νεα σεληνη στον Σκορπιό Μοιραίες Συναντήσεις

zwdio-skorpios-afroditi

νεα σεληνη στον Σκορπιό  Μοιραίες Συναντήσεις

11 Νοεμβρίου 19ο -19:47

 

Μυστήριο, υπερβολικό πάθος και προδοσίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα το ερωτικό θα προκαλέσει το φαινόμενο της Νέας σελήνης σε όλα τα ζωδια, και ιδίως αυτά του νερού και του αέρα. Θα χρειαστεί να επιστρατευτεί όλη η λογική για να μην μπλεχτεί το παρελθόν που εκκρεμεί με το δημιουργικό παρόν. Πολλά τα λόγια και οι δράσεις που θα έχουν ισχύ για πολύ καιρό μπροστά. Πολλές και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα καθώς οι όψεις της σελήνης με τον Ερμή, στολίζουν περισσότερο τις αλήθειες για να τις ωραιοποιούν.

zodia-taro-45

 

Προσοχή στους γεννημένους: 06/01, 12/04, 30/07, 18/10, 20/11, 05/12

 

Οι Κριοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν ερωτικές προσφορές από άτομο που θα τους ενθουσιάσουν σε βάθος. Οι ανατροπές θα είναι για τους δεσμευμένου, που θα έχουν από σήμερα μέχρι τις  20/11, πολλά νέα φλέρτ και προσεγγίσεις που θα πρέπει σίγουρα να παραμερίσουν, αν δεν θέλουν προβλήματα με ΄την σχέση τους. Οι αστρολογικές όψεις του φαινομένου στήνουν ερωτικές παγίδες παντού.

Ερωτική ώρα:  18:00

 

Για τους Ταύρους που δέχονται την σκοτεινή ενέργεια ( Λίλιθ ) αυτής των όψεων της νέας σελήνης, θα χρειαστεί αν μείνουν ψύχραιμοι σε λόγια – υπερβολές- ψέματα και ένα σωρό άλλες υπερβολές που θα έρθουν από τα περιβάλλοντα τους. Τα νεύρα θα περισσεύουν άρα καλύτερα να μην καταπιαστείτε με σοβαρά θέματα και  μην πάρετε αποφάσεις μέχρι και τις  15/11.

Ερωτική ώρα: 20:00

Για τους Διδύμους από είναι σε φάση απομόνωσης, η νέα σελήνη θα δώσει μια καλύτερη ψυχολογία για κοινωνική ζωή. Αυτοί που επιμένουν σε κάτι παρελθοντικό, ίσως και να πάρουν προσεχώς την απόφαση….να εγκαταλείψουν τελικά αυτήν την εμμονή.  Για τους κλασσικούς εφήβους που ζουν περιπέτειες και νέους έρωτες, ο κυβερνήτης τους  επιφυλάσσει μεγάλη αγάπη πριν την λήξη του μήνα

Ερωτική ώρα: 19:00

 

Ανταμοιβή σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχουν όλοι οι Καρκίνοι. Οι μέρες μέχρι και τις 15/11, θα ενισχυθούν πολύ από την νέα σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό…και θα φανερώσουν τα κρυμμένα συναισθήματα αυτών που έχουν στην πραγματικότητα κάτι σοβαρό και ποιοτικό να αποδώσουν. Οι επαφές με το παρελθόν για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα φέρουν άμεσο αποτέλεσμα.

Ερωτική ώρα: 21:00

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πολλά τα μάτια που θα στραφούν πάνω στους Λέόντες. Οι άκρως ερωτικές όψεις της Αφροδίτης με την νέα σελήνη δημιουργούν ένα μαγνητισμό σε όλα τα γενικότερα τα πύρινα ζωδια που θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν.  Προβάλετε τον καλό σας εαυτό και μην δεχτείτε τίποτα λιγότερο από ατό που επιθυμείτε. Άλλωστε σαν Βασιλιάδες αναζητάτε παντού το ποιοτικό και το διαφορετικό.

Ερωτική ώρα: 20:00

 

Θα χρειαστεί να αναβάλετε πολλά από τα σχέδια σας μέχρι και τις 174/11 εσείς οι Παρθένοι, καθώς η νέα σελήνη και η λοιπή αστρολογική κινητικότητα των γοργών πλανητών, δημιουργούν καθυστερήσεις σε όλους τους τομείς. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση – δέσμευση. Σοφό θα ήταν να μην πάρουν αυτές τις ημέρες πρωτοβουλίες για σοβαρά ζητήματα. Όλα θα καλυτερέψουν μετά τις 21/11.

Ερωτική ώρα: 21:30

 

Είσαστε οι πιο τυχεροί των ημερών εσείς οι Ζυγοί.  Η νέα σελήνη και οι δύο εραστές  ( Αφροδίτη και Άρης) που σας πλησιάζουν, θα σας προσφέρουν απλόχερα, πολλές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε τις σκέψεις και τις προσπάθειες σας γύρω από θέματα που ακουμπάνε την προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις που πέρασαν από ποικίλες δοκιμασίες στις 11/11, θα λάβουν και αυτό που τους αναλογεί.

Ερωτική ώρα: 22:00

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όλο το σύμπαν αυτές τις ημέρες κινείται προς όφελος των Σκορπιών. Η νέα Σελήνη στον ζωδιακό σας οίκο και δίπλα στον Ερμή θα σας δώσει μια ευχέρεια στον λόγο και  στη κίνηση, που σίγουρα θα βοηθήσει στην  επιτυχία στην προσπάθεια σας, για κατάκτηση νέων προσώπων. Αυτοί που έχουν σχέση σε χιλιομετρική απόσταση, θα δεχτούν πυρά – αντιδράσεις για αδιαφορία.

Ερωτική ώρα: 23:00

 

Η  σταθερότητα και η πρόοδος στον ερωτικό τομέα όλων των Τοξοτών, σηματοδοτείται από την νέα σελήνη του Νοεμβρίου.  Η  απομάκρυνση που τυχόν να υπάρχει μέσα σε ζευγάρια θα υποχωρήσει και οι μέρες μέχρι τις 18/11, θα ισορροπήσουν τα συναισθήματα από όλες τις πλευρές. Οι αδέσμευτοι, θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν τον λόγο τους, και να προσεγγίσουν νέα άτομα

Ερωτική ώρα: 20:00

 

Πολλά τα τρυφερά συναισθήματα που θα υπάρξουν μέσα σε ζευγάρια Αιγόκερων. Οι μέρες από τις 11/11 και ύστερα, θα είναι ιδιαίτερα πρακτικές σε ζητήματα που συσχετίζονται με δέσμευση και εξέλιξη οικογένειας – μετακινήσεις, αγορές. Σημάδια καλυτέρευσης θα διαπιστώσουν και οι χωρισμένοι που επιθυμούν την επανασύνδεση.

Ερωτική ώρα: 18:30

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Υδροχόοι που είναι ακόμη μόνοι θα δεχτούν μια σειρά από  νέα άτομα στην ζωή τους, που μέχρι να λήξει η εποχή του Σκορπιού, κάποιο από όλα αυτά θα τους έχει ακουμπήσει τις ευαίσθητες χορδές τους. Όσοι είναι σε σοβαρή σχέση, καλό θα ήταν να μην κάνουν πειραματισμούς  με το άτυχο παρελθόν τους, που φαίνεται, μη ικανό να τους κρατήσει.

Ερωτική ώρα: 19:30

 

Ορμώμενοι από την υπέροχη νέα σελήνη, να ενισχύει και το δικό σας οίκο, των Ιχθύων,  θα καταφέρετε μέχρι τις 15/11, να σπάσετε τις αντιστάσεις του ατόμου που προσπαθείτε να κερδίσετε την προσοχή του. Οι σύντροφοι που αυτήν την εποχή είναι απέναντι, θα χρειαστεί να καταβάλουν λίγη ακόμη προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά.

Ερωτική ώρα: 20:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα σενάρια έρωτα που έχουν στηθεί στο μυαλό των περισσοτέρων, ίσως υπό το βάρος της νέας Σελήνης, τυχόν να μην έχουν την επιτυχία που αναμενόταν.