ζωδια σαββατοκύριακο 28-29/05 Α

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 28-29/05 Α

ζωδια Κριός

Σχεδιάστε τα πρωινά σας ή την γυμναστική σας, νωρίς αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη κάνει το τελευταίο της σάρωμα μέσα από τον κοινωνικό εντέκατο Οίκο σας το πρωί, οπότε βιαστείτε να πιάσετε το πρώτο τραπέζι (ή το καλύτερο σημείο του γυμναστηρίου) πριν κατέβουν οι ορδές.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη βυθίζεται στους Ιχθύες και στο ξεκούραστο δωδέκατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου και δεν έχετε όρεξη για πλήθη… ή πιθανότατα και για κανέναν απολύτως. Γευτείτε τη μοναξιά σας για λίγο: διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, τριγυρίστε, τελειώστε μισοτελειωμένα πράγματα, δημιουργείστε τέχνη, φτιάξτε κάτι DIY. Το Τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή σας βρίσκει να προβληματίζεστε για το τι – και ποιοι – ανήκουν στη ζωή σας και τι σας αποστραγγίζει από ενέργεια. Επεξεργαστείτε και ξεκαθαρίστε, αφήνοντας την διαίσθηση σας να σας βοηθήσει.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος

Δουλειά από την περασμένη εβδομάδα σας, μπορεί να ξεχυθεί και στο Σάββατο σας, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Οίκο της καριέρας σας το πρωί. Αν και μπορεί να πιεστείτε για να δώσετε προσοχή στους άλλους ή να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το άλλο σας μισό, να είστε σταθεροί σχετικά με την αφιέρωση αυτού του χρόνου για να κάνετε κάποια πράγματα. Ακόμα και το να τελειώσετε κάποιες μισοτελειωμένες εργασίες, θα πάρει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σας. Προσέξτε μην μπλεχτείτε σε τσακωμούς που θα είναι χάσιμο χρόνου.

Ευτυχώς και να μπλεχτείτε, όλα θα ξεπλυθούν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στον κοινωνικό εντέκατο Οίκο σας. Απαλύνετε την ατμόσφαιρα μαζεύοντας κόσμο και κάνοντας κάτι διασκεδαστικό για να εκτονωθείτε. Μπορεί επίσης να συζητήσετε μια πιθανή συνεργασία. Την Κυριακή έχουμε το αποσαφηνιστικό τέταρτο της Σελήνης, που μπορεί να σας βρει να αξιολογείτε που – και με ποιον – περνάτε το χρόνο σας. Μια φιλία μπορεί να έχει κάνει τον κύκλο της, ή ίσως δεν είστε απλά συγχρονισμένοι αυτή τη στιγμή με έναν κοινωνικό κύκλο. Μην το πιέζετε. Θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσετε τη δική σας κατεύθυνση ή να κάνετε ένα διάλειμμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι

Έχετε περιπετειώδη σχέδια καθώς ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, αλλά όχι τόσο γρήγορα, Δίδυμοι. Η Σελήνη περνάει το πρωινό του Σαββάτου της στον Υδροχόο και στον κοσμογυρισμένο Οίκο σας, δίνοντας σας την ώθηση να πετάξετε ελεύθεροι. Αλλά μέχρι τη στιγμή να σκοράρετε την κράτηση που θέλετε, η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, κόβοντας εκεί τον αυθορμητισμό σας. Το καθήκον σας καλεί και μπορεί να εμπνευστείτε να τελειώσετε μισοτελειωμένες δουλειές σας ή να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ που αποφεύγατε.

Ένας άντρας, πιθανότατα ο πατέρας σας ή μια πατρική φιγούρα, μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στα καθέκαστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε, μιλήστε στο τηλέφωνο ή κάντε σχέδια να βρεθείτε αν μένετε κοντά ο ένας στον άλλο. Το αποσαφηνιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή στους Ιχθύες σας βρίσκει να συλλογίζεστε το μονοπάτι της ζωής σας. Νιώθετε αβέβαιοι για τη σχέση ή τη δουλειά σας; Μην κάνετε κανένα βήμα, μέχρι να ξεκαθαρίσετε με τι έχει να κάνει όλο αυτό. Διστάζετε επειδή φοβάστε ή επειδή δεν είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για εσάς; Περάστε τη μέρα προσπαθώντας να το ξεκαθαρίσετε αυτό και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Καρκίνος

