ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/06 Κυριακή Α

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/06 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Εσείς είστε το ζώδιο, που ζητά αυτονομία, και ελευθερία σε κάθε τομέα της ζωής του. Αυτό ίσως και κάποιες φορές να είναι παρεξηγήσιμο, από το ταίρι σας. Μην αφήνετε κανέναν να ταλαιπωρείτε και να ζηλεύει ωστόσο. Καλύτερα από την αρχή της γνωριμίας, θα ήταν τίμιο, να πείτε τις θέσεις σας αλλά και το τι ζητάτε από την άλλη πλευρά. Αυτοί που είναι ήδη σε σοβαρές, σχέσεις, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σκεφτούν για κάτι πιο επίσημο για το μεταξύ τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Όλα αυτά που σκέφτεστε για το άμεσο μέλλον σε εργασιακά και οικονομικά γενικότερα θέματα, θα αρχίσουν από την νέα εποχή, του Ιουλίου, να γίνονται πραγματικότητα. Χρήμα και φήμη θα σας αποδεσμεύσουν από χρόνιες καταστάσεις, αλλά και σε κάποιους από εσάς, θα ανοίξουν πόρτες για την ερωτική σας ζωή. Ταξίδια και πολλή ψυχαγωγία για τους ελεύθερους, που ίσως και να τους δώσουν καινούργιους έρωτες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Το μέτρο στον λόγο σας, γενικότερα δεν υπάρχει, και το ξέρετε. Αυτό που όμως δεν ξέρετε είναι ότι υπάρχει κάποιος, που έχει πονέσει ή απογοητευτεί από την παρούσα φάση. Μέσα στον τρέχοντα Ιούνιο, θα έχετε πλησιάσματα από τον άνθρωπο σας, και προτάσεις για να φέρετε σε μια καλή ισορροπία πλέον την σχέση σας. Υπάρχουν και κάποιοι από εσάς, που θα το πάνε ακόμη ένα βήμα πιο κάτω, ίσως και σε μια μόνιμη δέσμευση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Εσείς είσαστε οι τυχεροί της εποχής, που όλα τα αστρολογικά σας δίνουν τις ευκαιρίες και την καλή διάθεση, για να τολμήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, στην εργασία αλλά και στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Πολλοί από εσάς, που έχετε προβληματική σχέση, εξ αποστάσεως, ή που μπερδεύονται και άλλοι, πιθανόν και να σκεφτείτε να την τερματίσετε. Χρήμα και άνεση πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, εσείς θα έχετε πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες, ίσως και συναντήσεις, με κάποιο ιδιαίτερο άτομο, από το παρελθόν σας, που προσπαθεί με έμμεσο τρόπο, να σας φέρει πιο κοντά στην καρδιά του. Μια μεγάλη μερίδα από εσάς, ίσως και να τα καταφέρει να επανασυνδεθεί και να ορθώσει την ερωτική της ζωή. Κάποιοι, πάντως φανατικοί εργένηδες, θα βρεθούν προ απροόπτων ερωτικών καλεσμάτων, ίσως και νέων φλερτ.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Η τύχη γυρίζει γύρω σας και σας αποδίδει όλα αυτά, που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Σχέσεις, καταστάσεις που δεν τα κατάφεραν να σας πείσουν, είναι πια θέμα ελάχιστου χρόνου να τα σταματήσετε. Σίγουρα το γήινο στοιχείο, του ζωδίου σας, μπορεί κάποιες φορές να αργεί, αλλά ποτέ δεν σταματά. Οι δεσμοί, που έχουν φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου, θα δώσουν τα ταίρια την ευκαιρία, για μια εκ βαθέων ανανέωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο