ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/03 Τετάρτη

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/03 Τετάρτη

ταρω κριός: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Μην δειλιάσετε να υποστηρίξετε τους ανθρώπους που θεωρείτε πιο ικανούς, ακόμη κι αν ρισκάρετε μια σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο.
Θα καταλάβετε αργότερα μέσα στη μέρα, ότι όλα έχουν μπει στη θέση τους έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμούσατε.

Συμβουλή της ημέρας: Για να ενισχύσετε τη ρομαντική διάθεση στο υπνοδωμάτιό σας, προσθέστε λεπτομέρειες στα χρώματα που έλκουν την τρυφερότητα. Τέτοια είναι το ροζ, το λευκό και λίγες πινελιές κόκκινο. Μην βάλετε κόκκινο σκέπασμα, γιατί μπορεί να επιφέρει νευρικότητα.

 
ταρω ταύρος: Το 5 των Πεντάκτινων
Μην ενδώσετε στις προκλήσεις ενός ατόμου που δεν έχει να πει καλή κουβέντα για εσάς. Αποστασιοποιηθείτε.
Οι εσωτερικές σας αλλαγές είναι αυτές που θα επιφέρουν αλλαγή και στην εξωτερική σας συμπεριφορά και διαχείριση της καθημερινότητάς σας.
Συμβουλή της ημέρας: Μην κάθεστε πολύ κοντά σε πόρτες, ειδικά σε εργασιακούς χώρους που πάτε ως επισκέπτες. Αυτή η θέση δημιουργεί τάσεις φυγής.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Σήμερα θα νιώσετε να απελευθερώνεστε από ένα βάρος που σας πίεσε πολύ τις τελευταίες μέρες.
Μην ξοδεύετε τα αποθέματά σας – σε σκέψεις και αισθήματα – χωρίς να παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Αντάλλαγμα θεωρείται και η ψυχική ικανοποίηση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, κρεμάστε το χάρτη αυτού του μέρους στα δεξιά της εξώπορτάς σας. Βλέποντάς το κάθε φορά που θα βγαίνετε, θα έρχεστε και πιο κοντά στο όνειρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 7 των Κυπέλλων
Μην εμπλακείτε στην προσπάθεια ενός ατόμου να περάσει το δικό του – το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να φανείτε ανταγωνιστικοί.
Καμία κακή ενέργεια ή σκέψη δεν μένει ατιμώρητη από το σύμπαν. Όπως και καμία καλή, δεν μένει χωρίς επιβράβευση.
Συμβουλή της ημέρας: Τα φυτά με φύλλα στο χρώμα του νεφρίτη (γαλαζοπράσινο) έλκουν την ευημερία και τον πλούτο στο χώρο σας.

ταρω λέων: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αναζητήστε τη χρυσή τομή σε μια διένεξή σας, γιατί δεν θα λήξει όσο πέφτει λάδι στη φωτιά.
Ακόμη κι αν δεν έχετε κάτι να πείτε, έχετε πολλά να κάνετε. Αξιοποιήστε το, για να μιλήσουν οι πράξεις σας για εσάς.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε τρία κινέζικα νομίσματα με κόκκινη κορδέλα και να τα έχετε πάντα μαζί σας. Έλκουν την εύνοια της τύχης και τον πλούτο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Η Δύναμη
Η στήριξη που θα κληθείτε να παράσχετε σήμερα σε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, θα σας χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση.
Ακόμη κι αν δεν έχετε διάθεση να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του ταιριού σας, η αλήθεια είναι ότι κάποιες μικρές υποχωρήσεις θα κάνουν τη δική σας μέρα πιο εύκολη.
Συμβουλή της ημέρας: Μην τοποθετείτε το γραφείο σας ακριβώς απέναντι από την πόρτα. Η ενέργεια θα εισέρχεται ορμητικά στο χώρο και θα σας χτυπά στο πρόσωπο και το στήθος, προκαλώντας δύσπνοια και νευρικότητα.

