ταρω ερωτικες προβλέψεις 27/06 Δευτέρα

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 27/06 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Κάποια πράματα τα φαντάζεστε, δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Σίγουρα μπορεί να σας λείπουν πολλά, από την αισθηματική σας ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κυνηγάτε, το ακατόρθωτο. Αυτοί που βιώνουν ερωτική απογοήτευση, θα καταφέρουν μέσα από τις καλές τους παρέες, να χαλαρώσουν και να δουν το μέλλον τους, με κάποιον νέο σύντροφο. Πάντως το Καλοκαίρι έχει πολλές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η Αφροδίτη σε δύσκολες όψεις με τον Άρη, μόνο νεύρα και συναισθηματικές παρεξηγήσεις μπορεί να σας φέρει. Καλύτερα κρατήστε χαμηλές ταχύτητες, και μην κουτουλάτε, ότι και όποιον δεν σας αρέσει. Από τον ερχόμενο μήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλετε επιτέλους μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει χωρισμός ή κάθετο ξεκαθάρισμα θέσεων, και στάση ζωής στον σύντροφο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτειρα – Νο 04
Η ικανότητα σας να δημιουργείτε χάος είναι εξαιρετική. Ο κυβερνήτης σας, σίγουρα υποστηρίζει αυτήν την δράση σας. Να είστε όμως μαζεμένοι στα λόγια τα οποία θα πείτε σε νέους ανθρώπους, που πραγματικά δεν ξέρετε το βάθος τους. Οι δεσμευμένοι που κάνουν σκέψεις για αγορές, απογόνους, επεκτάσεις ζωής, μέσα στον Καλοκαίρι θα το καταφέρουν, καθώς θα δουν και τον οικονομικό τομέα να τους υποστηρίζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Η κατάσταση σας είναι αμφιλεγόμενη. Από την μια θέλετε να τα ξαναβρείτε με ένα πρώην ταίρι σας, και από τη άλλη επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας, αυτό το Καλοκαίρι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σε αυτό σίγουρα δεν μπορεί να σας βοηθήσει κανείς. Σκεφτείτε, ο Ήλιος είναι συμπαραστάτης. Οι πιο τυχεροί, είναι αυτοί, που έχουν βρει την ηρεμία τους και τον καλό τρόπο να απολαύσουν τις φετινές τους διακοπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Πολλές οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι μέρες του Ιουλίου, θα σας πιέσουν για να ανακοινώσετε τις συναισθηματικές σας αποφάσεις στο άτομο που σας τις ζήτησε. Τα ξεκαθαρίσματα, θα έχουν τελικό χαρακτήρα, άρα προσέχετε τι θα απαντήσετε. Από τις 28-06 και μετά οι ελεύθεροι, μπαίνουν σε νέες ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες και υπό έλεγχο περιπέτειες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Αναζητήστε τις κοινές λύσεις με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να ορθοποδήσετε την σχέση σας και να την βάλετε, σε μια νέα πραγματικότητα. Αν η σχέση σας έχει αντιπάλους, τότε φροντίστε να την προστατέψετε, είτε αυτοί λέγονται συγγενείς – φίλοι και γνωστοί. Όσοι θα ταξιδέψουν, ας είναι εφοδιασμένοι και με μικρό καλάθι για αυτά που αναμένουν στον προορισμό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μην ανακατεύετε το παρελθόν και το παρόν. Είσαστε σε μια δύσκολη φάση ζωής που πρέπει να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, και τι επιζητεί η λογική σας. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να το κάνετε στο τώρα. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, πάνω στο δύσκολο ζώδιο σας, από τις 07-07, σας ευνοούν. Όσοι είναι μπλεγμένοι σε παράλληλους δρόμους, ίσως και να βρεθούν υπόλογοι από την βασική τους σχέση, για απουσία και αδιαφορία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί με όλα αυτά που εισπράττετε από τον σύντροφο σας. Μην βάλετε στο μυαλό σας διάφορες υποθέσεις, καλύτερα ρωτήστε και πάρτε τις αληθινές απαντήσεις. Οι Σκορπιοί, που έχουν μπει σε διαδικασίες για να χωρίσουν, και χωρίς να δίνουν ευκαιρίες για επανασύνδεση, θα βρουν εμπόδια. Ο Άρης με τα πλανητικά του παιχνίδια, δημιουργεί καταστάσεις πέραν, από κάθε προσδοκώμενο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σε μέτρια κατάσταση. Αυτό έχει τις βασικές του ρίζες στο πρόσφατο παρελθόν σας, και τα άσχημα τα οποία περάσατε. Μην το κουβαλάτε όμως πια μαζί σας, μόνο σας μπλοκάρει από τα καινούργια πράγματα που θέλετε να κάνετε. Οι ουσιαστικές τομές που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας, θα έρθουν από Αύγουστο. Μέχρι τότε ανοίξτε χάρτες και δείτε πως και που, θα περάσετε το Καλοκαίρι σας. Οι καλές παρέες σας πλαισιώνουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν εισπράττετε την αισθηματική ικανοποίηση από τον σύντροφο σας και αυτό σας κάνει και μένετε άπραγοι σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε, στο μεταξύ σας. Δεν έχετε κάτι να κάνετε στο τώρα, αναμείνατε τις πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς. Οι Αιγόκεροι που είναι μπλεγμένοι με ακατάλληλες συντροφιές, θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση πια στα χέρια τους, και να τολμήσουν τις αλλαγές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Αυτά που εν τέλει αντιλαμβάνεστε και ότι πιάνουν οι κεραίες σας είναι η αλήθεια. Αυτό φιλτράρετε το πολλάκις από τον νέο μήνα του Ιουλίου και πάρτε τις αποφάσεις σας. Από τους πρώην συντρόφους σας, τελικά δεν έχετε και πολλά να περιμένετε, εσείς οι ελεύθεροι άρα, μην κάνετε κάποια κίνηση που πιθανόν και να σας εκθέσει. Καλύτερα μόνοι, παρά με κάτι που για ακόμη μια φορά να σας μπλοκάρει το μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Το ταλέντο που έχετε στο να είστε δεκτικός και ευχάριστος με όλους, γνωστούς και αγνώστους το πιο πιθανόν είναι να σας φέρει σε ένα αδιέξοδο με την μόνιμη σας σχέση. Αν είστε ελεύθεροι τσεκάρετε τις κρυφές λεπτομέρειες και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας ΄διαβάζει’! Από τις αρχές του νέου μήνα και μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου, πολλές οι ευχάριστες αλλαγές, που θα κάνουν αυτό το Καλοκαίρι τόσο ξεχωριστό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.