ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/02 Παρασκευή

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 12/02 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Η απαισιόδοξη – αρνητική στάση σας δεν εξυπηρετεί κανέναν πρακτικό σκοπό μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας. Ίσως κατά βάθος να φοβάστε την απόρριψή. Τα αστρολογικά δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά αυτήν την χρονική περίοδο με αποτέλεσμα να έχετε και εσείς τις αμφιβολίες σας για τα πάντα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καλές παρέες και επαφές που θα τους ανεβάσουν το κέφι και την καλή ψυχολογία.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Δυναμική και μόνιμη επανεμφάνιση όλων των Ταύρων θα φέρει η κίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο, σε λίγες ημέρες. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν πίκρα για την εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα εντάσεων και ψυχρότητας συναισθημάτων…. θα έχουν θετικές ανταποκρίσεις από τον αγαπημένο σύντροφο τους.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Φυσικά και σας είναι αδύνατον να πειθαρχήσετε σε κανόνες, που επιτάσσουν οι καλοί τρόποι των ερωτικών σχέσεων. Ο ασταμάτητος κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Δία, θα σας βγάλει μπροστά σε δύσκολους πειρασμούς εσάς του δεσμευμένους που θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφύγετε. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για υπερβολές. Για τους αδέσμευτους… επιλέξετε και προσχωρήστε με την ησυχία σας.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Η υπερβολή του λόγου και των δράσεων σας μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, έχει τρομάξει την άλλη πλευρά που δείχνει σημάδια και διάθεσης απομάκρυνσης. Οι Άρης και Αφροδίτη με σκληρές όψεις, σας μετριάζουν την καλή αίσθηση ρομαντισμού και επιβάλουν τον γήινο χαρακτήρα σας….που είναι αρκετά τραχύς. Προσέξτε μην το παρακάνετε και μείνετε τελικά μόνοι…ως συνήθως.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Μόνο με ωριμότητα και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Για τους ελεύθερους που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε νέα συναισθηματική σχέση… ο μήνας του Υδροχόου προσεχώς, θα προσφέρει την ευκαιρία για ποιοτικές και ουσιώδεις – καινούργιες γνωριμίες… που θα τους αναπτερώσουν το ηθικό. Αυτοί που κάνουν σκέψεις για το άτυχο παρελθόν… ίσως θα πρέπει να μην περιμένουν πια.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές : Μην αφήνετε τίποτα έτσι απλά στην τύχη του… δεν θα πετύχει. Οι Παρθένοι, που έχουν την καλή διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει… θα αντιμετωπίσουν ποικίλα εμπόδια σε προσεχείς επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε…. μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα και μην λετε τις ερωτικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου που βιώνουν φρέσκο έρωτα θα μπορέσουν να τρέξουν την νέα αυτή κατάσταση πολύ πιο γρήγορα.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον άνθρωπο που έχετε αδικήσει. Αυτοί που είναι ήδη σε παράλληλη ζωή θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού. Η εποχή προστάζει μείωση επικοινωνιών και συναντήσεων για αποφυγή λαθών. Όσοι έχουν γεννηθεί το 2ο 10ήμερο και που έχουν σχέση με άτομο που ακόμα… δεν έχουν δει από κοντά … ίσως και να απογοητευτούν από τις κρυφές αλήθειες μέσα από περισσότερη και συχνότερη επαφή.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

tarw-taro-xartomanteia

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Είσαστε κάτω από την αστρολογική κάλυψη και μεγάλη εύνοια των εσωτερικών πλανητών… και που σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν τελικά είστε χαρούμενοι στον μόνιμο δεσμό / γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα όποια συναισθήματα τους ( αγάπη – πίκρα ) για το πρώην συντροφικό ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική παρουσία από κάτι νέο που θα τους ενθουσιάσει …. και θα τους βάλει σε νέα διάθεση. Ωστόσο μην κάνετε κάποια υπερβολή στις πρώτες αντιδράσεις σας.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Πολλές και φυσικά ασυνεχείς οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου σας, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά σε παράλληλες – σεξουαλικές σχέσεις.. που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα της Σελήνης σε επόμενο στάδιο. Κρατηθείτε γενικότερα ψύχραιμοι.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Δυσκολίες αμέτρητες και χρονικές καθυστερήσεις θα αντιμετωπίζετε μέχρι τις 19 – 02… στην προσωπική επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Πολλές – άσχημες και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο, που θα σας βάλουν σε βαθιές σκέψεις για χωρισμό. Οι ημέρες που έρχονται.. έχουν πολλά και περίεργα να σας φανερώσουν… άρα μην δράσετε προκαταβολικά κάποια περιττή κίνηση…. που ενδέχεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Έχετε εκφράσει ήδη αρκετά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί …. καθώς δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη …θα φανερώσει υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αυτοί που είναι ακόμα ελεύθεροι καιρό … θα θελήσουν αυτό το επόμενο διάστημα να παραμείνουν μόνοι, ακόμα και μέσα στις συναναστροφές τους…!
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Πολλές οι σκοτεινές σας σκέψεις γύρω από διάλυση σχέσης ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση. Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι τις 17/02 και καλό θα ήταν να μην πράξετε τίποτα απολύτως. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα επίσης… θα πρέπει να απομακρυνθούν τελείως από διαβουλεύσεις αυτόν τον καιρό. Για τους γεννημένους του μεσαίου δεκαημέρου, που ακόμα έχουν ελπίδες για το παρελθόν…πιθανόν να αποδυναμωθούν πια να περιμένουν… κάποιο καλό νέο!
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.