ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/09 Πέμπτη Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/09 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Οι Εραστές
Είσαστε πια έτοιμοι για όλα. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι να μιλήσετε με το άνθρωπο σας, και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και τρίτα άτομα, ακόμη και από το άγονο σας παρελθόν. Όλα τα άλλα θα τα αναλάβουν τα άστρα, που για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα σας υποστηρίζουν σε όλα. Από μια πηγή …. που περιμένετε λεφτά, σας έρχονται άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τρελός
Όπου και να στρέψετε το βλέμμα σας θα δείτε, άτομα και μάτια ερωτευμένα να σας κοιτούν … και να θέλουν να σας πλησιάσουν. Σίγουρα είσαστε συνηθισμένοι σε όλα αυτά αλλά με τον Ήλιο να είναι δίπλα στην Αφροδίτη τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρετε να βρείτε ίσως και τον άνθρωπο που μπορεί να συγκινήσει την καρδιά σας. Οικονομικές εξελίξεις σας δικαιώνουν περίτρανα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Αν δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει λάθη και πάθη του παρελθόντος, ή ακόμη είσαστε σε μια φάση … που προσπαθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, μην κάνετε το λάθος να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι θέλετε και τι σας χρειάζεται. Πολλά τα ευχάριστα που θα σας έρθουν … από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Το πιο πιθανόν … είναι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, να συναντηθείτε με κάποιον που ανήκει στο παρελθόν σας. Ίσως και να το έχετε κανονίσει, για να δώσετε ο ένας στον άλλον εξηγήσεις … ίσως και μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση. Από τις πρώτες ημέρες του Ζυγού 23 / 09 και μέχρι τα μέσα στου Οκτωβρίου θα βρεθείτε με πολύ κόσμο … εσείς οι ελεύθεροι που πιθανόν και να δεχτείτε καινούργιες ερωτικές κρούσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Είσαστε μέσα στο άγχος και τα νεύρα, καθότι αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος που υπάρχει γύρω σας, δεν σας αποδίδει αυτά που πρέπει. Αυτό είναι και κάτι που έχετε σκοπό πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να το διορθώσετε. Αυτοί που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, θα πρέπει να πάρουν τις πιο σοβαρές τους αποφάσεις … καθώς η άλλη πλευρά τις αναμένει εδώ και καιρό. Μην χάνεστε … και από τους καλούς σας φίλους, που έχουν αρκετά παράπονα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Σελήνη
Μάλλον είσαστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, που θα κλείσουν μια σχέση. Εδώ και καιρό το σκέφτεστε, έχετε δώσει και τα κατάλληλα χρονικά περιθώρια … αλλά στο τώρα οτιδήποτε περισσότερο θα ήταν μόνο λάθος. Μια εποχή που μέχρι να λήξει αυτό το Φθινόπωρο, πολλοί του ζωδίου σας, θα έχουν κάνει φρέσκα ξεκινήματα, κάποιοι άλλοι θα έχουν ενάρξει εργασιακές επενδύσεις, ίσως και μια μικρή μερίδα, να βρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα … στο διάβα της.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.