορούσαν να αρχίσουν να παίρνουν συγκεκριμένη μορφή τώρα. Είναι καιρός να προχωρήσετε πέρα από τα περιστασιακά ραντεβού ή να ανεβάσετε αυτό το καυτό νέο single στο YouTube;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ένα Σαββατοκύριακο φωλιάσματος σας περιμένει! Ο Ήλιος είναι στον αστερισμό των Ιχθύων και για τις δύο ημέρες, ανεβάζοντας θερμοκρασία στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Έχει, επίσης, περάσει ένας μήνας από την ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου στους Ιχθύες, η οποία μπορεί να έχει αλλάξει δραματικά την κατάσταση διαβίωσής σας ή να έφερε ένα προσωπικό ζήτημα στο προσκήνιο.

Η σαφήνεια κατακάθεται τώρα. Με τους συγγενείς θα έχετε πιο σταθερά όρια, τα οποία θα καθορίζονται από σχέσεις επί ίσοις όροις. Αν κοιτούσατε αγγελίες ακινήτων και τριγυρνούσατε σε γειτονιές, θα μπορούσε να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη νέα ιδιοκτησία. Καλέστε το μεσίτη και τσεκάρετε τη!

Αν όλα είναι ήσυχα στο εσωτερικό μέτωπο, τότε απλά απολαύστε το σπίτι σας. Κάντε μια μικρή, ανοιξιάτικη αλλαγή στη διακόσμησή σας, αλλάξτε τα εποχιακά αξεσουάρ, όπως ελαφριά ριχτάρια αντί για γούνινα μαξιλάρια. Εάν αφήσετε, όντως, τη φωλιά σας κάντε το το Σάββατο το βράδυ. Ο χαρισματικός Ήλιος και η εύρωστη Αφροδίτη είναι στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, θέτοντας τις βάσεις για ένα επικό ραντεβού ή μιας υψηλής θερμότητας στιγμιαία έλξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Αποστολή από το Κέντρο Αιγόκερως! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και στον τομέα της επικοινωνίας σας όλο το Σαββατοκύριακο, στέλνετε περισσότερα σήματα και από δορυφορικό πύργο. Επωφεληθείτε από τη δύναμη του λόγου σας – αλλά επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση – όχι ψεύτικες ειδήσεις, παρακαλώ. Στην επιθυμία σας να συνδεθείτε με τους άλλους, μπορεί να καταλήξετε να δώσετε υποσχέσεις που να μην μπορείτε να κρατήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κάνετε διερευνητικές συζητήσεις με υποψήφιους συνεργάτες και πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Απλά μην δεσμευτείτε σε τίποτα ακόμα.

Εάν αισθανθείτε μια σπίθα, δοκιμάστε τα νερά με ένα μικρό έργο ή ένα πραγματικό ραντεβού. Η χαριτωμένη συνάντηση Ήλιου -Αφροδίτης του Σαββάτου στην εγχώρια ζώνη σας, βγάζει από μέσα σας τους άψογους οικοδεσπότες. Είτε σερβίρετε ένα υπέροχο γεύμα στα πορσελάνινα πιάτα σας είτε καλέσετε φίλους για μια νύχτα φαγητού, ποτού και παιχνιδιού, το πανδοχείο Αιγόκερως είναι εκεί που βρίσκεται η δράση!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Τα εισιτήρια που θέλετε να κλείσετε προς Μπόρα Μπόρα, θα πρέπει να περιμένουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στους Ιχθύες και στον πρακτικό δεύτερο Οίκο σας και το καθήκον σας καλεί. Τα θέματα με τα χρήματα μπορεί να καταναλώνουν την προσοχή σας, οπότε ξεσκονίστε το βιογραφικό σας και σερφάρετε στις δυνατότητες που προσφέρει το LinkedIn.

(Spoiler προειδοποίηση: η Νέα Σελήνη της Δευτέρας θα είναι τέλεια για την επαφή σας με πιθανούς εργοδότες). Ενώ οι αναπόφευκτες δουλειές μπορεί να μοιάζουν αγγαρεία, να θυμάστε ότι μπορείτε να διασκεδάσετε ενώ τις κάνετε.

Αν κόψετε λίγο ταχύτητα μπορείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε, με μια αίσθηση ευχαρίστησης και χαράς. Σταματήστε για έναν πράσινο χυμό ή ένα πολυτελές γεύμα στο ενδιάμεσο της λίστας σας. Βάλτε μουσική, φορέστε ένα ύφασμα που να σας αρέσει η αίσθηση του και βάλτε τον φορητό υπολογιστή σας σε ένα παράθυρο με τρομερή θέα. Μικρές, αισθησιακές πινελιές θα σας βοηθήσουν πολύ. Η συνάντηση Ήλιου – Αφροδίτης της Κυριακής θα μπορούσε να φέρει έναν αγαπητό, παλιό φίλο πίσω στο δρόμο σας. Τι θα λέγατε για ένα τηλεφώνημα ή μια κλήση Σκάιπ, ενώ ξεσκονίζετε τα ράφια σας ή ξεμπερδεύετε τα κολιέ μέσα στο συρτάρι με τα κοσμήματά σας;

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Καλώς ήλθατε στον ένα μήνα παρακολούθησης του Extreme Makeover: Έκδοση Ιχθύες. Στις 26 Φεβρουαρίου μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς έστειλε να πετάξετε σε καινούργια εδάφη. Μια σημαντική επανεφεύρεση της ζωής σας ήταν στα σκαριά από τότε (και για την ακρίβεια, τα τελευταία δύο χρόνια). Η παγίδα; Θα πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε την άδεια. Αδράξτε την ανεξαρτησία σας, ακόμα και αν οι άλλοι διαμαρτύρονται. Συλλογιστείτε τις εξελίξεις από τον περασμένο μήνα και προσκαλέστε περισσότερη αυτονομία στη ζωή σας.

Καθώς η Σελήνη περνά τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στους Ιχθύες, θα αγωνιάτε να τεντώσετε τους μύες της ελευθερίας σας! Μην περιμένετε από τους άλλους ανθρώπους να συμβαδίσουν μαζί σας, όμως. Πριν να έχουν φτιάξει καν τον πρώτο τους εσπρέσο, θα έχετε πάει για τρέξιμο, θα έχετε κάνει ντους και θα στέλνετε σε όλους e-mail για το τελευταίο έργο που σας έχει παθιάσει. Ειδοποίηση Spoiler: η Νέα Σελήνη της Δευτέρας θα μπορούσε να μετατρέψει ένα από τα πιο άπιαστα όνειρά σας σε μια απτή (και κερδοφόρα) πραγματικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00