ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/07 Κυριακή Β

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε μια στρατηγική … για το πώς θα κινηθείτε, για να δελεάσετε και πάλι την ερωτική διάθεση, κάποιου πρώην συντρόφου σας, ή μιας πρόσφατης γνωριμίας, που δεν έχει ακόμη την ανταπόκριση … που επιθυμείτε. Σίγουρα η Αφροδίτη, σε καταπληκτικές όψεις με τον Ουρανό, θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους, άρα το αποτέλεσμα που προσπαθείτε θα σας έρθει … πιο γρήγορα και εύκολα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Δεν μπορείτε, ακόμη να πάρετε μια απόφαση. Θέλετε κάποιον από το παρελθόν σας που σας απογοήτευσε ?! Κάποιος από το παρόν σας, σας έλκει επίσης ?! Αυτά είναι συνηθισμένα, για το ζώδιο σας βέβαια. Ωστόσο, καλό θα ήταν … να πάρετε τον χρόνο σας, και να απαντήσετε σε όλους. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, οι εκλείψεις πλησιάζουν … και όλα θα μείνουν σε εκκρεμότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Οι Εραστές
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε επισκέψεις ή και επικοινωνίες, από ένα άτομο που παλιότερα, σας είχα αναστατώσει, την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα … κάπου υπάρχει μια ενεργή σκέψη από την πλευρά σας. Ακούστε τις προτάσεις και απαντήστε ανάλογα. Οι εν σχέση, ήδη είναι υπ’ ατμόν, για τις διακοπές τους. Προσοχή στους όποιους πειρασμούς, που θα ξεπροβάλουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Κόσμος
Σας έχουν γίνει πολλές προτάσεις … αυτό το χρονικό διάστημα, και σίγουρα αυτό, σας φτιάχνει πολύ την διάθεση. Αν είστε μόνοι – ελεύθεροι, διαλέξτε με σύνεση αυτήν την φορά, τον επόμενο σύντροφο σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, αν το ταίρι σας, έχει κάνει κάποιες νύξεις για περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε σκεφτείτε το. Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Τρελός
Είσαστε χαμένοι, ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν, που και τα δύο σας δίνουν πειρασμούς που δύσκολα μπορείτε να τους αρνηθείτε. Αφήστε τον τρέχοντα μήνα, να περάσει και από τον Αύγουστο πάρτε και εσείς τις δικές σας αποφάσεις. Σίγουρα αυτήν την φορά επιλέξτε αυτόν που είναι πιο κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Μια καλή εποχή επίσης, είναι και για τα εργασιακά σας, που θα σας αποδώσουν πολλά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Γητευτής
Δεν έχετε καθόλου πλέον χρόνο για να ασχοληθείτε με άτομα και τις ζωές τους, που δεν σας ταιριάζουν ή στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει. Οι μέρες που έρχονται θα σας βάλουν… μέσα σε νέο κόσμο, που σίγουρα θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Μη μένετε στάσιμοι στα παλιά, λόγο ανασφάλειας και συνήθειας. Αυτό το Καλοκαίρι, σας έχει εκπλήξεις… και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο