ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/01 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/01 Παρασκευή taro

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω Οι Εραστές: Οι διαφορές που έχετε συνεχώς με τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας έχουν κουράσει. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για όσους έχουν μείνει στην συνειδητή μοναξιά τους, εδώ και μήνες, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου… για να τους χτυπήσει την πόρτα… ο μεγάλος έρωτας. Τα άστρα μέχρι τις 09-01.16, ευνοούν ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων μοιρών, για καρμικές γνωριμίες.
Προσοχή σε : Τοξότες

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Πολλά τα κέρδη που θα λάβετε από την υπομονή και την σοβαρότητα, που έχετε δείξει προς τον άνθρωπο που έχει γοητεύσει το δύσκολο μυαλό σας. Οι μέρες είναι προς την τελική ευθεία για τον δύσκολο ανάδρομο Ερμή, και γενικότερα των αστρολογικών ασταθειών, που σας πλησιάζουν… και αυτό σας δίνει μια περισσή υπεροχή και δυναμική για τις δράσεις σας σε όλα τα επίπεδα.
Προσοχή σε : Κριούς

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Είσαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι αποφάσεων ζωής. Πολλά τα περίεργα των όψεων του Ερμή – Δία πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό πιθανόν να σας οδηγεί και σε βαθύτερες σκέψεις. Όσοι έχουν ήδη διπλή – τριπλή, ερωτική ζωή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέχρι την νέα σελήνη του μήνα αυτού 10/01.16, το που και με ποιόν ακριβώς θα καταλήξουν. Πολλά τα λάθη και οι υπερβολές εκ μέρους σας, που ίσως να σας προδώσουν.
Προσοχή σε : Παρθένους

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει στο κεφάλι σας, και που μάλλον στο τώρα δεν μπορείτε να φέρετε πια εις πέρας. Μέχρι τις 09/01.16, οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο θα έχουν την τύχη να ξεδιαλύνουν οριστικά, μια παλιά τους υπόθεση, που τους παιδεύει εδώ και μήνες – χρόνια. Οι μόνοι τυχεροί, είναι οι αδέσμευτοι, που η ερωτική Αφροδίτη τους αποδίδει άπλετη γοητεία στο άλλο φύλλο.
Προσοχή σε : Τοξότες

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Καθώς θα κυλάει ο μήνας Ιανουάριος.16 και μέχρι τα μέσα του, όλοι οι Λέοντες, θα αισθανθούν την εσώτερη ανάγκη να έρθουν πιο κοντά στις αλήθειες της ζωής τους. Αυτό σημαίνει ότι οι προβληματικές σχέσεις και γάμοι, που δεν έχουν πλέον γερά θεμέλια, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδιου, και συσχετίζονται με άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα σκεφτούν πολύ τον χωρισμό.
Προσοχή σε : Ταύρους

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Οι επιθυμίες και οι ευχές σας έχουν γίνει κατανοητές από το αγαπημένο ταίρι σας, που θα προσπαθήσει εμπράκτως να σας φέρει πιο κοντά του. Ο Δίας πάνω στο ζωδιακό σας οίκο, σας δίνει περισσότερο μαγνητισμό και λάμψη για να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει σε προσωπικό επίπεδο. Αυτοί που έχουν χωρίσει προσφάτως… θα έχουν ευκαιρίες για να τα ξαναβρούν, μέσα στον Ιανουάριο/2016.
Προσοχή σε : Αιγόκερους

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω Ο Μάγος: Αρχίζετε και συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν σας ευχαριστεί ή δεν σας δίνει αυτά που επιθυμείτε μέσα στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες του Ιναουαρίου.16 μέχρι τις 09, θα σας δώσουν την δυναμική να ξεκινήσετε πολλές συζητήσεις…που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, λόγω ανασφάλειας. Οι αδέσμευτοι … ίσως να κάνουν και σκέψεις γύρω από κάποια παλιά τους αγάπη.
Προσοχή σε : Σκορπιούς

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολλές οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας, που θα σας σμίξουν πολύ περισσότερο. Όλο το αστρολογικό σκηνικό σας, ωθεί να κάνετε βήματα προς νέες κατευθύνσεις που θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Δία σε πύρινο οίκο, αυτό που περιμένουν να έρθει από το παρελθόν, θα το έχουν μέχρι την νέα σελήνη του Ιανουαρίου ’16.
Προσοχή σε : Αιγόκερους

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι σας δίνει την δυναμική να κάνετε πράξη τα θέλω σας. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους…θα βρεθούν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν αφορμές για νέες και ποιοτικές γνωριμίες, με απώτερο σκοπό την απόλυτη ερωτική ένωση. Οι περισσότεροι Τοξότες, θα έχουν δεσμευτεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο του 2016.
Προσοχή σε : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αριχέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Δηλώνετε κουρασμένοι από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, στην καθημερινή σας και προσωπική σας ζωή. Από τις 06/01/16 και μετά μπορείτε να πείτε, ότι κάποια στατικά θέματα που σας καθυστερούν… μπαίνουν σε μια σειρά. Αυτοί οι ζωηροί Αιγόκεροι , που έχουν στον εργασιακό τους χώρο, πειρασμούς και που σκέφτονται πολύ για να ενδώσουν, ίσως τελικά απογοητευτούν.
Προσοχή σε : Λέοντες

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Αμείωτο το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας, για την νέα προσωπικότητα που έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας, και σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέχρι τα μέσα του μήνα Ιανουαρίου 2016, για να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, θα αισθανθούν την ανάγκη για περισσότερο χρόνο και χώρο, ο ένας στην ζωή του άλλου.
Προσοχή σε : Κριούς

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Θα έχετε το θάρρος να θίξετε παλιές καταστάσεις που ακόμα σας ενοχλούν συναισθηματικά. Οι μέρες μέχρι τις 05/01/16, μαζί με έναν ουράνιο θόλο γεμάτο θετικότατες όψεις προς το αέρινο ζωδιο σας, σας παρουσιάζουν τις ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος… και με πιο πρακτικούς και βιώσιμους στόχους αλλά και σε σύντομους χρόνους.
Προσοχή σε : Ζυγούς

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!