ζωδια 09/11-19/12 Άρης στον Υδροχόο

hlios-ydroxoos

ζωδια Ο Άρης στον Υδροχόο, 9 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του σώματος. Ο Θείος αρσενικός πολεμιστής των αστεριών. Ο Άρης στον Υδροχόο είναι τόσο ελαφρύς και ελεύθερος. Αυτή η διέλευση καλωσορίζει όλους εκείνους που αναζητούν καταφύγιο από ένα άθλιο έτος σωματικής ακολασίας.

Σωματικής ακολασίας, τι μπορεί να εννοεί;; Θέλω να πω ότι αρχίζω να κατανοώ πληρέστερα τις διακλαδώσεις του Άρη που σέρνεται μπρος και πίσω μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ανάδρομης περιόδου του τρέχοντος έτους. Αυτό εξισώνεται με σοβαρή σωματική αναβαθμονόμηση.

 

Διατροφή, ύπνος, άσκηση, υγεία και ευεξία, διαλογισμός, γιόγκα, διακύμανση βάρους – όλα αυτά και πολλά άλλα βγήκαν εκτός ισορροπίας. Και τώρα με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα πρέπει να αφομοιώσουμε όλες αυτές τις αλλαγές και να επανέλθουμε σε τροχιά.

zodia-taro-45

Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια, να επαναφέρουμε μια ρουτίνα στην άσκηση, να γίνουμε και πάλι υγιείς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο χειμώνας έρχεται και χρειαζόμαστε το λίπος για να μας κρατάει ζεστούς!

Εν πάση περιπτώσει! Επειδή ξέρω ότι ο Υδροχόος είναι ένας κουλ, διασκεδαστικός τύπος, έχω αισιοδοξία για το πώς αυτό θα μεταφραστεί στο σώμα. Να προσέχετε για τραυματισμούς κοντά στα πόδια, στους αστραγάλους ή στο κυκλοφορικό σύστημα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τι άλλο? Ο Άρης στον Υδροχόο επεκτείνει και αναδιατάσσει τους κοινωνικούς κύκλους. Θα αντλήσουμε ενέργεια από το συλλογικό. Κατά ειρωνικό τρόπο, η πορεία μας θα είναι σε απόλυτη ανεξαρτησία. Πίστεψέ με, θα νιώσετε περίεργα ικανοποιημένοι όταν αναπόφευκτα σοκάρετε τους άλλους με την εξωπραγματική συμπεριφορά σας.

Ένα παράξενο στοιχείο είναι αυτό το αίνιγμα, τόσο μοναδικό για τον Υδροχόο, που είναι ταυτόχρονα μια κοινωνική πεταλούδα και ένας αδιάλλακτος ατομικιστικής. Είναι εξωφρενικά ειλικρινής σχετικά με την ανάγκη του να κάνει ότι θέλει, αλλά βλέπω ευκαιρίες να γίνετε άτακτοι εδώ.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο Υδροχόος είναι χαλαρός και απαθής. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά την ενέργεια αυτή, όταν προσεγγίζουμε συναισθηματικά φορτισμένα ζητήματα. Παραμένοντας ανεξάρτητοι, αδιάφοροι με το γιατί ή το πώς συμβαίνουν τα πράγματα, είμαστε παρόντες, απαλλαγμένοι από τους περιορισμούς του θυμού και της θλίψης.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου μόλις δύο ημέρες μετά το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή θα είναι μια ωραία μετάβαση: η Σελήνη μας προετοιμάζει να λάβουμε την πλήρη γενναιοδωρία του κομιστή του νερού. Αλλά θα δούμε αν ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει μαζί αρκετή υπεργαλαξιακή αστερόσκονη για να καταπολεμήσει την παγωμένη λαβή του Σκορπιού.

zwdia shmera

Με άλλα λόγια, μπορεί να μην έχει αρκετή επιρροή για να μας φτιάξει τη διάθεση. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, έχουμε μια ευκαιρία για ελαφρότερες στιγμές. Ναι, νομίζω ότι το «ενθαρρυντικό» είναι η σωστή λέξη.

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι ακανόνιστος, κάνει λίγο από αυτό, στη συνέχεια λίγο από το άλλο. Σε γενικές γραμμές ο Υδροχόος είναι ένα από τα λιγότερο καλά οργανωμένα πλάσματα στο ζωδιακό κύκλο. Το μυαλό και η γλώσσα του είναι πολύ πιο μπροστά από το σώμα του. Θα χρειαστεί να κάνετε μια πραγματικά συντονισμένη προσπάθεια για να παραμείνετε εστιασμένοι. Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί επίσης να είναι τεμπέλης, αλλά σίγουρα δεν είναι λόγω έλλειψης ενέργειας. Είναι τεμπέλης, επειδή δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο από το να χορεύει: Απολαύστε τις πικάντικες καλές στιγμές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65