ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/06 Β

osiris-tarw

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/06 Β

ταρω Ζυγός: Οι Εραστές
Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό – τις αποφάσεις μέσα στις σχέσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε εμάς; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι επίσης σε αυτή τη σχέση, για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους.

Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του/της συντρόφου σας. Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε, για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

 

ταρω Σκορπιός: Η Κρίση
Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί από τα φέρετρά τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό – αλλά για τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα, να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, φρέσκια ζωή. Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα.

zodia-taro-45

Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες, από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή – για τους άλλους, για τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα, η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας, να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες ή μορφές τέχνης ή άτομα, κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Το Οκτώ των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριας δύναμης. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η φήμη έχει κυκλοφορήσει για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω στην επιμέλειά σας και το μεράκι σας. Δεν έχετε παρατηρήσει όλες τις επευφημίες που σας αξίζουν – όχι ακόμα τουλάχιστον.

Θεωρείστε ότι η γνώμη σας για το τι κάνετε και για το πώς το κάνετε, επηρεάζει τους στόχους σας. Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την τέχνη σας, τόσο περισσότερα θα βγάλετε από το προϊόν σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Συνδεθείτε με την υπερηφάνεια της παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα η μοναδική σας δέσμευση στη τέχνη σας, θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές από όσες περιμένατε.

ταρω Υδροχόος: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν βάζετε κάποιους πόρους (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε εσάς (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο.

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σαν τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε, και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Το Πέντε των Ξιφών
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως μια συνολική αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

Είναι απολύτως πιθανό η αποτυχημένη προσπάθειά σας να οφείλεται σε κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τον στόχο σας, κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεσή σας εκ των προτέρων.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις