ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/06 Παρασκευή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 24/06 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αυτός που δημιουργεί προβλήματα στις αισθηματικές σας σχέσεις, είναι ο εκρηκτικός σας χαρακτήρας. Οι μέρες που μένουν για να λήξει ο Ιούνιος, είναι ιδανικές και αρκετές για να πλησιάσετε το άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας και να κάνετε την προσπάθεια σας για να λύσετε τις διαφορές σας. Όσοι έχουν διαφορές με άτομο από το παρελθόν τους, ίσως δεχτούν κάποιες ενοχλήσεις που θα πρέπει απλά να τις προσπεράσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μιλάτε και σκορπάτε ελπίδες σε κόσμο, που ίσως και να μην σας ταιριάζει. Αυτό σας λογική πιθανόν να σας βάλει και σε δύσκολη – αμήχανη θέση. Κινηθείτε με την ωριμότητα που χαρακτηρίζει το ιδιαίτερο ζώδιο σας. Πολλές οι προσεγγίσεις που θα έχετε και από εργασιακούς χώρους, που ίσως και να γοητεύσουν το δύσκολο μυαλό σας. Μην ενθουσιάζετε όμως γρήγορα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η εποχή του κυνηγιού του έρωτα συνεχίζεται για εσάς και τις επόμενες ημέρες. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και του Δία πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο, είναι ότι σας δίνουν μια περισσότερη λάμψη και γοητεία που θα φέρει στο κατώφλι σας, άτομο που θα ταράξει τα γαλήνια νερά σας. Αυτοί που διανύουν μια περίοδο γεμάτη αισθηματικό άγχος, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, θα το έχουν αποβάλει…. τελείως.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε το μαγικό ραβδάκι και κάνετε τα χατίρια στους υπολοίπους. Προς το παρόν τώρα που τα άστρα είναι υπέρ σας, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για την προσωπική σας ζωή, που δείχνει ότι βυθίζεται. Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει και από τους δύο συντρόφους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε με επικοινωνία και καλή συνεννόηση να τα ξαναβρούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Σκέφτεστε εξαντλητικά και αυτό ίσως να είναι και λάθος. Το ζωδιακό σας ένστικτο δεν πρέπει να αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Έχετε πολλά να διορθώσετε και αυτό σας κουράζει. Από τις 29-06 και μετά θα δείτε ότι έχετε και την βοήθεια του συντρόφου σας. Σχέσεις που περιπλέκουν οικονομικά – οικογενειακά, σίγουρα πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αν δεν κάνετε ένα βήμα και εσείς από την πλευρά σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόοδος στη αισθηματική σας ζωή δεν θα υπάρξει. Λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν θα πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας μπλοκάρουν. Σύντροφοι που έχουν μπει σε διάσταση, θα έχουν τις ευκαιρίες να μιλήσουν και να επανενωθούν. Οι μόνοι Παρθένοι θα βρουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα στον Ιούλιο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η πειθαρχία που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι αυτή που θα σας δώσει και την λύση στην προσωπική σας ζωή. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει, και σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής κοντά τους. Πολλές και οι καλές ειδήσεις που σας έρχονται από τα εργασιακά σας δρώμενα και σας ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία. Επίσης μην ξεχνιέστε, οι διακοπές είναι πολύ κοντά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Τίποτα και κανείς δεν σας αρέσει. Ο Άρης ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες πάνω σας, το μόνο που σας προσθέτει, είναι νεύρα και καχυποψία. Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, και μετά την νέα σελήνη του Ιουλίου 04/07, κάντε τις δράσεις. Ακόμη και αυτοί που σκέφτονται δεσμεύσεις ας το ψάξουν λίγο αργότερα, με περισσότερες λεπτομέρειες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ο δυναμικός σας λόγος ίσως και κάποιους να ξεβολέψει. Είσαστε πια αποφασισμένοι να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας στεναχωρεί, και πόσον μάλλον αν αυτός ανήκει στην προσωπική σας ζωή. Οι όψεις του Δία – Ερμή σας τροφοδοτούν με καλή διάθεση εσάς τους ελεύθερους και σας κάνουν να θέλετε να πλησιάσετε νέο κόσμο. Πολλοί οι νέοι έρωτες, που θα σας αποδοθούν αυτό το Καλοκαίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το μυαλό σας είναι συνέχεια σε μια εγρήγορση, προσπαθώντας να βρει λύσεις για αισθηματικές υποθέσεις. Ίσως και αυτό να είναι το λάθος σας, καθώς για ακόμη μια φορά έχετε βάλει όλο το βάρος επάνω σας. Όσοι Αιγόκεροι έχουν παράλληλη σχέση με άτομο ήδη μέσα σε δέσμευση, θα πιεστούν πολύ για να πάρουν τις τελικές του αποφάσεις. Πάντως τα αστρολογικά είναι με το μέρος σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Ακουμπάτε την τελειότητα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σας. Σχέσεις με οικογένεια και συνεργάτες πια έχουν ευθυγραμμιστεί απόλυτα με την λογική σας. Φιλικό περιβάλλον όσο πάει και πολλαπλασιάζεται και αυτό σας ψυχαγωγεί περισσότερο. Λίγη παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί, όμως στην ερωτική σας ζωή, που δείχνει ότι σας λείπουν πολλά. Πάντως οι μέρες σας υποστηρίζουν για βελτιώσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι αντιθέσεις και η άσχημη ατμόσφαιρα μέσα σε σχέσεις και γάμους θα τερματιστεί, μόνο με την δική σας καλή παρέμβαση. Οι εβδομάδες που πέρασαν, σας δοκίμασαν και τους δύο. Αυτοί που ακόμη και στο τώρα παρέμειναν μαζί, θα έχουν πολλά δώρα να τους αποδίδονται. Είστε το ζώδιο που έχει υποστεί την μεγαλύτερη ταλαιπωρία των τελευταίων ετών. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Οι θαμώνες στο κλαμπ των εργένηδων, θα έχουν τύχη από τον ερχόμενο μήνα, σε καινούργιες κατακτήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.