ταρω ερωτικες προβλεψεις 7/05 Σάββατο

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 07/05 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε εκφράσει ήδη αρκετά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί σε ψυχικό επίπεδο, καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με την ερωτική Αφροδίτη …θα φανερώσει υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις, που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αυτοί που είναι ακόμα μόνοι καιρό … θα θελήσουν αυτό το επόμενο διάστημα, να παραμείνουν μόνοι, μέσα στις συναναστροφές τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλά και διαφορετικά και ιδιαίτερα γεγονότα. θα δουν τα μάτια σας από τις 10/05, από νέα πρόσωπα και επαφές ! Οι όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη … θα σας βάλουν στο επίκεντρο νέου κόσμου, που θέλει την παρουσία σας στην ζωή του. Για τους Ταύρους, του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε αναμνήσεις από το παρελθόν τους και που όμως δεν προοδεύουν, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να αποφασίσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση της λήθης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλές και φυσικά περίπλοκες οι σκέψεις σας, για το ερωτικό μέλλον σας το προσωπικό αλλά και της τυχόν σχέσης σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά σε ερωτικές– ανάλαφρες σχέσεις.. που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα του Άρη –Ερμή, τις προσεχείς μέρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την προσοχή σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μόνο με ωριμότητα και ειλικρινή επικοινωνία, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Για τους ελεύθερους Διδύμους, που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε συναισθηματική σχέση… ο μήνας του Μαίου από τις 12 και μετά, θα προσφέρει την καλή ευκαιρία για ποιοτικές και ουσιώδεις – καινούργιες γνωριμίες… που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία. Αυτοί που κάνουν σκέψεις για το άτυχο παρελθόν… ίσως θα πρέπει το ξεχάσουν οριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μην αφήνετε τίποτα έτσι απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Οι Λέοντες, που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το πρόσωπο που τους απασχολεί, θα αντιμετωπίσουν ποικίλα εμπόδια σε προσεχείς απόπειρες για επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε όμως …. μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα και μην αναλύετε τις ερωτικές προθέσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Δυσκολίες αρκετές και χρονικές καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίζετε μέχρι τις 15/05… στην προσωπική επικοινωνία – επαφή με τον άνθρωπο σας. Πολλές και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο… που θα σας βάλουν σε ώριμες πια σκέψεις για χωρισμό. Οι ημέρες που έρχονται… θα έχουν πολλά και περίεργα να σας φανερώσουν… άρα μην κινηθείτε προκαταβολικά και μην πείτε κάτι παραπάνω …. που ενδέχεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να μετανιώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση, και αυτό δεν σκέπτεστε, σαν ζώδιο του αέρα, να την χάσετε. Οι Ζυγοί, των πρώτων μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και ώριμο διάλογο, να δώσουν ευκαιρία πάλι στην ερωτική τους σχέση, που έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, αν έχουν διπλή- παράλληλη ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον μήνα αυτόν σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Δυναμική και μόνιμη επανεμφάνιση όλων των Σκορπιών, θα φέρει η όψη του Δία με το ζώδιό σας, τις επόμενες μέρες. Όλα τα μάτια θα είναι μόνιμα επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν άσχημη ψυχολογία για την μη εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα εντάσεων και ψυχρότητας συναισθημάτων…. θα έχουν καλές και σταθερές ανταποκρίσεις από τον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι γεννημένοι Τοξότες, με ωροσκόπο σε υδάτινο στοιχείο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλές ερωτικές περιπέτειες από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές συγκρούσεις … εν μέσω πολλών παρεξηγήσεων, που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν ερωτική σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην καλή τους ψυχολογία και να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με τα χόμπι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε κάτω από την αστρολογική κάλυψη – δυναμική και μεγάλη εύνοια, των γοργών πλανητών… και που σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν είστε χαρούμενοι στον μόνιμο δεσμό – γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα όποια συναισθήματα τους ( αγάπη – έχθρα ), για το πρώην συντροφικό ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική γνωριμία – επαφή από κάτι νέο, που θα τους χαροποιήσει …. και θα τους βάλει σε νέα διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είστε το μοναδικό ζώδιο που μέχρι τις 14/05….θα έχει τέτοια τεράστια επιτυχία στις επανασυνδέσεις, ακόμα και μετά από μήνες – χρόνια αλλά και προβληματικές συνθήκες. Όσοι έχουν γεννηθεί το τελευταίο 10ήμερο, θα μπορέσουν μέσω διπλωματικών και συνεχών διαλόγων να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι ατίθασοι – ζωηροί που είναι σε σοβαρή σχέση και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση παράλληλη, θα πρέπει να το σκεφτούν πολλάκις καθώς οι πλανητικές – αστρολογικές όψεις, δεν υποστηρίζουν αυτήν την περίοδο δράσεις ενθουσιασμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Πολλές οι δύσκολες σας σκέψεις γύρω από διάλυση σχέσης ή έστω μια χρονική απομάκρυνση. Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι και μέχρι τις 11/05, και καλό θα ήταν να μην πράξετε τίποτα απολύτως στον τομέα των ερωτικών. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα επίσης… θα πρέπει να απομακρυνθούν από δράσεις επανασυνδέσεις αυτόν τον καιρό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.