ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/06

zwdia-astrologia

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 12-18/06

 

ζωδια Κριός: Το Τρία των Πεντάκτινων
Η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα όταν εμφανίζετε αυτή η κάρτα. Δείχνει ότι έχετε ήδη πραγματοποιήσει την προεργασία του σχεδίου ή του έργου που συνδέεται με ένα υλικό ζητήματα, με την περιουσία ή την επιχείρηση σας και τώρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε πάνω στις λεπτότερες λεπτομέρειες. Αν το κάνετε αυτό, μπορείτε να περιμένετε ανταμοιβές και αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια οικονομική ανταμοιβή ή θα μπορούσε να είναι μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας. Μπορείτε να συνδυάσετε τις πρακτικές σας δεξιότητες με τα επιχειρηματικά σας ταλέντα. Έχετε δημιουργική ικανότητα και μεγάλες δυνατότητες.

 

ζωδια Ταύρος: Το Πέντε των Κυπέλλων
Μια αίσθηση απογοήτευσης, λύπης, απώλειας ή ακόμα και θρήνου συνοδεύει αυτήν την κάρτα. Εμφανίζεται συχνά όταν μια σχέση λήγει ή όταν έχει επιβληθεί χωρισμός ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να το βρείτε δύσκολο να δείτε το μέλλον σας με μεγάλη αισιοδοξία ή μπορεί να τυλιχτείτε εντελώς μέσα στη μιζέρια σας. Αντί να επικεντρώνεστε σε αυτό που έχετε χάσει, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που παραμένουν και να τα εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε.

ζωδια Δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Καλείστε να σηκώσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα από το έδαφος ή να ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή ιδέα που σημαίνει πολλά για εσάς. Αυτό μπορεί να είναι η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ή η βελτίωση του τρέχοντοςσπιτιού σας, ή κάτι άλλο που θα ενισχύσει την αίσθηση της αυτοεκτίμησης σας. Τα χρήματα είναι συνήθως στον ορίζοντα όταν εμφανιστεί η κάρτα και μπορεί να φτάσουν με τη μορφή δώρου, απροσδόκητα, νίκης ή μιαςαύξησης του μισθού. Μια παραδοσιακή έννοια είναι το δώρο του δαχτυλιδιού–μήπως είναι ένας γάμος στον ορίζοντα;

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος: Η Αυτοκράτειρα
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική ή σημαντική σχέση με κάποιον και αν και θα είναι μόνο το πρώτο στάδιο μιας δράσης ή μιας ένωσης, τα γρανάζια θα τεθούν σε κίνηση. Θα λαχταράτε την αγάπη και τη στοργή και θα θέλετε πολύ να εκφράσετε τα πράγματα που έχετεμέσα στην καρδιά σας, αλλά δεν θα μπορείτε και δεν θα θέλετε να είστε απλώς ένας επιφανειακός εραστής. Λάβετε σοβαρά υπόψη τα συναισθήματα σας ή το ένστικτό σας και όχι την διάνοιά σας και μάθετε να εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας και περισσότερο.

ζωδια Λέων: Το Δύο των Κυπέλλων
Η κυριολεκτική έννοια αυτής της κάρτας είναι δύο καρδιές, οπότε αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη σχέση. Είναι μια εξαιρετική κάρτα, αν έχετε επιλέξει να μπείτε σε συνεργασία με κάποιον, ή θα έχετε σύντομα μια σημαντική συνάντηση μαζί τους για οποιοδήποτε λόγο. Η αγάπη και η κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, σας κάνει ισχυρούς και ανίκητους. Αυτή η κάρτα μπορεί να προβλέψει μια νέα φιλία, έναν έρωτα, έναν αρραβώνα ή έναν γάμο. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει την υπογραφή ενός συμβολαίου – οποιουδήποτε, από μια άδεια γάμου, μέχρι μια συμφωνία μίσθωσης.

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος: Το Εφτά των Ξιφών
Θέλετε να ξεφύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση. Μπορεί να περιλαμβάνει το να είστε αόριστοι ή φτωχοί με την αλήθεια, να κάνετε περικοπές ή να χρειαστεί να ταπεινωθείτε με κάποιο τρόπο. Ήρθε η ώρα για να χρησιμοποιήσετετη νοημοσύνη σας, τη γοητεία σας, τη διπλωματία σας και ενδεχομένως, την πονηριά σας. Μερικές φορές αυτή η κάρτα προειδοποιεί ότι κάποιος θα επωφεληθεί από εσάς, παίρνοντας σας χρήματα ή εξαπατώντας σας, οπότε θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Περιστασιακά, μπορεί να σημαίνει ότι είστε εσείς αυτοί που είστε ανέντιμοι.

ζωδια Ζυγός: Το Δέκα των Ράβδων
Θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, γιατί ένας νέος τρόπος ζωής αναδύεται (τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά) και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το παλιό και να ξεκινήσει το νέο ταυτόχρονα. Στην επιχείρηση σας ή τις υλικέςσας υποθέσεις, περιμένετε μέχρι η σωστή δράση να γίνει εμφανής. Μέχρι τότε, να επιμείνετε ή να τελειώσετε αυτό που αρχίσατε. Αλλά σε θέματα της καρδιάς, μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε μια αδύνατη σχέση. Θα είστε στο σκοτάδι σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τον εραστή σας και θα εύχεστενα επικοινωνήσει μαζί σας ή να σας ενημερώσει.

ζωδια Σκορπιός: Το Έξι των Ξιφών
Μια αρνητική περίοδος θα τελειώσει, θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική σχέση και θα συμμετάσχετε σε ένα νέο σχέδιο ή μια επιχείρηση όπου και οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε συμφωνία. Ωστόσο, ένα ορισμένο πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί από μόνο του. Θα πρέπει να αλλάξετετη στάση σας ή να αναλάβετε δράση για την επίλυσή του. Μια πολλά υποσχόμενη ερωτική κατάσταση, θα αποδειχθεί απογοήτευση. Αναμένετε μια καθυστέρηση ή περισσότερα από όσα δεν θέλετε.

ζωδια Τοξότης: Το Πέντε των Ξιφών
Παρ’ όλα τα όσα συμβαίνουν, θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα κατά κούτελα και κάθε κρίση μία προς μία. Εξετάστε την πηγή των προβλημάτων και αποφύγετενα παραμένετε στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Μην αφήσετε μια ασυνεπή ή αναποφάσιστη στάση να πάρει το πάνω χέρι. Χρησιμοποιήστε θετικές επιβεβαιώσεις και μετρήστετις νίκες σας, ανεξάρτητα με το πόσο μικρές είναι. Θα λαχταράτετην αγάπη, αλλά δεν θα συμβιβαστείτε με κάποιον που σας υποτιμάει ή δεν επιστρέφει την αγάπη σας σε είδος.

ζωδια Αιγόκερως: Το Τρία των Ξιφών
Μια αγχωτική κάρτα, γεγονός που υποδηλώνει συναισθηματικές δυσκολίες ή θλίψη. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να σημάνει το τέλος μιας σχέσης, μια αίσθηση προδοσίας που προκλήθηκε από την απιστία, μια διακοπή της επικοινωνίας, έναν χωρισμό ή έναν πικρό τσακωμό. Μερικές φορές αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια ασθένεια ή μια ιατρική επέμβαση – από μια ένεση μέχρι μια εγχείριση. Τα προβλήματα θα επιλυθούν και από το κακό θα προκύψει καλό, ειδικά αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το που ακριβώς είναι το λάθος. Όλεςοι δοκιμασίες σας είναι μέρος του να ξεπεράσετε το παρελθόν.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ράβδων
Δεν φοβάστε το άγνωστο. Ταξίδια υπονοούνται, ειδικά αν σας πάνε πολύ μακριά – μπορεί να μετακομίσετε ή ακόμα και να μεταναστεύσετε. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε επισκέπτες από άλλη χώρα. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα πρόσωπο που είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή – είναι κάποιος που είναι γενναιόδωρος, δημοφιλής, κοινωνικός και εξωστρεφής. Μπορείνα είναι απρόβλεπτος κατά καιρούς και είναι γεμάτοςμε ιδέες που δεν καταλήγουν πάντα σε κάτι. Παρ’όλα αυτά, είναι καλή παρέα.

ζωδια Ιχθύες: Το Εφτά των Κυπέλλων
Η πίστη σας σε μια ιδέα ή ένα έργο θα επηρεαστεί και μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει κάθε έλεγχο. Δεν θα ξέρετε τι να κάνετε και θα θέλετε να φύγετε μακριά, προκειμένου να ξεφύγετε, αλλά δεν θα είστε σε θέση να προβείτε σε ξεκάθαρες αποφάσεις. Να είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχετε ή σας έχουν δοθεί και να αποστασιοποιηθείτε από τις αρνητικές σκέψεις ή τις επιρροές. Το να επιτρέψετε στην αδυναμία να εμφανιστεί, μπορεί να είναι καταστροφικό, καθώς θα υπονομεύσει όλη τη δουλειά που έχετε κάνει. Θα αντιμετωπίσετε πολλές ταλαντεύσεις σε θέματα της καρδιάς και θα ψάχνετε για τη σωστή προσέγγιση ή για το σωστό σύντροφο. Ή, θα έχετε τόσα πολλά άλλα πράγματα στο μυαλό σας, που η αγάπη θα είναι το τελευταίο.

zwdia-zodia-astrologia-65