ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 02 – 08/10 A

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 02 – 08/10 A

ταρω Κριός: Ο Ιππότης των Ράβδων
Η πορεία πάει προς τα εμπρός για σας, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας σαν έναν άφοβο, φλογερό σας φίλο. Ή κάντε τη φράση «σαν να για να» το νέο σας μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

 

ταρω Ταύρος: Η Δικαιοσύνη
Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα. Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε πιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει θέματα και θα κλείσει συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη.

zodia-taro-45

Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Ράβδων Αντίστροφα
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται το ένστικτό του και τιμά τις ορμές του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, αλλά μπορεί ενίοτε να παγιδεύετε στον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μερικές φορές να επικεντρώνεται πολύ στους δικούς του στόχους, σε βάρος της υγείας των σχέσεων του με την οικογένεια ή τους συναδέλφους του.

Ακόμα κι όταν βρίσκεται σε ρόλο ηγεσίας, θα μπορούσε να δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό στους άλλους και δη σε εκείνους τους οποίους στηρίζεται πάνω. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να οδηγήσετε μια ομάδα προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε σε συγχρονισμό με την ομάδα σας, αλλά θα το αξίζει, γιατί θα εξελίξετε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία. Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε την μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

zwdia-768

ταρω Λέων: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-75

ταρω Παρθένος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει κάποιον σε πρώτο ραντεβού (ή ίσως σας έχουν ζητήσει) ή όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο ή όταν παίρνεται προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον / κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera