ταρω ερωτικες προβλέψεις 27/05 Σάββατο

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 27/05 Σάββατο

ταρω κριός: Το 7 των Ξιφών
Μια απώλεια είναι πιθανό να σας προκύψει σήμερα, για την οποία αρχικά θα πονέσετε αλλά δεν θα αφήσει ουλές. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει δόλια κίνητρα. Προτιμήστε να μην καταλήξετε σήμερα σε καμία συμφωνία.

ταρω ταύρος: Το 6 των Κυπέλλων
Μια πολύ όμορφη και χαρωπή μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς. Μεταξύ άλλων να αναμένετε να λάβετε ένα απρόσμενο δώρο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Είναι αίσια στιγμή για να δείτε ξανά κάποιες παλιές σας ιδέες, γιατί οι επαγγελματικές σας υποθέσεις ευνοούνται πολύ. Αξιοποιήστε τη συγκυρία.

 

ταρω δίδυμοι: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα κάποια θέση σας θα δεχθεί επίθεση. Αν υποστηρίξετε την άποψή σας με αποφασιστικότητα και επιχειρήματα, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Μην πέσετε στην παγίδα που θα σας στήσουν άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλον, που έχουν πρόθεση να προκαλέσουν προστριβές για προσωπικό τους κέρδος.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει απρόσκοπτα για εσάς. Φροντίστε να παραμείνετε αποδοτικοί και συνεπείς, ενώ παράλληλα ενδείκνυται να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου δείτε ότι την χρειάζονται. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα κληθείτε να συνεργαστείτε με μια εξαιρετικά πρακτική γυναίκα, που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω λέων: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Η σημερινή ημέρα θα είναι παραγωγική και αποδοτική στον επαγγελματικό τομέα. Θα νιώσετε αποδοχή και εκτίμηση των ικανοτήτων σας από συναδέλφους και αυτό θα κάνει πιο σταθερή τη θέση σας. Τα οικονομικά απαιτούν συνετές κινήσεις, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί απρόσεκτα ανοίγματα. Αποφύγετε σήμερα να υπογράψετε οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα.

ταρω παρθένος: Η Δύναμη
Μια εξαιρετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, με το σύμπαν να σας ενισχύει με πνευματική και σωματική δύναμη. Μπορείτε να επιτύχετε σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε ρεαλιστές. Η μέρα σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας, ενώ εύνοια θα έχετε και στο ρομαντικό πεδίο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Το Άρμα
Σήμερα κινηθείτε με πειθαρχία και πείσμα, για να αντεπεξέλθετε σε κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε μια σημαντική χείρα βοήθειας, που θα προωθήσει ακόμη πιο πολύ την καλή εξέλιξη των καταστάσεων. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε αρκετή καλή πορεία επίσης, αν και πρέπει να χαλιναγωγήσετε λίγο την αυταρχικότητά σας. Να αποδεχθείτε την πρόκληση για μια αυθόρμητη απόδραση!

ταρω σκορπιός: Το 10 των Πεντάκτινων
Η σημερινή ημέρα θα διέπεται από μια αίσθηση ασφάλειας και προστασίας. Φροντίστε να απολαύσετε το κλίμα χωρίς άγχος και βιασύνη. Ίσως μάθετε ένα μυστικό, που θα θελήσετε να το αποκαλύψετε. Σε γενικές γραμμές η μέρα σας θα είναι παραγωγική και θα σας δοθούν ενδείξεις ότι σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ταρω τοξότης: Η Σελήνη
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας φέρει κάποιους φόβους και ανησυχίες, συναισθήματα που θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά και να εντοπίσετε την πηγή τους. Κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ίσως να φτάσουν ως εσάς. Δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας, γι’ αυτό συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω αιγόκερως: Το 5 των Πεντάκτινων
Μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και πίεσης θα επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας, που ενδέχεται να οφείλεται σε μειωμένη δραστηριότητά σας σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως να σας φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

ταρω υδροχόος: Οι Εραστές
Κάποιες εντάσεις και διαφωνίες θα προκύψουν σήμερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς, είναι να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ενόσω η πορεία σας διέπεται από γνήσια αγάπη, θα αντεπεξέλθετε σε όλες τις συγκυρίες.

ταρω ιχθύες: Το 9 των Ράβδων
Μια σημαντική επαφή που θα αποδειχθεί πειρασμός, είναι στα βασικά σημεία της ημέρας! Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, γιατί υπάρχουν κάποιες κινήσεις στο παρασκήνιο. Αν επιστρατεύστε τη δύναμη και το θάρρος σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, γι’ αυτό μείνετε σε θέση άμυνας και σε επαγρύπνηση.