ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/02 Κυριακή

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 07/02 Κυριακή taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πολλές οι ακραίες υπερβολές και οι ανακρίβειες, που ακούτε από τον παρόντα σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους δυο ’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω… και από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας … και σας έχει ανανεώσει.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Νιώθετε μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες ημέρες, είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε πύρινο ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με κάποιο κόστος, να χωρίσουν, από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το τωρινό αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας μέσω νέων επαφών, κόσμου και δραστηριοτήτων.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να επανασυνδεθούν.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: : Η αυστηρή και ανούσια κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός Ερμής, θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά του σχέση.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Η διασκέδαση – ψυχαγωγία, είναι κάτι που δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, καθώς το μέλημα σας είναι να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Λεόντων, δεν μένουν καθόλου ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη, που λαμβάνουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 15/02, που οι όψεις του κυβερνήτη σας δεν θα είναι τόσο δύσκολες
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δεν ακούτε πια κανέναν και τίποτα. Ο ψυχισμός σας με έναν κυβερνήτη στα βάθη του Αιγόκερω, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε κανέναν τομέα της ζωή σας. Μην πάρετε εν θερμό αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής. Θα ήταν λάθος. Για τους ελεύθερους Παρθένους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε ρηχά νερά με καινούργιες γνωριμίες. Υπομονή μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Ζυγοί, δεν λαμβάνουν τα βασικά – δομικά συναισθήματα, μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις… για χωρισμό μέσα σε αυτό τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές
Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Οι προσπάθειες σας θα βρουν στόχο. Το άτομο που έχετε βάλει στο επίκεντρο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, ήδη έχει αρχίσει και κάμπτεί τις αντιστάσεις του. Με τον Ουρανό να σας ευνοεί στο συγγενικό ζωδιο του Κριού, σίγουρα όλα συνηγορούν για την ολοκλήρωση των επιθυμιών σας. Ακόμα και αυτοί που είναι αδέσμευτοι, θα βρουν αυτό που του ταιριάζει, μέσα στον μήνα.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι Τοξότες, που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι δεύτερο, που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει, θα θελήσουν να το τελειώσουν. Οι όψεις του Ποσειδώνα-Ουρανού, θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις από μια παλιά τους υπόθεση, που έρχεται με διάθεση επανένωσης.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Προτείνετε τις απόψεις σας στο άτομο που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας, και δώστε χρόνο για να υπάρξει ωρίμανση των καταστάσεων. Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου που έχουν διπλή ζωή… θα χρειαστεί να δείξουν μια περισσότερη σοφία σε όλα, για να μην εκθέσουν του εαυτούς τους και την άλλη πλευρά…φυσικά. Οι μέρες από τον νέα εβδομάδα είναι πιο θετικές …και ασφαλείς.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Η μέρα θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή καθώς Ο κυβερνήτης σε μια πρώτη επαφή με τον Υδροχόο, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις με τα γύρω σας περιβάλλοντα. Μην δώσετε περισσότερη έκταση και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε όλους και σε όλα. Ακόμα και οι αδέσμευτοι, καλύτερα ας αναμείνουν τις επόμενες ημέρες…που τα αστρολογικά δεδομένα θα είναι πιο θετικά.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Σκεφτείτε πριν πάρετε τις μεγάλες σας αποφάσεις. Οι μέρες μέχρι τις 10-02, σίγουρα δεν σας ευνοούν για να κάνετε μεγάλα βήματα. Αυτοί που διατηρούν τις γνωστές σχέσεις μέσα από κοινωνικά – ιντερνετικά δίκτυα, χωρίς φυσική επαφή, ίσως μέσα στον ζωδιακό μήνα του Τοξότη…να κάνουν την κίνηση για ξεκαθαρίσματα, που πιθανόν να εμπεριέχουν μέχρι και τον χωρισμό.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.