ζωδια 19/01 Το Καρμα μας Φωναζει

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

18 Ιανουαρίου 2016 : Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον  Δεσμό  της  Σεληνης

Πιθανώς να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι στην ζωή σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί ή συναδελφικοί, όπως πιστεύατε ότι θα ήταν, όσο αφορά την υπόσχεση τους να σας παρέχουν βοήθεια για να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Κάποιος ξαφνικά ίσως αποσύρει την στήριξη του προς εσάς, ή έρθουν σε αντίθεση , ή ανακατευθούν τρομερά πέρα από τα όρια με την ζωή σας και το τι κάνετε καθημερινά. Πιθανότατα να συμβεί μία διαμάχη ή ένας καβγάς και ξαφνικά όλο αυτό το στρες , ο εκνευρισμός και η θλίψη φέρει στην επιφάνεια το πως πραγματικά νιώθετε για την εικόνα και το πως είναι η ζωή σας αυτή την στιγμή.

 

Αν συμβεί αυτό, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό που πρέπει να εμβαθύνεται στην σκέψη και να διορθώσετε ώστε η ζωή σας να καλυτερέψει είναι ακριβώς το θέμα για το οποίο έγινε η διαμάχη αυτή.

zodia-taro-45

Πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε το θέμα αυτό και επιλύετε τα όποια προβλήματα εμπεριέχει μέσο ενός τρόπου επίλυσης που αντιστοιχεί στο ήθος και τα πιστεύω σας ή όχι; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε κάπως το σύστημα αξιών σας;

zodia-astra-tarot

 

Πιθανώς ακόμα και η ισορροπία που έχετε θέσει ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους όπως και των πλάνων των όποιων διαδικασιών και ενεργειών είναι κοινές, να είναι αναγκαίο να τα διαπραγματευτείτε ξανά. Η μετάβαση αυτή δείχνει ότι το πρόβλημα σας θα είναι περισσότερο οικονομικής φύσεως, όπου υπάρχουν κοινά χρήματα ή οφέλη , για τα οποία έγινε η διαμάχη αυτή -ακόμα και τα οικονομικά δεν έχουν την όψη των χρημάτων μπορεί να είναι περιουσιακά στοιχεία , ακίνητα , δηλαδή ζητήματα κατοχής υλικών αγαθών αξίας- τα οποία πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά για το καλό σας.

 

Σίγουρα για να το επιτύχετε πρέπει πρωτίστως να κάνετε κάποιες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στην δική σας πλευρά. Επειδή αυτή η μετάβαση διαρκεί ενεργειακά για μερικές ημέρες, τουλάχιστον έχετε την παρηγοριά πως ότι και να αφορά το ζήτημα δεν θα είναι τόσο σοβαρό αφού μετά από λίγες ημέρες θα λήξει.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σε περίπτωση όμως που η διαμάχη αυτή και αυτό το πρόβλημα σύρει στην επιφάνεια ακόμα περισσότερα ζητήματα σοβαρότερης φύσεως τα οποία δεν επιλύονται τόσο απλά, τότε φροντίστε να δείτε το θέμα αμέσως και να το επιλύσετε κρατώντας όμως σημειώσεις για τα ποια άλλα ζητήματα διαφαίνονται να τραβάει προς την επιφάνεια ώστε να ξέρετε ποια είναι στα αλήθεια τα μέτωπα μάχης που έχετε στο άμεσο μέλλον να αντιμετωπίσετε.

Κάποιες επιπρόσθετες διελεύσεις των πλανητών οι οποίοι σχετίζονται με τους πλανήτες αυτούς και την θέση στο γενέθλιο χάρτη σας θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το ποια είναι η ουσία των ζητημάτων αυτών ή για την αληθινή ταυτότητα του θέματος ή θεμάτων.

zodia-zvdia-oroskopio-11