ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/09 Σαββάτο Α

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/09 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Ο Αυτοκράτορας
Η στάση που κρατάτε είναι μόνο αναμονής, καθώς ο άνθρωπος σας, ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Μια εποχή που οι περισσότεροι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσουν την προσωπική τους ζωή … ακόμη και αν αυτό σημαίνει, ένας από κοινού λυτρωτικός χωρισμός. Εσείς που είστε μόνοι, ή έχετε ξεμπλέξει από κάποια δύσκολη κατάσταση, πάρτε μια ανάσα, και δώστε παραπάνω προσοχή … στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Οι Εραστές
Εσείς που είστε από τα πιο συντηρητικά ζώδια, στα αισθηματικά. Άρα, το ότι έχετε βρεθεί σε μια δύσκολη φάση με μπερδεμένα τα ερωτικά σας ζητήματα … μεταξύ παρελθόντος και παρόντος… που μπορεί να αποδίδεται?! Τώρα που ο Ήλιος σταματά να επηρεάζει το τρίγωνο των γήινων ζωδίων, εσείς θα πρέπει να επιταχύνετε σκέψεις και δράσεις, έτσι ώστε να μην πληγωθεί κάποιος. Ξέρετε εσείς!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Γητευτής
Είσαστε μέσα σε μια μεταβατική περίοδο … που όλα σας ενοχλούν! Σίγουρα θα πρέπει να κινητοποιηθείτε, και να φέρετε τα πράματα στα δικά σας μέτρα. Αυτό είναι και κάτι που θα ενεργοποιήσει, και την άλλη πλευρά της σχέσης, που μάλλον αυτήν την εποχή …τεμπελιάζει! Εσείς, που είστε μόνοι, μην ψάξετε ερωτικές καταστάσεις μέσα από εργασία και φίλους. Δεν θα υπάρξει καλό αποτέλεσμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Σελήνη
Έχετε συμφωνήσει πολλά με τον άνθρωπο σας, που πρέπει να γίνουν άμεσα και μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, σε όλα τα ζώδια του Νερού, δίνουν ξεκαθαρίσματα, νέους έρωτες, αλήθειες από το παρελθόν. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά, θα έχετε εσείς που αγωνιείτε για τα οικονομικά σας, μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Αστέρι
Η ζωή και οι ευχάριστες εκπλήξεις συνεχίζονται, ακόμη και όταν αισθάνεστε μόνοι και απογοητευμένοι. Μπορεί σε αυτήν την φάση, να βρίσκεστε τώρα, αλλά είναι μόνο … προσωρινή. Από τον ερχόμενο μήνα, κάποιοι θα έχετε εύκολες επανασυνδέσεις, κάποιοι άλλοι, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον καρμικό τους έρωτα. Χρήμα και οικονομική άνεση στα προσεχώς!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Το Άρμα
Όλα αυτά που έχετε περάσει … έχουν λήξει! Οι μέρες, που έρχονται θα σας κάνουν … να περάσετε σε δράση, και να φέρετε και πάλι την κατάσταση στα ερωτικά σας, εκεί που πρέπει να είναι. Εσείς οι χωρισμένοι, θα έχετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις, που θα ανοίξουν τις πόρτες για επανένωση, υπό καλύτερες συνθήκες. Μόνοι και εργένηδες … θα χαθούν μέσα σε καινούργια φλερτ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.