ταρω ζυγός: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Αφήστε τον διάβολο να παίξει το παιχνίδι του σήμερα, ακόμη κι αν δεν σας αρέσει. Ενδέχεται να λειτουργήσει υπέρ σας!
Θα καταφέρετε να ανακτήσετε τον έλεγχο σε μια κατάσταση που έχει βαλτώσει εδώ και καιρό. Η επιτυχία θα έρθει μόλις πάρετε εσείς τα ηνία.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην ακουμπά μία από τις δύο πλευρές του κρεβατιού σας σε τοίχο. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν αλλάζει η διαρρύθμιση, τοποθετήστε ένα κομοδίνο στην πλευρά του τοίχου για να μπορεί να κινείται στο χώρο η καλή ενέργεια.

ταρω σκορπιός: Το 5 των Ξιφών
Αν αντιμετωπίσετε μια δυσχερή κατάσταση με θετική διάθεση, θα δείτε τις συγκυρίες να γυρίζουν υπέρ σας.
Οι απαντήσεις που αναζητάτε, είναι κρυμμένες αυτή την περίοδο σε απρόβλεπτα σημεία. Θα πρέπει να κάνετε ταξίδι σε άγνωστα νερά.
Συμβουλή της ημέρας: Ένας βάτραχος με τρία πόδια και ένα κέρμα στο στόμα του, συμβολίζει την καλή τύχη μέσα στο σπίτι. Τοποθετήστε τον όμως με το πρόσωπό του να κοιτά στο εσωτερικό του σπιτιού, σαν να έχει μπει μέσα. Μην βάλετε τον βάτραχο στο μπάνιο ή την κουζίνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ταρω τοξότης: Το 2 των Ράβδων
Αν βλέπετε από το περιβάλλον σας να σας αποδίδονται κάποιοι χαρακτηρισμοί που δεν σας αρέσουν, αναρωτηθείτε ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας έχουν δώσει αυτή την εικόνα – και κάντε κάτι γι’ αυτό!
Αναζητάτε κάποιες απαντήσεις στα πιο απομακρυσμένα μέρη, όμως θα τις βρείτε πιο κοντά στην εστία σας και τα αγαπημένα σας άτομα.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρα πολλά έπιπλα και πράγματα μέσα σε έναν χώρο, θα σας κάνουν να νιώθετε πιεσμένοι και δεν ευνοούν την καλή ροή της τύχης, της ευτυχίας και των ευκαιριών.

ταρω αιγόκερως: Το Αστέρι
Να είστε σε ετοιμότητα να χειριστείτε μια μικρή διαφωνία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Επιδείξτε ελαστικότητα.
Το περιβάλλον σας θα αρχίσει τώρα να αντιλαμβάνεται ότι εργάζεστε πάνω σε κάτι που έχει μακροπρόθεσμο στόχο. Έπρεπε να το είχατε αποκαλύψει νωρίτερα, για να αποφύγετε πολλές προστριβές.
Συμβουλή της ημέρας: Ο πετεινός συμβολίζει την καινούργια μέρα και την αφύπνιση. Τοποθετήστε έναν πετεινό στον εργασιακό σας χώρο, για να προσελκύσετε νέες ευκαιρίες και να είστε σε εγρήγορση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Πρέπει να μειώσετε κατά πολύ τις απερίσκεπτες δαπάνες αυτή την περίοδο, καθώς βιώνετε μια φάση οικονομικής στενότητας.
Όσο κι αν σας είναι δύσκολο να ζητάτε συμβουλές, ένας φίλος ξέρει ακριβώς αυτό που σας χρειάζεται αυτή την περίοδο. Μια δυσχερής κατάσταση πλησιάζει στο τέλος της.
Συμβουλή της ημέρας: Το ξύλινο κεφαλάρι κρεβατιού, φέρεται να προσελκύει περισσότερη τρυφερότητα και ερωτισμό στα ζευγάρια.

ταρω ιχθύες: Το 9 των Ξιφών
Ο κόπος που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα, θα λάβει σύντομα αναγνώριση. Θα δείτε να σας ανοίγονται λαμπρές προοπτικές καριέρας.
Ακόμη κι αν θέλετε να αποκρύψετε κάποιες σοφές τακτικές ή συμβουλές, η αλήθεια είναι ότι έχει μεγαλύτερη σημασία η αξιοποίησή τους από το κείμενό τους καθ’ αυτό.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει μια μεγάλη σκάλα στην εργασιακό σας χώρο, τοποθετήστε στις πλευρές της αρχής της δύο μεγάλες πέτρες. Αυτές θα συγκρατούν τη θετική ενέργεια, να μην φεύγει από την εξώπορτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia