ταρω ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 05/10

tarw-kosmos

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  Δευτερα 05/10 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Για έναν ειδικό λόγο, όλα  τα άστρα είναι  συμμαχικά γύρω από όλους εσάς του ατίθασους του ζωδιακού! Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που οδεύουν προς τα εκεί …. όλα θα κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας. Για τους δεσμευμένους γιούς του Άρη…. οι επόμενες ημέρες, θα τους βοηθήσουν να κάνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο τους ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσουν την σχέση τους .

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω  ο Μάγος: Είστε το μοναδικό ζωδιο της γης όπου μέχρι τις 17/10,  θα έχει ευκολίες  στις επανασυνδέσεις πιθανόν και μετά από χρόνια – μήνες και ιδιαίτερες  συνθήκες αλλά και άσχημες μνήμες. Όσοι Ταύροι έχουν γεννηθεί το πρώτο / τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσουν μέσω διαλλακτικών διαλόγων να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι γήινοι  που είναι σε μόνιμη σχέση και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση συμβίωσης, νέου απογόνου, γάμου,  θα στηριχτούν από θετικές αστρολογικές όψεις που θα τους σταθεροποιήσουν ακόμα πιο πολύ.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Οι εντυπώσεις και οι σκέψεις που έχετε δημιουργήσει,  στους γύρω σας είναι οι καλύτερες…. και μέσα από αυτούς  θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το πρόσωπο σας,  που θα σας εκπλήξει. Οι ρομαντικοί Δίδυμοι  των πρώτων / μεσαίων μοιρών,  θα μπορέσουν να προχωρήσουν  σε ερωτικές επικοινωνίες που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης δίνει τις καρμικές ευκαιρίες για να βρεθεί,  το ιδανικό άτομο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Στον συναισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε αντιθέτως θα πρέπει αν περιμένετε. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο ανικανοποίητο και πολλές φορές περίεργο ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Καρκίνοι,  που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου επανασύνδεσης… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο τους .

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: ΟΙ ευκαιρίες  να συναντήσετε το ιδανικό έτερον σας ήμισυ στις τελευταίες του Ανάδρομου  είναι πάμπολλές. Οι καρμικές όψεις του της Αφροδίτης  με τον Ερμή, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες να διαλέξετε το συντροφικό  έτερο της καρδιάς σας. Για όσους ζωηρούς Λέοντες , έχουν διπλή – παράλληλη ερωτική ζωή, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεχτικοί  καθώς αυτές οι όψεις, πιθανόν να αναδείξουν τις ερωτικές σας ατασθαλίες σε πρόσωπα  που δεν πρέπει. Μέχρι και τις 12/10… προσοχή.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στην ίδια την αισθηματική  σας ζωή. Πολλά τα λάθη που έχουν βιωθεί από εσάς…. και σας κρατάνε δέσμιους στο άσχημο  παρόν. Οι ελεύθεροι Παρθένοι  του 2ου και τελευταίου δεκαημέρου, θα δεχτούν ερωτική πρόταση από τους χώρους της εργασίας τους. Όσοι έχουν δεύτερη – ερωτική κατάσταση που πια δεν τους δίνει κάποια χαρά, θα μπορέσουν με ευκολία μέσα στον μήνα  να την τερματίσουν … οριστικά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Εξωστρεφής και εκρηκτική επανεμφάνιση όλων των Ζυγών θα φέρει η κίνηση της Αφροδίτης   πάνω στον συγγενικό ζωδιακό  οίκο των Παρθένων. Όλα τα μάτια  θα είναι μονίμως επάνω σας.. αλλά και τα ερωτικά. Αυτοί οι Ζυγοί  που ακόμα έχουν στεναχώρια για την εξέλιξη του δεσμού ή τους γάμου τους…. και μετά από ένα μεσοδιάστημα ποικίλων  ταραχών και επανατοποθέτηση συναισθημάτων…. θα έχουν καλές ανταποκρίσεις από τον σύντροφο τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Οι δομημένες συνήθεις σας θα αλλάξουν άρδην μιας και κάτι σας έρχεται σε ερωτική πρόταση από τον δικό σας άνθρωπο. Αυτό  πιθανόν να είναι…. πρόταση γάμου, ανακοίνωση για ξαφνική εγκυμοσύνη, συγκατοίκηση …. όλες οι αστρολογικές δυνάμεις του σύμπαντος έχουν συνασπιστεί προκειμένου να σας αποδώσουν τα καλύτερα για να ισορροπήσετε την συναισθηματική σας ζωή. Αυτοί οι Σκορπιοί  που ακόμα δεν έχουν βρει κάτι ενδιαφέρον … θα ξαφνιαστούν  με την ερωτική κινητικότητα, που θα υπάρξει από πρόσωπα  που ανήκει εδώ και χρόνια ίσως, στην φιλική – κοινωνική τους ζωή.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Αυτές οι τελευταίες  ημέρες, και μέσα στον ζωδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί όλοι οι Τοξότες, να αποφασίσουν για μελλοντικές κινήσεις τους, καθώς όλα τα πλανητικά δεδομένα  δείχνουν ερωτικές επιτυχίες για τους αδέσμευτους, και σταθερότητα για του εν σχέση – παντρεμένους. Για τους γεννημένους το πρώτο ή το τρίτο δεκαήμερο, και που έχουν χωρίσει από τον σύντροφο τους, αλλά ακόμα σκέφτονται  την επανένωση… θα τύχουν νέων ευκαιριών μέσα στην επόμενη και τελευταία εβδομάδα, με επικοινωνίες και επιτυχημένες  συναντήσεις… που μάλλον θα οδεύσουν  στο επιθυμητό  αποτέλεσμα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλές και περίπλοκες όλες οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας. Πολλοί και οι πικραμένοι  του ζωδίου, που έχουν καταφύγει σε τρίτες σχέσεις που απλά τους ανεβάζουν τον εγωισμό και την αυτοπεποίθηση. Αυτό… πιθανόν να πολλαπλασιαστεί  από την κινητικότητα της Σελήνης σε επόμενο ζωδιο τις προσεχείς ώρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την ιδιαίτερη προσοχή σας.  Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο ή στο  τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχουν μέσα από τον εργασιακό τους χώρο προτάσεις για ερωτικά παιχνίδια… πάλι. Αν κάτι δεν σας αρέσει αρνηθείτε

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Δεν είστε εσείς οι Υδροχόος σε καμία θετικότερη  κατάσταση, από το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο αισθηματικό σας κομμάτι. Ακόμα  πικράνει αυτά που έχετε απολέσει … αλλά δεν κάνετε και τίποτα ιδιαίτερο για να το αλλάξετε.  Οι γεννημένοι Υδροχόοι  με ωροσκόπο σε  ζωδιο του αέρα, θα επιχειρήσουν να επανα-προσεγγίσουν το πρώην ερωτικό ταίρι τους.. με πιθανά επιτυχή αποτελέσματα. Αυτοί που έχουν ερωτικό δεσμό στο εξωτερικό ή με χιλιομετρική απόσταση… θα θελήσουν να μιλήσουν σοβαρά πλέον.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δυσκολίες και ανυπολόγιστα εμπόδια αντιμετωπίζετε από τις αρχές του Οκτωβρίου  στην μεταξύ σας  επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Ιδιαίτερα αρνητικές  οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Άρη… θα σας θέσουν εσώτερες σκέψεις για χωρισμό. Οι μέρες που έρχονται θα  φανερώσουν πολλά .. άρα μην πράξετε  προκαταβολικά και με εγωισμό….κάτι  που ενδέχεται σε επόμενο  χρονικό διάστημα να μετανιώσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._