ταρω ερωτικες προβλέψεις 25/02 Σάββατο

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλέψεις 25/02 Σάββατο

ταρω κριός: Το 9 των Ράβδων
Αν βρίσκεστε σε ένα στάδιο μελέτης – στον μαθησιακό ή τον επαγγελματικό τομέα – να έχετε υπόψιν σας ότι αυτό που χρειάζεται είναι συνέπεια και συνετή δουλειά.

Πόσο μακριά είστε διατεθημένοι να φτάσετε για να πετύχετε τους στόχους σας; Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε σε πολλούς τι κρύβετε πίσω από την ασυνήθιστη επιμονή σας!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια κόκκινη κορδέλα μήκους 2 μέτρων κάτω από το στρώμα σας. Ο συνδυασμός του «δύο» με το κόκκινο, θα αυξήσει το πάθος στην ερωτική σας ζωή.

 

ταρω ταύρος: Το 3 των Πεντάκτινων
Ένας εσωτερικός φόβος για τις επιδόσεις σας μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς αυτή την περίοδο. Το ταίρι σας θα σας δώσει δύναμη και θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατεύθυνσή σας.
Θα πάρετε έμπνευση από ένα άτομο που περνά δυσκολίες. Σύντομα μάλιστα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσετε αυτό το σπουδαίο δώρο.
Συμβουλή της ημέρας: Αν μένετε σε μονοκατοικία, να ανάβετε το βράδυ δύο μικρά φωτάκια στην εξώπορτά σας. Έτσι ο έρωτας και η τύχη δεν θα χάσουν τον προορισμό τους!

zodia-taro-45

tarw-zwdia

ταρω δίδυμοι: Το 9 των Ξιφών
Η προσπάθεια που καταβάλετε στον εργασιακό σας τομέα θα δείτε να τυγχάνει αναγνώρισης πλέον, κάτι που θα βελτιώσει πολύ τις προοπτικές για την καριέρας σας.
Θα υποβάλετε τα σωστά ερωτήματα, που οι άλλοι αδημονούν να απαντήσουν! Συνταχθείτε ως ομάδα για να ανορθώσετε τις επιδόσεις σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κάντε συχνά ένα πέρασμα από όλες τις γωνιές του καθιστικού σας, ηχώντας ένα κουδουνάκι. Αυτή η κίνηση θα εκδιώξει κάθε αρνητική ενέργεια που έχει «φωλιάσει» εκεί.

ταρω καρκίνος: Το 5 των Κυπέλλων
Το πάθος σας για καθετί ασυνήθιστο, θα φέρει σήμερα στον δρόμο σας κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Η διάθεσή σας είναι να προχωράτε μπροστά, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στο διάβα σας. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε πράξη!
Συμβουλή της ημέρας: Όσο πιο ξεκάθαρα και αποφασιστικά θέτετε τις επιθυμίες σας στο σύμπαν, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις πραγματώσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Είστε στην ιδανική φάση για να σαρώσετε κάθε ανταγωνιστή σας! Θα καταφέρετε να συνταχθείτε με όσα υποστηρίζετε, ακόμη κι αν σας στοιχίσει μια φιλία…
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε, όταν μάθετε επακριβώς τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι απέχει πολύ από όσα φοβάστε.

Συμβουλή της ημέρας: Θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό να κρεμάσετε έναν καθρέφτη στην τραπεζαρία σας. Φροντίστε να αντικατοπτρίζει τη χαρά των ανθρώπων που απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτικού σας.

ταρω παρθένος: Οι Εραστές
Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε μια σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αν κάποια σχέδιά σας αντιμετωπίσουν αντιστάσεις, προσπαθήστε να βρείτε τις χρυσές τομές.
Θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε μια εξαιρετικά καλή συμφωνία, επειδή θα μάθετε στοιχεία που δεν γνωρίζουν οι ανταγωνιστές σας.
Συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνετε παπούτσια και παντόφλες έξω από την εξώπορτά σας. Η ενέργεια που έχουν σωρρεύσει από τον εξωτερικό κόσμο, θα περνά μέσα στο σπίτι όποτε ανοίγετε την πόρτα και αυτό θα επιφέρει αδιαθεσίες σε όσους διαμένουν σε αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Η Κρίση
Θα βρεθείτε αναπάντεχα μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, που θα κληθείτε να αποφασίσετε γρήγορα τη συνέχεια της πορείας σας. Σκεφτείτε συνετά την επιλογή σας, με βάση τους στόχους που έχετε θέσει.
Θα καταφέρετε να πραγματώσετε κάτι που οι άλλοι θεωρούν ανέφικτο. Για εσάς θα αποτελέσει διαδικασία ρουτίνας!
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι καθαρή και απρόσκοπτη η διαδρομή που οδηγεί στο υπνοδωμάτιό σας. Έτσι ο έρωτας και ο πάθος δεν θα βρίσκει εμπόδια στην πορεία του!

ταρω σκορπιός: Το 3 των Ξιφών
Φροντίστε να είστε σταθεροί σε αυτά που θέλετε, για να μην θεωρούν δεδομένο οι άλλοι ότι πάτε όπου φυσάει ο άνεμος.
Θα πρέπει να αποδεχθείτε τα λάθη σας, που έχουν φέρει τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα δακτυλίδι σε σχήμα πέταλου στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού, θα ενισχύσει την τύχη και τα έσοδα αυτού που το φοράει.

zodia-zvdia-75

ταρω τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα έχει καλή πορεία μόνο αν έχετε κάνει ενδελεχή και ουσιαστική προετοιμασία.
Αν θέλετε να αναγνωριστούν οι δυνατότητές σας, θα πρέπει να φροντίσετε να γνωστοποιούνται τα σημαντικά σας επιτεύγματα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να έχετε πιο έντονο πάθος στο υπνοδωμάτιό σας, θα πρέπει το κρεβάτι σας να είναι προσβάσιμο και από τις τρεις πλευρές του.

ταρω αιγόκερως: Ο Διάβολος
Οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι σας. Αυτό θα δώσει μεγάλη χαρά στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Θα σας δοθεί μια ιδέα από την πορεία κάποιων καταστάσεων, που θα σας κάνει να περάσετε σε σχεδιασμούς που δεν περιμένατε ποτέ να κάνετε. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα περιλαμβάνουν όσους συντάσσονται τώρα μαζί σας…
Συμβουλή της ημέρας: Αν δείτε ένα πέταλο ανάποδα, δίνει την αίσθηση της κούπας. Αυτός είναι ο λόγος που του δίνει την ιδιότητα να «συλλέγει» την αρνητική ενέργεια, ώστε να μην περάσει μέσα στο σπίτι σας. Κρεμάστε ένα πέταλο ανάποδα, πάνω από την εξώπορτά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Η προσωπικότητα και η συνέπειά σας θα προσελκύσουν την προσοχή ενός ατόμου από ένα αντίπαλο «στρατόπεδο», που θα σας προσεγγίσει.
Θέλετε να έχετε γύρω σας τους καλύτερους, στη δουλειά και τη διασκέδασή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ομάδα που θέλετε να στήσετε. Να έχετε υπόψιν σας ότι η διάρκεια της ευκαιρίας είναι μικρή!

Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε μόνο ζωντανά φυτά και λουλούδια στους χώρους σας. Τα ψεύτικα ή τα αποξηραμένα είναι νεκρές φύσεις, που εγκαθιστούν αρνητική ενέργεια.

ταρω ιχθύες: Το 7 των Ξιφών
Η εποχή είναι ιδανική για να οργανώσετε μια μικρή απόδραση με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Έχετε τη δυναμική να καταφέρετε κάτι μοναδικό, ωστόσο θα πρέπει να αποδεχθείτε και να ευχαριστήσετε γι’ αυτό ένα άτομο που δεν περιμένατε.
Συμβουλή της ημέρας: Πρέπει να αφαιρέσετε από την κρεβατοκάμαρά σας καθετί που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας – περιλαμβανομένου του κινητού σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις