2017 ζωδια Καρκινος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Καρκίνος – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Η παγκόσμια αύρα του έτους, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον 1ο σας Οίκο, έχει πάρα πολύ επικεντρωθεί στην αύξηση της ασφάλειας και στις στενές σχέσεις. Τα ζητήματα του σπιτιού είναι πάντα προτεραιότητα για εσάς. Αλλά θα είναι ακόμη περισσότερο φέτος, καθώς ο Δίας είναι στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, όπου και θα μείνει για πάνω από 9 μήνες.

Το ωροσκόπιό σας για την αγάπη δείχνει ότι πολλοί από εσάς θα αναβαθμίσετε το σπίτι σας ή τον τρόπο ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, είτε μέσω μετακόμισης σε ένα μεγαλύτερο ή καλύτερο σπίτι, είτε σε μια καλύτερη γειτονιά είτε αλλιώς μέσα από την αναβάθμιση του τωρινού σπιτιού σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο, λόγω του ότι η οικογένειά σας επεκτείνεται.

 

Μερικοί απ’ τους Καρκίνους θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για τις ρίζες τους και θα αρχίσουν να το ερευνούν. Άλλοι μπορεί να κάνουν ένα ταξίδι πίσω στην πατρίδα τους ή κάπου αλλού απ’ όπου προήλθε η οικογένειά τους, είτε να ταξιδέψουν για να δουν τα μέλη της οικογένειάς τους ενόσω ο Δίας βρίσκεται σε αυτή τη θέση του χάρτη σας. Επίσης οι πνευματικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν σε κάποιο επίπεδο.

zodia-taro-45

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε εξελιχθεί και έχετε ένα διαφορετικό σύστημα πεποιθήσεων από την οικογένειά σας ή από εκείνο με το οποίο ανατραφήκατε. Είτε αισθάνεστε ότι μοιράζεστε την ίδια πίστη με την υπόλοιπη οικογένειά σας, είτε ότι το σύστημα πεποιθήσεών σας διαφέρει από αυτό με το οποίο σας είχαν αναθρέψει – και αυτό περιλαμβάνει φυσικά και το να είστε μέρος μιας οικογένεια που δεν πιστεύει, και να ανακαλύψετε ότι δεν συμμερίζεστε πλέον αυτές τις απόψεις.

Ο Δίας στον 4ο Οίκο σας, έχει να κάνει με το να βρείτε αυτό το μέρος που μπορείτε να λέτε σπίτι. Και καθώς κυβερνά τους ξένους και τα μακρινά ταξίδια, αν η μετανάστευση είναι στο μυαλό σας ή πάντα νιώθατε ότι ανήκετε κάπου αλλού, αυτή είναι η χρονιά που μπορεί να αποφασίσετε να μεταναστεύσετε ή να δηλώσετε ενδιαφέρον για μια θέση στο εξωτερικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μην ξεχνάτε ότι στην αρχαιότητα, ο Καρκίνος μαζί με τον Τοξότη (με κυβερνήτη το Δία) θεωρούνταν το σύμβολο του εξερευνητή και του ανήσυχου πνεύματος. Το να είστε «στο σπίτι» – ο,τιδήποτε μπορεί να λέτε εσείς σπίτι – είναι αυτό που δημιουργεί ο Δίας για εσάς ενόσω είναι στον 4ο Οίκο σας. Και όπως πάντα, θέλει να επεκταθεί με κάποιο τρόπο. Για πολλούς Καρκίνους που προσπαθούν να πάρουν την ιδιοκτησία κάποιου σπιτιού, αυτή η διέλευση μπορεί να σηματοδοτήσει την εκπλήρωση της επιθυμίας σας, καθώς ο Δίας σας δίνει τα κλειδιά για την πόρτα.

