Μεγαλο Ταρωσκοπιο Σεπτεμβρίου – Αλλαγή εποχής

tarw-krisi

Μεγαλο Ταρωσκοπιο Σεπτεμβρίου – Αλλαγή εποχής

 

Οι ζωδιακές μοίρες  μετράνε πάλι από το μηδέν. Η νέα εποχή θα προσδιοριστεί σε όλα τα αισθηματικά θέματα, από εγκράτεια και σοφία. Για αυτούς που θα συνεχίσουν την ανώριμη συμπεριφορά .. είναι μοιραίο να μείνουν εν τέλη μόνοι τους. Για τους ιδιαίτερα ευνοημένους, που ανήκουν σε ζωδιο ή σε ωροσκοπιο της γης, πολλά είναι αυτά που μπορούν να αναγεννηθούν και να οδηγήσουν σε εξέλιξη… ακόμα και οι άσχημοι χωρισμοί να ξεπεραστούν, ίσως  και η εύρεση μοιραίας αγάπης να γίνει πραγματικότητα. Ο Δίας θα ‘μιλήσει’ σε όλα τα ζώδια και θα μοιράσει ευκαιρίες μέχρι και το επόμενο Καλοκαίρι.

 

ζωδια της φωτιάς

 

Κριός – Αρχιερέας: Καλό θα ήταν να μην παίρνετε της μετρητοίς όλα όσα σας λένε! Οι μέρες είναι έντονα φορτισμένες και πιθανόν αυτό να σας δημιουργεί μια θλίψη ή μελαγχολία. Η κατάσταση μπορεί να είναι θολή στην ερωτική σας ζωή, αλλά πραγματικά δεν αξίζει να είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις πράξεις σας για να πείσετε την άλλη πλευρά για την αλήθεια των συναισθημάτων σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να θεραπεύσει.

zodia-taro-45

Ερωτικό κλίμα: Μέτριο

SEX: ***/**

Θετικές ημέρες: 10 και 19 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Καρκίνος και Ιχθύς

Επικίνδυνο διάστημα: 12-15 Σεπτεμβρίου

 

Λέων – Αυτοκράτειρα: Νέα μέτρα και νέα σταθμά θα υπάρξουν από τον νέο μήνα στην καθημερινότητα σας, που μέχρι τώρα την χαρακτηρίζεται εσείς οι ίδιοι σαν μέτρια.  Για τον ένα μήνα που έμεινε ο ήλιος – Κυβερνήτης σας πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας έδωσε τις ευκαιρίες να δείτε πιο καθαρά περιπτώσεις ανθρώπων που σας αδίκησαν ή σας πρόδωσαν. Μην  αντεπιτεθείτε απλά απομακρυνθείτε.

Ερωτικό κλίμα: Καλό

SEX: ****/*

Θετικές ημέρες: 11 και 20 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Τοξότης και Αιγόκερως

Επικίνδυνο διάστημα: 25-30 Σεπτεμβρίου

 

Τοξότης – Σελήνη: Διανύετε τις τελευταίες δύσκολες ημέρες του φετινού Καλοκαιριού, που σας έβαλαν ‘ βόμβα’ στην σταθερότητα της ερωτικής σας ζωής. Τουλάχιστον, για αυτό που είσαστε τυχεροί είναι ότι ξεκαθάρισαν τα σκοτεινά τοπία. Οι ελεύθεροι πιθανόν από τον νέο μήνα, να δεχτούν εκ νέου ερωτικά πυρά από πρόσφατη γνωριμία.

Ερωτικό κλίμα: Εξαιρετικό

SEX: ****/*

Θετικές ημέρες: 14 και 25 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Κριός και Λέων

Επικίνδυνο διάστημα: 02-08 Σεπτεμβρίου

taro-oroskopio-54

ζωδια της γης

 

Ταύρος – Αστέρι: Ανήκετε και εσείς στους  υπερτυχερούς που ο Δίας θα ευνοήσει πρώτους. Αυτό σημαίνει ότι ερωτικά και επαγγελματικά θέματα βρίσκουν την λύση και την τελική τους πορεία, προς την επιτυχία…! Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, πολλά θέματα που ακουμπούν γάμο – διαζύγιο θα έχουν μικρο καθυστερήσεις λόγο ασυνεννοησίας. Ο Κυβερνήτης σας αναδρομεί από 17-09

Ερωτικό κλίμα: Καλό

SEX: ***/**

Θετικές ημέρες: 04 και 17 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθύς

Επικίνδυνο διάστημα: 20-25 Σεπτεμβρίου

 

Παρθένος – Ήλιος: όλο το σύμπαν με τα άστρα του σας κοιτά. Εσείς επίσης με την σειρά σας κοιτάξτε το τι θα πράξετε στον επόμενο ένα μήνα, καθώς όλο το Καλοκαίρι αφήσατε πολλές υποθέσεις σε εκκρεμότητα. Οι γάμοι και οι δεσμεύσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.. θα τερματιστούν και από τις δύο πλευρές. Οριστικά… και σε βάθος χρόνου θα ξεχαστούν.

Ερωτικό κλίμα: Άριστο

SEX: *****

Θετικές ημέρες: 01 και 14 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Λέων και Τοξότης

Επικίνδυνο διάστημα: 23-28 Σεπτεμβρίου

 

Αιγόκερως  – Μάγος: Φυσικά και εσείς ανήκετε στην ευνοημένη τριάδα των γήινων ζωδίων που η τύχη θα ξεκινήσει από σήμερα και μέχρι το άλλο Καλοκαίρι να τους χαμογελά. Ακόμα και χωρισμοί – διαζύγια – υπερβολές συναισθημάτων, χιλιομετρικές αποστάσεις θα μετριαστούν και θα τοποθετηθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι λύσεις θα δοθούν.

Ερωτικό κλίμα: Μέτριο

SEX: **/***

Θετικές ημέρες: 03 και 20 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Επικίνδυνο διάστημα: 05-10 Σεπτεμβρίου

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια του αέρα

 

Δίδυμοι – Κόσμος: Ναι όντως ο κυβερνήτης σας από τον οίκο της Παρθένου σας έχει αναστατώσει σε όλα τα επίπεδα. Νέες γνωριμίες, παλιές υποθέσεις, ερωτικές εκκρεμότητες έχουν φανερωθεί και ζητάνε από εσάς την οριστική τους λύση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσείς θα πιεστείτε και θα δράσετε σύμφωνα με τους ρυθμούς και τα θέλω των τρίτων. Ολοκληρώστε τις διακοπές σας και μετά πράξτε…!

Ερωτικό κλίμα: Μέτριο

SEX: ***/**

Θετικές ημέρες: 04 και 22 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Κριός και Τοξότης

Επικίνδυνο διάστημα: 27-30

 

Ζυγός – Τροχός της Τύχης: Η απογοήτευση και η μελαγχολία σας δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά τα λάθη που συνεχώς και ασταμάτητα επαναλαμβάνετε στην ερωτική – προσωπική σας ζωή. Η εμμονή σας να κρατάτε μέτριους και αδιάφορους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας, δεν επιτρέπει στην καλή σας τύχη να σας φέρει μπροστά σε κάτι αξιόλογο.

Ερωτικό κλίμα: Αρίστη

SEX: **/***

Θετικές ημέρες: 06 και 21 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Ταύρος και Αιγόκερως

Επικίνδυνο διάστημα: 12 -17 Σεπτεμβρίου

 

Υδροχόος – Αρχιέρεια: Η πίστη και η δυναμική που έχετε σαν ηλικιωμένο και σοφό ζωδιο, σας δίνει την σταθερότητα για να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι Υδροχόοι φέτος έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους., Οι αδέσμευτοι λίαν συντόμως…. θα ανταμώσουν νέα αγάπη που θα τους αγκαλιάσει όπως αυτοί θέλουν.

Ερωτικό κλίμα: Άριστη

SEX: *****

Θετικές ημέρες: 02 και 18 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Καρκίνος και Ζυγός

Επικίνδυνο διάστημα: 03-09 Σεπτεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια του νερού

 

Καρκίνος – Αυτοκράτορας: Είσαστε σε αναμονή. Περιμένετε να ασχοληθούν μαζί σας.. μόνο! Αν και εσείς θέλετε κάτι ανάλογο, μην περιμένετε το Φθινόπωρο… δράστε από τώρα που το θέμα ίσως και να είναι ακόμα ζεστό. Ακόμα και αυτοί που επιδιώκουν ερωτική επανασύνδεση… θα την καταφέρουν σχετικά εύκολα τις προσεχείς ημέρες.

Ερωτικό κλίμα: Μέτριο

SEX: **/***

Θετικές ημέρες: 04 και 17 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Ζυγός και Παρθένος

Επικίνδυνο διάστημα: 20-24 Σεπτεμβρίου

 

Σκορπιός – Άρμα: Οι Σκοποί σας θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Σεπτεμβρίου που ο Κρόνος θα φύγει οριστικά από τον ζωδιακό σας οίκο. Μάθατε αρκετά και με τον δύσκολο τρόπο…. εφαρμόστε τα τώρα σε όλους τους τομείς. Ακόμη και τα άτομα που δεν σας πληρούν…απομακρύνετε τα… άμεσα. Οι δεσμευμένοι θα μιλήσουν για γάμο – οικογένεια…. εξελίξεις.

Ερωτικό κλίμα: Άριστο

SEX: **/***

Θετικές ημέρες: 10 και 27 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθείς

Επικίνδυνο διάστημα: 02-08 Σεπτεμβρίου

 

Ιχθείς – Δικαιοσύνη: Δεχτείτε τις πρόταση νέου ατόμου να σας γνωρίσει καλύτερα. Μπορεί ήδη να είσαστε σε σχέση… ωστόσο αν τελικά δεν είστε χαρούμενοι, καλύτερα απομακρυνθείτε  και μην καθυστερείτε και την ζωή του άλλου. Ο Δίας από την Παρθένο θα δώσει ευκαιρίες σε όλα τα ζωδια του νερού, για να ξανα-ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή… ακόμα και μέσα από δυναμικές και επιτυχημένες επανασυνδέσεις.

Ερωτικό κλίμα: Καλό

SEX: **/***

Θετικές ημέρες: 05  και 15 Σεπτεμβρίου

Προσοχή με: Καρκίνος  Τοξότης και Αιγόκερως

Επικίνδυνο διάστημα: 06 – 17 Σεπτεμβρίου