ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 16 – 22/10

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 16 – 22/10

ζωδια Κριός: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Πρόκειται να προσελκύσετε πολλή προσοχή, να γίνετε περιζήτητοι τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και να σημαίνετε πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Πολλές κοινωνικές ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σας και κάποιος θα μπει στη ζωή σας, ο οποίος θα σας ενδιέφερε πολύ (ένα άτομο επαγγελματικού τύπου).

Θα συναντήσετε αυτό το πρόσωπο πολύ κοντά στο σπίτι σας, αν όχι ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας, την πειθώ και οποιαδήποτε πηγή έχετε διαθέσιμη, και στη συνέχεια αφήστε τις Κοσμικές Δυνάμεις να κατευθύνουν την πορεία σας ή να αποκαλύψουν ότι είναι κρυμμένο. Με τον καιρό, θα δείτε ότι οι προσευχές σας θα απαντηθούν.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος: Το Δύο των Ξιφών

Αδιέξοδο! Είστε κολλημένοι σε μια κατάσταση, στην οποία δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά φαίνεται πως δεν μπορείτε και να ξεφύγετε επίσης.

Αυτή η κάρτα συχνά εμφανίζεται μετά από έναν άγριο τσακωμό, όταν μπλέκεστε σε ένα νομικό αδιέξοδο, ή όταν είστε τόσο φοβισμένοι από κάτι, που νιώθετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε γι’ αυτό. Ωστόσο, μέχρι να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα και θα παραμένετε παγιδευμένοι.

zwdia-765

ζωδια Δίδυμοι: Ο Κόσμος

Θα αισθανθείτε σύντομα ότι έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια, τις δυσκολίες ή τις απογοητεύσεις που είχατε να αντιμετωπίσετε, και αυτό θα είναι ένα πολύ θετικό συναίσθημα. Ότι υπήρχε, θα πρέπει να αφεθεί για τώρα, επειδή ο κόσμος θα πρέπει να κάνει μια στροφή πριν μια νέα μέρα ανατείλει, φέρνοντας μαζί της την δυνατότητα να ξεκινήσετε και πάλι σε μια νέα βάση.

Πρόκειται να χρειαστεί πραγματική οργή για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την καταπίεση που αισθάνεστε, αλλά τα πάντα θα πρέπει να απελευθερωθούν πριν μπορέσει ο μετασχηματισμός να συμβεί ή να ανακτηθεί μια χαμένη ευκαιρία.

ζωδια Καρκίνος: Ο Άσος των Ξιφών

Είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε κάτι που θα σας απορροφήσει πραγματικά. Θα μπορούσε να είναι μια εργασία υψηλής ισχύος που θα καταλαμβάνει όλο το χρόνο σας, μια ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει, ή μια δυσκολία ή πρόκληση που θα απαιτήσει όλη την ψυχική σας ενέργεια αν πρόκειται να την καταπολεμήσετε και να την ξεπεράσετε.

Το όποιο νέο εγχείρημα ή επιχείρηση, θα πρέπει να αναλυθεί προσεκτικά προτού να τεθεί σε εφαρμογή, σε περίπτωση που έχετε παραβλέψει λεπτομέρειες ζωτικής σημασίας. Η νίκη είναι βέβαιη. Δύναμη, αποφασιστικότητα και διαίσθηση, δημιουργούν μια ακαταμάχητη ισχύ, αρκετή για να σας εξασφαλίσει την επιτυχία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Θα πάρετε μια απόφαση για την επίλυση μιας σύγκρουσης, αποκόβοντας το άτομο που την προκάλεσε ή με το να αποσυρθείτε συναισθηματικά. Θα ήταν καλύτερα και για τους δυο σας αν συζητούσατε το πρόβλημα.

Θα αποχωριστείτε από αυτόν που αγαπάτε, και θα αισθανθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας έχει φύγει και δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί. Περιμένετε για νέες ιδέες ή προϊόντα να αναπτυχτούν και εν τω μεταξύ κάντε κάτι ευχάριστο. Μάθετε να βρίσκετε ικανοποίηση σε ότι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

ζωδια Παρθένος: Το Εννιά των Ξιφών

Πρόκειται να έχετε μια νέα πραγματικότητα ή συνειδητοποίηση για το μέλλον σας και τη σχέση σας με κάποιον άλλο. Θα νιώσετε ότι ίσως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ή θα λυθούν στο τέλος. Θα χωριστείτε από αυτόν που αγαπάτε, αλλά πολλά από αυτά που φοβάστε δεν είναι αλήθεια, και δεν είναι αυτά που θα συμβούν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα επανενωθείτε. Περιμένετε τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Ο Αυτοκράτορας

Κάποιος ή κάτι θα εμφανιστεί, που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια ιδέα στην οποία έχετε αφιερώσει πολλή σκέψη, χρόνο, δουλειά ή αγάπη. Θα σκέφτεστε αυτόν που αγαπάτε και θα θέλετε να είστε μαζί του/της και πάλι, όπως και αυτός ή αυτή θα σκέφτεται το ίδιο για εσάς. Και όταν θα επικοινωνήσετε ξανά, θα κάνετε σχέδια για να βρεθείτε. Αποδεχτείτε ότι έρχεται στο δρόμο σας και μην καθυστερείτε.

ζωδια Σκορπιός: Οι Εραστές

Θα σαλπάρετε προς πολλές κοινωνικές εκδρομές ή συναντήσεις με φίλους, αλλά θα πέσετε πάνω σε απροσδόκητα προβλήματα στη δουλειά σας ή την ερωτική σας ζωή, και μπορεί να χρειαστεί να συναντηθείτε μαζί τους αργότερα από το αναμενόμενο. Ένας χωρισμός από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, πρόκειται να σας προκαλέσει σοβαρά αισθήματα απογοήτευσης και αποξένωσης. Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια αυτού που φαίνεται πως είναι. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Άσος των Ξιφών

Ένα σημαντικό έγγραφο, συμβόλαιο ή γράμμα μπορεί να είναι στο δρόμο, αλλά θα πρέπει να το ελέγξετε προσεκτικά, καθώς μπορεί να περιέχει ακούσια ή εκούσια λάθη. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να σας κουτσομπολεύει ή να κάνει κάποια διπλοπροσωπία.

Η ικανότητά σας να παρατηρείτε και να αντιλαμβάνεστε, σας επιτρέπει να διακρίνετε αυτό που δεν είναι τόσο προφανές. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα άτομο που βρίσκετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνο, υπολογιστικό, ισχυρογνώμων και μάλλον υπεροπτικό. Θα μπορούσε επίσης να είναι επιθετικό.

ζωδια Αιγόκερως: Το Πέντε των Πεντάκτινων

Θα προσελκύσετε ανθρώπους με τους οποίους έχετε περισσότερα κοινά ή που αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες σας. Θα επιθυμείτε να είστε με αυτόν που λαχταρά η καρδιά σας – κανένας άλλος δεν μπορεί να πάρει τη θέση του ή να γεμίσει το κενό, και όσο και να προσπαθήσουν οι άλλοι δεν θα τα καταφέρουν. Εγκαταλείψτε όποιες προκαταλήψεις ή προσδοκίες για ερωτικά θέματα, διότι οι ελπίδες σας δεν θα πραγματοποιηθούν. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, την ανταλλαγή ή το εμπόριο, διότι οι περιοχές αυτές θα ευημερήσουν.

ζωδια Υδροχόος: Η Δικαιοσύνη

Είστε σε ισχυρή θέση για να φτάσετε στη σωστή απόφαση, για μια τρέχουσα πρόκληση ή κάποιο πρόβλημα. Θα ενεργήσετε δίκαια, θα σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και θα δείξετε ότι έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Εάν εμπλακείτε σε ένα νομικό θέμα ή σε μια λογομαχία με ένα μεγάλο ίδρυμα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αρκεί να ενεργήσετε με τον τρόπο που προτείνεται από αυτή την κάρτα. Ορισμένες φορές εμφανίζεται όταν χρειάζεται να εισαγάγετε την αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σας.

Είναι πολύ καλό σημάδι αν εμφανίζεται όταν είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα σχέση, όπως σε μια επιχειρηματική συνεργασία, διότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από αρμονία και δικαιοσύνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ξεχωριστές δυνάμεις σας της κατανόησης, για να δώσετε ελπίδα και να διαλύσετε το φόβο.

zodia-99

ζωδια Ιχθύες: Το Έξι των Ράβδων
Ό,τι φαινόταν σαν χαμένη υπόθεση, ξαφνικά θα επιλυθεί υπέρ σας λόγω κάποιας προαποφασισμένης αλληλουχίας γεγονότων που προσθέτονται και πιέζουν για το αποτέλεσμα. Θα υπάρξει επίσης απρόσμενη εξέλιξη και βοήθεια στη δουλειά σας ή στο εμπόριο. Επιμείνετε, παρά τις δοκιμές που θα πρέπει να υποστείτε, αλλά μην αντιστέκεστε ή μην προσπαθείτε να πιέσετε αποτελέσματα, γιατί αυτό θα προκαλέσει περισσότερη απογοήτευση και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ένας ερωτικός και ορμητικός μνηστήρας (κάποιος που ίσως είναι μικρότερος από εσάς) θα προσπαθήσει να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας – και μπορεί να τα καταφέρει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia