ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/05 Τρίτη

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/05 Τρίτη

ταρω κριός: Το 6 των Κυπέλλων
Μια πολύ όμορφη μέρα θα είναι η σημερινή, όπου μεταξύ άλλων θα λάβετε ένα απρόσμενο δώρο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Είναι αίσια μέρα για να δείτε ξανά κάποιες παλιές σας ιδέες, γιατί οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν εύνοια και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία.

ταρω ταύρος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα, καθώς είναι πιθανό να προκληθούν κάποιες εντάσεις με υψηλά ιστάμενους αλλά και κακοήθεις κριτικές από συναδέλφους του επαγγελματικού σας χώρου. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραμείνετε ανοικτοί και ελαστικοί, να αντικρούσετε τις όποιες άδικες κατηγορίες σε χαμηλούς τόνους. Φροντίσετε επίσης να μην μεταφέρετε τη νευρικότητά σας στην προσωπική σας ζωή.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής του επαγγελματικού σας προσανατολισμού ή να καλείστε να κάνετε κάποιες επιλογές στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καταλήξετε, χωρίς να αποκλείεται να έχετε πρόταση για την εργασία των ονείρων σας! Γενικότερα να έχετε τα μάτια σας ανοικτά σήμερα, γιατί η τύχη θα είναι δίπλα σας. Εσείς καλείστε να την αναγνωρίσετε και να αδράξετε κάθε ευκαιρία.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 10 των Ξιφών
Η απογοήτευση και η κακοδιαθεσία θα σας κυριεύσουν σήμερα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αιτία γι’ αυτό. Η κόπωση που νιώθετε είναι καθαρά προσωπική σας ευθύνη, γιατί δεν αντιμετωπίζετε ευθέως τα θέματα που προκύπτουν και να αφήνετε να λιμνάζουν. Ανασκουμπωθείτε και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, για να βγείτε από το τέλμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα προσεγγίστε τα θέματα που σας απασχολούν με σύνεση και ρεαλισμό. Αν προκύψει κάποιο εμπόδιο, μην παρατήσετε την προσπάθεια, γιατί μόνο η επιμονή σας είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε. Να είστε προσεκτικοί αν θα οδηγήσετε, για να μην υποπέσετε σε παραβάσεις.

ταρω παρθένος: Το 10 των Ράβδων
Ένα πρόβλημα ή ένα εγχείρημα που θα σας προκύψει σήμερα, θα σας δώσει αρχικά την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Διατηρήστε την ηρεμία σας κατά το δυνατόν, σκεφτείτε ποιες είναι οι επιλογές προς επίλυση και προχωρήστε χωρίς βιασύνη. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, αρκεί να παραμείνετε ελαστικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ταρω ζυγός: Ο Τρελός
Μια υπέροχη μέρα θα σας χαρίσει σήμερα το σύμπαν, που ενδείκνυται για να κάνετε ακόμη και νέα ξεκινήματα. Θα αντιληφθείτε από νωρίς ότι οι δυσχέρειες επιλύονται σχεδόν από μόνες τους, κάτι που θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Ο μόνος τομέας που πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα είναι ο οικονομικός, όπου θα είναι συνετό να μην φανείτε ασύδοτοι και να μην πάρετε ρίσκα.

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ράβδων
Σήμερα καλείστε να επιστρατεύσετε την κοινωνικότητά σας. Βρεθείτε με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, γιατί κάποιες από νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Η μέρα ενδείκνυται για επενδύσεις. Η ασφάλεια και η ισορροπία που σας διέπει αυτή την εποχή, είναι τα όπλα σας για να αντεπεξέλθετε σε κρίσιμες συγκυρίες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Η κριτική που θα δεχθείτε σήμερα από άτομα του στενού σας κύκλου, είναι καλοπροαίρετη. Μην απαντήσετε με θυμό ή εριστικότητα, γιατί δεν έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Ακόμη κι αν αρχικά νιώσετε αδικημένοι, μόλις ηρεμήσετε θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εσάς σε αυτή την εμπειρία.

ταρω αιγόκερως: Το 5 των Κυπέλλων
Τη μέρα σας θα διέπει κάποια θλίψη, ίσως και λίγη ατυχία. Θα είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τεχνικά θέματα του σπιτιού, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα. Στον εργασιακό χώρο επίσης, ένα εγχείρημά σας δεν εξελίσσεται όσο θετικά θα θέλατε. Δώστε περισσότερη σημασία στην ομαλή σχέση σας με υψηλά ιστάμενους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχόος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η αξιοπιστία και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρίσματά σας που σήμερα θα σας χαρίσουν απρόσκοπτη πορεία. Στραφείτε στους άλλους, για να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου χρειάζεται. Μια γυναίκα με εξαιρετικά πρακτικό μυαλό θα βρεθεί στο περιβάλλον σας σήμερα, που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Ράβδων
Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που αναμένατε να λειτουργήσουν για να επιλύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί, σήμερα θα ευοδώσουν! Όλα θα κυλήσουν θετικά και θα καταφέρετε να φτάσετε στην ολοκλήρωση. Όλα τα θέματά σας θα τύχουν εύνοιας, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να θέσετε νέους στόχους. Κάποια περαιτέρω ευχάριστα νέα σήμερα θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

zwdia-zvdia-taro-00