ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/09 Δευτέρα Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/09 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Το Άρμα
Θα πρέπει κάπου να σταθείτε και να ριζώσετε, σε αισθηματικό επίπεδο. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά και το μόνο που χρειάζεστε έναν σωστό και ποιοτικό σύντροφο, που μάλλον μέσα σε αυτόν τον μήνα, το σύμπαν θα σας τον συστήσει. Μεγάλες αλλαγές … σας έρχονται και στα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας δικαιώσουν για τους κόπους σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Οι θέσεις και οι προτάσεις σας, κατά καιρούς βρίσκουν τον άνθρωπο σας αντίθετο. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει, και στο τώρα, και στο μέγιστο του. Μέσα μόνο από συζητήσεις και καλό κλίμα, μπορείτε να βρείτε την κοινή πορεία, και τα επόμενα σας βήματα. Εργένηδες και χωρισμένοι, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, θα δουν νέα πρόσωπα, να τους πλησιάζουν σε κάθε επίπεδο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Εγκράτεια
Οι προσβολές, οι εντάσεις και τα λόγια τα μεγάλα, δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση το ζώδιο σας. Αν τελικά αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, μόνο τα άνωθεν συμπεριλαμβάνει, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα, ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα. Σίγουρα είναι μια περίοδος και μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, που η προσωπική σας ζωή, έστω και αν είναι άδεια, θα βρει την ισορροπία της.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Δύναμη
Όλα τα σενάρια θετικά και μη, περνάνε από το μυαλό σας. Μάλλον αισθάνεστε υπερβολικά ανασφαλείς, με την σχέση σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα ανοιχτούν και με την πρωτοβουλία του άνθρωπου σας, κουβέντες μαζί με σοβαρές προτάσεις για λύσεις. Ακούστε και προσθέστε. Αυτοί που κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην ταίρι τους, θα τα καταφέρουν σίγουρα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Αν δεν έχετε ακόμη βρει τις λύσεις … που θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, καλύτερα μη κάνετε κάποια κίνηση, ίσως και να έχει αποτυχία. Μετά, τις 15 -17 / 09 που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, μιλήστε πιο ανοιχτά λοιπόν και με επιχειρηματολογία. Πολλά και τα υπέροχα … που θα τύχουν σε υποθέσεις, οικονομικών και περιουσιακών.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Αρχιέρεια
Η θέση σιωπής που κρατάτε μέσα στην σχέση σας, σίγουρα σας έχει φέρει σε ένα αδιέξοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι πρώτα να βρείτε αν αυτό που ζείτε σας αρέσει, ή απλά έχει τελειώσει. Μετά από αυτό τον εσωτερικό μονόλογο μπορείτε να κάνετε και τις ανακοινώσεις σας. Το να παραμένετε μέσα στην μετριότητα, μόνο τις αβεβαιότητες σας καλύπτει … προσωρινά!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.