Καρκίνοι, το 2017 είναι η φάση να επεκταθείτε, να ανακαινίσετε ή να ομορφύνετε το σπίτι σας με κάποιο τρόπο. Ίσως θα μετακομίσετε, έχετε μετακομίσει ή έχετε διευρύνει το σπίτι σας ή το έχετε διακοσμήσει τα τελευταία χρόνια. Αν ναι, τότε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 θα έχετε χρόνο να το απολαύσετε. Αν όχι, τότε φροντίστε να βρείτε χρόνο για να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Μπορεί να μην βρείτε την ευκαιρία αργότερα.

Όταν ο Δίας μπει στον ηλιακό 5ο Οίκο σας στις 10 Οκτωβρίου, ίσως να μπορέσετε να φύγετε για διακοπές, και επιτέλους να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας για το 2017, φαίνεται ότι θα γευτείτε περισσότερη αγάπη, ρομαντισμό, ταξίδια αναψυχής, θέατρο, ταινίες, διακοπές και γενικά διασκέδαση. Έτσι Καρκίνοι, προετοιμαστείτε για όλες αυτές τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να βιώσετε περισσότερη αγάπη, να ερωτευτείτε και πάλι και να έχετε μερικές πολύ ευχάριστες εμπειρίες. Θα είστε επίσης ικανοί για πολλή δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ό,τι κι αν δημιουργήσετε, είναι βέβαιο ότι θα έχει επιτυχία. Ήρθε επιτέλους η ώρα, περιμένατε αρκετό καιρό.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Με τη διέλευση του Δία στον ηλιακό 5ο Οίκο σας, να περιμένετε αγάπη, διασκέδαση, ρομαντισμό και ευγένεια και πολύ περισσότερη απόλαυση να διεισδύσουν στη ζωή σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2018. Εάν πρόκειται να κάνετε τις διακοπές που ονειρευόσασταν, κάντε τις σε αυτή τη χρονική περίοδο. Η ζωή πρόκειται να σας προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, διασκέδαση και γέλιο, οπότε απολαύστε τη! Φροντίστε να μοιραστείτε κάποιον από τον πλούτο και την ευτυχία σας, με τους άλλους που είναι λιγότερο τυχεροί.
Ίσως η αγάπη έχει βρεθεί στο δρόμο σας ή οι άλλοι σας κλείνουν το μάτι για να σας θυμίσουν ότι δεν έχετε χάσει το σεξαπίλ σας.

Απολαύστε τα παιδιά ή τους νέους ανθρώπους γύρω σας. Οι προβλέψεις για το 2017 δείχνουν ότι θα σας κάνουν να γελάσετε και θα κρατήσουν τα πόδια σας σταθερά στα πρακτικά θέματα της ζωής. Τα παιδιά σας είναι η χαρά σας αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μετακομίσουν, να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους σημαντικά και εσείς θα απολαύσετε να το βλέπετε και να είστε μέρος όλων αυτών των αλλαγών στη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας, ειδικά σε όλες τις προσωπικές τους επεκτάσεις. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους ταξίδια ή πολιτιστικές εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Καρκίνοι, απολαύστε τις ταινίες, τις συναυλίες, το θέατρο, τα ξεχωριστά μέρη και τις εκδηλώσεις, αλλά προσπαθήστε να μην υπερβάλετε. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αγορά για τον εαυτό σας, το παιδί σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να πρέπει να καταπολεμήσει τις ψυχαναγκαστικές ή εμμονικές επιθυμίες να αγοράζει και να ξοδεύει, ή ακόμη και να τζογάρει. Απλά σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να πληρώσετε για όλα αυτά αργότερα.

Επίσης, αφιερώστε χρόνο στο να απολαύσετε την οικογένειά σας, τους αγαπημένους και τους φίλους σας. Πείτε τους πόσο πολύ τους αγαπάτε και μην τσιγκουνευτείτε τις αγκαλιές και τα καλά λόγια. Προσφέρετε στους άλλους με φιλανθρωπία, ευγένεια και δώρα και θα πάρετε πολλά περισσότερα πίσω, περισσότερα από όσα φανταζόσασταν. Τα οφέλη του να δώσετε είναι καταπληκτικά, οπότε δοκιμάστε το.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το 2017, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια στις σχέσεις σας θα αποδειχθούν τα θεμέλια της αγάπης. Εάν αυτά απουσιάζουν, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Γενικά το 2017 σας ευνοεί, καθώς έχετε την Αφροδίτη να κάνει πάσα στον Πλούτωνα στον 7ο Οίκο σας αυτό το έτος, όπως επίσης και μια ώθηση από τον Άρη, που σας δίνει την αυτοπεποίθηση να ζητήσετε αυτά που θέλετε σε μια υπάρχουσα σχέση ή να σας κάνει να μην φοβάστε να ανοίξετε τα χαρτιά σας στην αρχή μιας σχέσης για να αποφύγετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας ή να απογοητευτείτε αργότερα.

Αυτό επίσης συνοψίζεται στο να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους για αυτό που αναζητάτε, και επίσης στο να πιστέψετε πως αν ένα άτομο δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, θα προσελκύσετε κάποιο που είναι στο τέλος. Αυτό το είδος νοοτροπίας, που συνήθως προέρχεται μόνο από εμπειρίες που μας μεταμορφώνουν, είναι ευγενική προσφορά του Πλούτωνα. Δεν μπορούν να κρατηθούν μυστικά με τον Πλούτωνα. Έτσι με αυτόν στον 7ο Οίκο σας, αν νιώθετε ότι κάτι δεν είναι σωστό σε μια σχέση, οι πιθανότητες είναι ότι θα επιβεβαιωθείτε καθώς η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αλλά σας ζητά επίσης να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Οπότε τα ψέματα στον εαυτό σας δεν θα γίνουν ούτε αυτά ανεκτά.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Το ερωτικό ωροσκόπιό σας δείχνει ότι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις περισσότερες προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας το 2017 αρκετά καλά, αλλά τα πραγματικά τεστ μπορεί να έρχονται από τους συζύγους ή τα ξεχωριστά πρόσωπα στη ζωή σας. Μπορεί να φαίνεται ότι κρατούν τη δύναμη ή κάποιο είδος εξουσίας πάνω σας και μπορεί να μην νιώθετε άνετα με αυτό.
Ίσως να χρειαστεί να τους φροντίσετε, επειδή είναι άρρωστοι ή επειδή θέλουν να ταξιδέψουν και εσείς δεν θέλετε, αλλά όποιες κι αν είναι οι συνθήκες μάλλον θα πρέπει να τους ακολουθήσετε είτε σας αρέσει είτε όχι, επειδή οι ανάγκες τους μπορούν να έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις δικές σας.

Μερικά από τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής σας μέχρι τώρα μπορεί να προέλθουν από το/τη σύζυγο ή το ταίρι σας. Μπορεί να γίνουν πολύ απαιτητικοί τώρα ή να πρέπει να ασχοληθείτε πολύ μαζί τους. Για το καλό σας θα ήταν καλύτερο να συνεργαστείτε και να λέτε «ναι, αγάπη μου» πιο συχνά το 2017. Καλύτερα να μην αντισταθείτε στα μαθήματα που έχετε να μάθετε σε αυτή την πρόκληση.

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους βιώνετε τόσο πολύ πόνο, είναι επειδή σας είναι δύσκολο να αλλάξετε σε βασικά επίπεδα. Θα προτιμούσατε να υποφέρετε, παρά να το αφήσετε πίσω σας. Θα προτιμούσατε να υποφέρετε, παρά να δοκιμάσετε κάτι νέο για να βρείτε ανακούφιση. Η φύση σας πρόκειται να περάσει από μια μεταμόρφωση, και δεν πρόκειται να σας αρέσει, αγαπητοί Καρκίνοι. Αλλά πάνω απ’ όλα, πιθανότατα δεν θα πείτε σε κανέναν άλλον τι σας συμβαίνει. Θα προτιμούσατε να πείτε ότι όλα είναι μια χαρά, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Αυτή είναι η θετική πλευρά του Καρκίνου που λάμπει, ανεξάρτητα με το πόσο σκοτεινή είναι η σήραγγα της ζωής που διαβαίνει.