Αστρολογια εβδομαδας 23-30 Αυγουστου

SONY DSC

Αστρολογια εβδομαδας 23-30 Αυγουστου

Υπάρχουν απίστευτα πολλές και συνάμα όμορφες πιθανότητες αυτή την εβδομάδα ώστε να καταφέρεται όχι μόνο να κάνετε υπέροχα ονειρικά σχέδια για το μέλλον σας αλλά να τα υλοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής κιόλας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : ο Ερμής ενώ βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο – και ο Ήλιος κάνει όψη Συνόδου με τον Δία.

Την Τετάρτη ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που σημαίνει ότι είναι η ιδανική ημέρα για να βάλουμε μπρος ένα μεγάλης σημασίας και αξίας για την ζωή μας σχέδιο , το οποίο τόσο καιρό αναβάλαμε λόγω έλλειψης ύπαρξης σωστών συνθηκών εκκίνησης.Σήμερα ήρθε η ώρα να αρχίσετε λοιπόν.

zodia-taro-45

Ένας από τους λόγους που ευνοείται η έναρξη του σχεδίου είναι ότι σήμερα ενισχύεται κατά πολύ η δύναμη της πειθούς που έχετε και θα είστε σε θέση να πείσετε και να πάρετε με το μέρος σας , ακόμα και να κάνετε ένθερμο υποστηρικτή των σχεδίων σας, άτομο που κατέχει εξουσιαστική θέση στην πυραμίδα της κοινωνίας μας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Το ίδιο ευνοϊκή είναι η Τετάρτη και για όσους ασχολούνται με κάποια εργασία η οποία απαιτεί αμέριστη και συνεχή συγκέντρωση από την μεριά σας με σχεδόν μηδενική ανοχή λάθους λόγω του τεράστιου όγκου λεπτομερειών από τις οποίες απαρτίζεται. Ο ουρανός υποδεικνύει ότι η πορεία σας θα είναι αλματώδες ανοδική στην εργασία αυτή γενικώς.

Την ίδια ημέρα επίσης , έχουμε στο ουράνιο στερέωμα και την ετήσια ένωση μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Το ότι φέτος η ένωση τους θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου σημαίνει ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στους τομείς των εργασιακών και επιχειρηματικών ζητημάτων της ζωής μας καθώς και σε θέματα υγείας. Επίσης αναμένεται πολλοί από εμάς να βοηθήσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας τους συνανθρώπους μας δίδοντας βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες και εξυπηρετώντας την ανθρωπότητα που υποφέρει γενικότερα. Εσωτερικά θα επικρατεί το συναίσθημα της ταπεινοφροσύνης και της αλληλοβοήθειας.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια εβδομαδας 23-30 Αυγουστου

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού

Την Πέμπτη που ο πλανήτης Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού θα μπορέσετε να δείτε κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, όχι μόνο από την δικιά σας οπτική γωνία αλλά και από την οπτική γωνία του συντρόφου σας. Η Πέμπτη θα είναι μια ιδανική ημέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων ακόμα και συνεργασίες οπότε αξιοποιήστε την αναλόγως.

Άλλωστε είναι γνωστό πως όταν δημιουργείται κάτι έχοντας την ενεργή βοήθεια και σύμπραξη και άλλων ατόμων είναι πιο πιθανό το αποτέλεσμα να βγει θετικό από το να προσπαθούσε κάποιος να υλοποιήσει το ίδιο έργο βασιζόμενος μόνο στον ίδιο του τον εαυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αστρολογια εβδομαδας 23-30 Αυγουστου

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Πανσέληνος στο ζωδιο των Ιχθυων

Το Σάββατο όπου θα κάνει η Πανσέληνος την εμφάνιση της στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε έντονα μέσα σας, το αίσθημα ότι αποτελείται μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου από τον φυσικό κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε καθημερινώς.

Δεν είναι διόλου απίθανο μάλιστα, να αφιερώσετε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας στο να κοιμηθείτε και να ονειρευτείτε περισσότερες ώρες από ότι κάνετε συνήθως, ή να κάνετε ασκήσεις διαλογισμού , να αφήσετε με τις ώρες τον εαυτό σας ελεύθερο να φανταστεί, να δημιουργήσει, και γενικότερα θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με το μεταφυσικό σας εαυτό.

Εσωτερικά θα κατακλύζεστε από τεράστιες δυνάμεις συμπόνοιας και ενεργής πίστης, δυνάμεις που σας στέλνει Η αιώνια Πηγή Ύπαρξης του Σύμπαντος. Η συμβουλή που σας δίνω είναι να φροντίσετε ώστε το Σάββατο να κάνετε σωστή χρήση και αξιοποίηση των δώρων αυτών που σας δόθηκαν.