ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/08 Πέμπτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Από τα επόμενα 24ωρα θα δείτε κάποιες αλλαγές στον άνθρωπο σας, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι πίσω από αυτά, θα έχετε θετικές – ικανοποιητικές ανακοινώσεις, που θα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Οι καταστάσεις που εμπλέκουν και τρίτα άτομα, έχει έρθει η ώρα να λήξουν. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, θα δείτε και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Μην ανοίγεστε πολύ σε άτομα, που ακόμη δεν τα γνωρίζετε. Ίσως και να μην σας ταιριάζουν τελικά. Μπορεί να έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά μην κάνετε καμία τελικά υποχώρηση, σε αυτά που θέλετε και υποστηρίζετε. Το Φθινόπωρο, θα σας φέρει κοντά σε νέες επαφές και γνωριμίες που μπορούν να δελεάσουν την δύσκολη σας καρδιά. Μέχρι τότε μην χάνεστε … από τις παρέες σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Λέτε ότι έχετε συναισθήματα για τον άνθρωπο σας, αλλά όλο τον κατακεραυνώνετε. Αυτό ίσως και να είναι η προσωπική σας ανασφάλεια, που σας έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από την έλλειψη καλής επικοινωνίας στο μεταξύ σας. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή και μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου, δεν θα βρείτε τον δίκιο σας. Κρατήστε μια πιο διπλωματική στάση, που σίγουρα θα σας αμβλύνει τις εντάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ζητήματα, που πρέπει να λύσετε πρώτα στην δική σας την ζωή, πριν πάρετε τις πιο σοβαρές αποφάσεις για να κάνετε τα επόμενα δεσμευτικά βήματα με τον νέο σύντροφο σας. Αν τα κάνετε όλα μαζί, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα υπάρξει η πρόοδος και το αποτέλεσμα που κυνηγάτε. Κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, έχουν ωριμάσει και το Φθινόπωρο θα σας δώσουν άνεση και σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σωστό τρόπο και διπλωματία. Ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να κάνετε κάτι περισσότερο – επίσημο μέσα στο Φθινόπωρο, αλλά εσείς δεν είστε έτοιμοι. Ζητήστε χρόνο και ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες σας. Τα εργασιακά σας, αποζητούν την προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Ειδήσεις θα σας έρθουν στο τέλος του μήνα, από μια παλιότερη σας γνωριμία που επιθυμεί να σας συναντήσεις και να δώσετε από κοινού μια ακόμη ευκαιρία Αν έχετε από τότε… ξαναφτιάξει την ζωή σας, μην αφήσετε την περιέργεια σας, να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν όμως είστε ακόμη μόνοι, δεν χάνετε τίποτα για μια πιο αναλυτική συζήτηση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο