ταρω ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 13/10

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 13/10 taro

νεα σεληνη στον Ζυγό

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

zodia-taro-45

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Οι αλαζονικές συμπεριφορές που βγαίνουν από την άσχημη ψυχολογία σας είναι ο λόγος που έχετε χαθεί με τον άνθρωπο σας. Σαφώς και είστε ένα επιθετικό ζωδιο, ωστόσο για αυτές τις ημέρες και με μια νέα Σελήνη που αλλάζει την δομή των γεγονότων και των κατ’επέκταση αποφάσεων, μιλήστε λιγότερο. Μετά τις 20 Οκτωβρίου πολλά θα τροποποιηθούν προς όφελος σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω  η Αυτοκράτειρα: Έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αυτές τις ημέρες προκειμένου να έλξετε την ερωτική προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σήμερα ιδίως είναι μια ιδιαίτερη μέρα που μπορείτε να κάνετε τα βήματα σας εκ του ασφαλούς. Για όσους διατηρούν στην καθημερινότητα τους και άλλη σχέση πέραν του γάμου ή της κανονική  τους σχέσης…θα δεχτούν πολύ αγάπη και φροντίδα…..που θα τους διχάσει! Προσοχή παντού.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Οι μέρες μέχρι τις 21/10 είναι άκρως ερωτικές και σε αυτό βοηθάει πάρα  η νέα σελήνη που σας τροφοδοτεί με ομορφιά και ενέργεια, προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρουν αρκετά…και δεν αποκλείετε να βρεθεί και κάτι που θα τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας. Κάντε κάντε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Η συναισθηματική υπερβολή που εκφράζετε στον άνθρωπο σας τυχόν να τον πιέζει αφόρητα. Μην το συνεχίζετε γιατί κάποιος θα κουραστεί. Επίσης, οι όψεις του ζωδίου σας με τον Ποσειδώνα θα αποκαλύψει τυχόν διπλές ερωτικές ζωές και κρυφά μονοπάτια. Μέχρι τα τέλη του μήνα  προσοχή σε όλα τα επίπεδα…πολλά τα βλέμματα στις περίεργες συμπεριφορές σας

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο  Τροχός της Τύχης: Αγάπη και τρυφερότητα θα εισπράξετε από το άτομο που έχετε στο πλάι σας. Μι καταπληκτική περίοδος που πολλά μέσα στην μέτρια σας σχέση θα βελτιωθούν και θα εξελιχτούν… φυσικά και με την δική σας παρεμβολή. Αυτοί που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό θα δεχτούν ερωτικές – σεξουαλικές προτάσεις από νέες επαφές.. που θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη : Φαίνεται ότι το κλίμα μέσα στην ερωτική σας ζωή – γάμο θα αρχίσει να εναρμονίζεται με τα θέλω σας. Ο Δίας ασκεί αφόρητη πίεση σε μέτριες καταστάσεις που πρέπει άμεσα να διορθωθούν ή να τερματιστούν. Αυτοί που είναι μόνοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα θα αναθεωρήσουν κάποιες στατικές – παλιακές τους απόψεις και θα προχωρήσουν σε περισσότερη κοινωνική ζωή.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Εδώ και μέρες έχετε την αίσθηση ότι όλα πάνε στραβά. Αυτό θα υποχωρήσει καθώς η νέα σελήνη σήμερα θα δώσει τις σωστές λύσεις σε όλους όσους έχουν ερωτικά και λοιπά μπλεξίματα. Για τους δεσμευμένους που έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές τους και επιθυμούν πια να αποχωρήσουν από την σχέση τους… ας το ξανασκεφτούν πιο ψύχραιμα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Ερωτική Τύχη: 09/10

tarw-taro-xartomanteia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Αποφύγετε με  το να συμφωνήσετε σε οτιδήποτε σας προτείνουν μέσα στον δεσμό σας. Τα αστρολογικά σας κάνουν αρκετά πιο ευαίσθητους και μαλθακούς με πιθανό αποτέλεσμα … να προσπαθείτε να τους ικανοποιήσετε όλους και όλα. Αυτοί που έχουν σχέση με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… ίσως πάρουν μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου την απόφαση να χωρίσουν οριστικά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Η αγανάκτηση σας έχει ξεπεράσει κάθε υποφερτό όριο και αυτό θα έχει σύντομα σας άσχημο αντίκτυπο την ένταση και την σύγκρουση μέσα στον δεσμό σας. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους που χρειάζονται για να μην ξεφύγουν τα πάντα από τα όρια. Προσοχή… σε αυτούς που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσημη δέσμευση – γάμο –συγκατοίκηση- απόγονο. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι…. καλύτερα να παραμείνουν έτσι μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου…αργότερα θα αλλάξουν πολλά.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Αναζωπυρώνεται το συναίσθημα που έμεινε καταπιεσμένο σε όλους του Αιγόκερους που στο τώρα θα επιδιώξουν αλλαγές. Τα αστρολογικά δεδομένα και οι όψεις του Πλούτωνα θα δώσουν τις πρακτικές λύσεις σε ελεύθερους και δεσμευμένους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική τους ζωή, σε κάτι ο πιο δομημένο και υγιές. Όλα αυτά χρειάζονται την απόλυτη ψυχραιμία και μεθοδικότητα σας.. που ούτως ή άλλως την έχετε εκ ζωδιου.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Εκμεταλλευτείτε τις καλές ημέρες μέχρι τις 19/10 που οι Δίας και Άρης σας δίνουν μια περισσή υπομονή και δυναμική προκειμένου να φωτίσετε το σκοτεινό μονοπάτι της προσωπικής σας ζωής που σας έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά. Οι εξελίξεις θα υπάρξουν και για όσους πιθυμούν να κάνουν την ύστατη προσπάθεια τους, για να δώσουν ευκαιρίες σε αυτούς και εκεί που χρειάζεται και τελικά ίσως και να αξίζει. Σκεφτείτε διπλά και τριπλά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η νέα σελήνη σήμερα στον Ζυγό θα σας προκαλέσει αμέτρητα διλήμματα στην αισθηματική σας ζωή, που δεν χαρακτηρίζεται και ακμαία τους τελευταίους  μήνες. Έχετε αφεθεί στην λήθη παλαιοτέρων και καλύτερων καταστάσεων και αυτό σας βυθίζει στην αδράνεια. Από τις 24/110 και ύστερα…και για έναν  ολόκληρο μήνα, μέσα στο υδάτινο ζωδιο του Σκορπιού, θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ευκολίες στο να δείτε πιο καθαρά το τι πραγματικά επιθυμείτε εσείς… και ύστερα οι άλλοι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._