ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/07 Πέμπτη Β

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Ήλιος
Εσείς και τα όμορφα σας μάτια, έχετε πλανέψει πολύ κόσμο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, που και ο Κυβερνήτης σας θα κάνει καρμικές όψεις με τον Ερμή, πιθανόν εσείς να βρείτε και το ταίρι σας. Όλος ο υπόλοιπος Ιούλιος, θα έχει και ευχάριστες ανατροπές … για τους δεσμευμένους. Αυτοί που πρέπει σε όλα τους να είναι πιο προσεχτικοί, είναι όσοι, έχουν διπλές καταστάσεις… σε εκκρεμότητα. Αποκαλύψεις εν όψει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Υπάρχουν πολλά τελικά που έχουν αφεθεί … μέσα στην σχέση σας, και τώρα έχουν αρχίσει και ενοχλούν και τις δύο πλευρές. Μιλήστε και το μόνο σίγουρο, είναι ότι η πόρτα του παρελθόντος, που κατά καιρούς σας ενοχλεί … θα κλείσει, αλλά και οι προτάσεις για κάτι κοινό, θα γίνουν αποδεκτές. Τα ζευγάρια … που έχουν χωρίσει ένεκα των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα συζητήσουν και οι λύσεις, θα βρεθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Έχετε την υποψία, ότι κάτι δεν πάρει καλά … με την σχέση σας. Ίσως και να διαισθάνεστε ότι υπάρχει ένα τρίτο άτομο, κάτι από τα παλιά. Το μόνο που σας επιτρέπεται να κάνετε άμεσα, είναι απλά να ρωτήσετε. Όσοι έχουν πάρει τις πιο σοβαρές τους αποφάσεις για γάμο – οικογένεια, θα έχουν την στήριξη των ανθρώπων τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας
Εσείς δεν είστε για να κυνηγάτε κανέναν και τίποτα… για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο άτομο που σας ενδιαφέρει, έχετε δείξει την προσωπική σας προτίμηση και στο τώρα απλά … αναμένετε να σας πει τις δικές του θέσεις. Από την νέα εβδομάδα, που θα έχει λήξει και το φαινόμενο της νέα σελήνης, κάποιοι που έχουν χωρίσει θα βρουν τους ορθούς τρόπους, για να επανασυνδεθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Ετοιμάζετε κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει τον άνθρωπο σας. Οι πιο πολλοί του ζωδίου, σας περάσατε μια κρίση, και στο τώρα κάνετε ότι μπορείτε, για να φέρετε τις ισορροπίες. Απολαύστε την καλοκαιρινή περίοδο, με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί που είναι μόνοι, χωρισμένοι, θα βρεθούν μέσα σε νέα πρόσωπα, που θα τους κάνουν να αισθανθούν ζωντανοί, και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Δεν έχετε ακόμη καταλήξει μέσα σας, αν θα δώσετε τις ευκαιρίες που σας ζητά, ο άνθρωπος σας. Ανήκετε στα πιο δύσκολα ζώδια… στην αγάπη. Ωστόσο, σκεφτείτε και αντιδράστε τίμια και προς το όφελος και των δύο. Οι σχέσεις, που έχουν πάρει την απόφαση, να χωρίσουν έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα ένεκα ανανέωσης, δεν θα το πράξουν τελικά. Τα εργασιακά σας, έχουν μέσα στον τρέχοντα μήνα…. να σας προσφέρουν πολλά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.