Πολλά νεύρα; Το Σάββατο το πρωί μπορεί να σας βρει κρυμμένους στο καβούκι σας, καθώς η Σελήνη τριγυρίζει στον Υδροχόο και στον όγδοο Οίκο, που ψάχνει την μοναξιά στη ζωή. Ίσως να καλέσετε ένα έμπιστο πρόσωπο εκεί μέσα, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να διωχθεί κλοτσηδόν,αν διαταράξει την ειρηνική ατμόσφαιρά σας. Δράματα τέλος! Βέβαια, μπορεί να καλωσορίσετε διακοπές αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες και τον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Ενώ πρέπει να εξακολουθήσετε να αποφεύγετε τους προκαλούντες χάος, συνδεθείτε με αυθόρμητους φίλους που ξέρουν πού είναι τα καλύτερα πάρτι, τα καλύτερα μέρη για να φας και έχουν VIP αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε τους στις άγριες περιπέτειες τους, ίσως σε μια ημερήσια εκδρομή εκτός πόλης. Ο χάρτης των αστεριών, μπορεί επίσης να σας βρει να επεξεργάζεστε μια επιχειρηματική ιδέα ή να εξερευνείτε προσφορές εργαστηρίων – οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σας ανάπτυξη θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας τώρα. Μείνετε σε εγρήγορση για ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Την Κυριακή, ένα διαφωτιστικό Τέταρτο της Σελήνης, σας βοηθά να επιλέξετε το καλύτερο από τα ευρήματά σας. Μην ρίξετε απλά τα ζάρια, για να δείτε πού θα προσγειωθούν. Οτιδήποτε θα εξελίξει τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα μεγαλεπήβολα οράματα σας. Διαφορετικά, δεν αξίζει τον κόπο!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων

Είναι ένα ανθρωποκεντρικό Σαββατοκύριακο, Λέοντες, καθώς η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στις ζώνες των σχέσεων του χάρτη σας. Το Σάββατο το πρωί, τα αστέρια θα σας βοηθήσουν να επιδιώξετε την ισορροπία με το άλλο σας μισό ή κάποιον σημαντικό σύμμαχο. Ξεπεράστε τυχόν πρόσφατες διαφωνίες ή προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Τα συναισθήματα μπορεί να ανάψουν κάτω από την αγχωτική ακτίνα του Άρη και μπορεί να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά.

Επίσης, προσέξτε να μην εξαπολύσετε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη κατεβαίνει στους Ιχθύες και στον οικείο όγδοο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μπορεί να προτιμήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας συναισθήματά, ή μπορεί να έχετε μερικές βαθιές, από καρδιάς συνομιλίες. Μπορεί επίσης να διασκεδάζετε έναν σέξι επισκέπτη – χωρίς διακοπές, παρακαλώ!Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή ρωτά: Ποιον εμπιστεύεστε; Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως μερικοί άνθρωποι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι για καλοπέραση και δεν είναι στην πραγματικότητα έμπιστοι. Αυτό είναι εντάξει, εφ’όσον κρατάτε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές. Αποκαλύψτε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο στις ακλόνητες ψυχές του κύκλου σας και διατηρήστε τα κατάλληλα όρια με όλους τους υπόλοιπους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος

Ώρα για καθαριότητα; Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και στον έκτο Οίκο, που βγάζει το υποχόνδριο φρικιό από μέσα σας το Σάββατο το πρωί, το οποίο μπορεί να εμπνεύσει ένα ξεφάντωμα ξεκαθαρίσματος. Αλλά πριν ακόμα ξεκινήσετε να ταξινομείτε βάσει χρώματος τα ράφια σας ή τα συρτάρια σας, ένα εκατομμύριο περισπασμοί θα σας βρουν. Κάντε μια μικρή δουλειά ή δύο και στη συνέχεια αφήστε τις φιλόδοξες επισκευές σας για μια άλλη φορά. Από το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη θα στραφεί στους Ιχθύες και στον Οίκο των σχέσεων σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, ανακόπτοντας παντελώς τα extreme makeover σχέδια σας.

Πηγαίντε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με ένα άλλο ανθρώπινο ον, αντί της ρομποτικής ηλεκτρικής σας σκούπας. Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βρίσκει βαθιά μέσα στη σκέψη σχετικά με τις σχέσεις: θέλετε να είστε σε μία, ποιος θα είναι καλός σύντροφος, τι είδος ζωής θα θέλατε να δημιουργήσετε με κάποιον ξεχωριστό; Έντονα συναισθήματα έχουν ξεπροβάλει την τελευταία εβδομάδα και έχετε έρθει σε επαφή με κάποια σημαντική εσωτερική καθοδήγηση. Ικανοποιούνται οι ανάγκες σας, Παρθένοι -και αν όχι, τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε αυτό;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot