ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/06 Δευτέρα Α

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/06 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Η διάρκεια που έχει ο δεσμός σας, είναι και ο δείκτης τελικά, που δείχνει για το τι παραπάνω μπορείτε να κάνετε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Ίσως και από την νέα μήνα, το ταίρι σας, να σας ξαφνιάσει με προτάσεις που θα μιλούν για ένα κοινό μέλλον. Μόνοι και χωρισμένοι, μέσα στις πρώτες εβδομάδες, του καινούργιου μήνα, θα έχουν πλησιάσματα και φλερτ που θα τους ανεβάσουν και πάλι την ψυχολογία. Ασχοληθείτε περισσότερο και με επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Οι Εραστές
Μπορείτε να πέσετε και σε πιο βαθιά συναισθήματα, αν αληθινά το αντέχετε. Και το ένστικτό σας, λέει ότι έχετε βρει τον καρμικό σας σύντροφο, μπορείτε να εκφράσετε και τις πιο κρυφές σας αλήθειες για αυτά που επιθυμείτε. Μέσα στις πρώτες ημέρες, του καινούργιου μήνα, θα υπάρξουν ειδήσεις και καλέσματα στους χωρισμένους, από τα πρώην ταίρια τους, που θα υπονοούν επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του κύκλου, αλλά όταν σας πιάνει το ανάποδο σας, δεν μιλάτε καθόλου και σε κανέναν. Αυτό σας συμβαίνει τώρα που προσπαθείτε, να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, για το Καλοκαίρι σας, στην αισθηματική σας ζωή. Αν τελικά αυτό που αντιλαμβάνεστε, είναι ένα ταίρι, που δεν θέλει να συμπορευτεί με τα όνειρα σας, ίσως και να πάρετε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις. Μην χάνετε τον χρόνο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Αρχιερέας
Εσείς που τώρα όλα σας δίνουν ευκολίες και ευκαιρίες, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο μακροπρόθεσμα. Το συντροφικό σας ταίρι, μπορεί αυτήν την εποχή … να βιώνει μια προσωπική κρίση, και να μην ασχολείται μαζί σας, όσο θα θέλατε. Το καλύτερο θα ήταν, μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου 09 / 07… να βρείτε το κατάλληλο χρονικό σημείο και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Δεν δίνετε και πολλή σημασία, εσείς στις λεπτομέρειες. Είναι μια εποχή που έχετε πραγματικά πολλά και διαφορετικά πράματα και καταστάσεις, να χειριστείτε. Μέσα σε αυτά, είναι και η προσωπική σας προσπάθεια, για να γίνετε και πάλι ζευγάρι, με μια πιο παλιά σας αγάπη. Με τα άστρα να υποστηρίζουν όλα τα πύρινα ζώδια, το πιο πιθανόν είναι να τα καταφέρετε και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Υπάρχουν πολλές ακόμη εκκρεμότητες, που επιθυμείτε να λύσετε, πριν κάνετε το βήμα για τις διακοπές σας. Αφήστε το παρελθόν και μην ασχολείστε άλλο. Δεν σας βοηθάει πουθενά, το να παρακαλάτε και να διευκολύνετε χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα. Δώστε την παραπάνω προσοχή σας, σε οικονομικά και οικογενειακά σας ζητήματα, που απαιτούν την παρουσία και τις λύσεις σας. Το Καλοκαίρι αυτό, θα είναι ξεχωριστό και για τους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο