αστρολογος προβλεψεις 25/02 Κυριακή

ζωδιο-προβλεψεις-ημερησιες-zwdia-ζωδια

αστρολογος προβλεψεις 25/02 Κυριακή

Την Κυριακή καλό θα ήταν να αποφύγετε περιττές προκαταλήψεις και υποψίες που θα αφορούν στις πράξεις των άλλων. Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα, επιτυχημένη ημέρα για να τη χρησιμοποιήσετε για θετικά πράγματα. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε μια παρεξήγηση ή μια δυσάρεστη κατάσταση με έναν άνδρα, πιθανότατα κάνοντας κάποιον συμβιβασμό.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι σας σήμερα θα επιλυθούν εύκολα. Θα σας κινήσει το ενδιαφέρον μια συζήτηση ή μια πρόταση από μια γυναίκα που ανήκει στο συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να έχετε μια δύσκολη και τεταμένη συναισθηματικά μέρα λόγω κάποιον παρεξηγήσεων και διαφωνιών στην ερωτική σας ζωή. Παράλληλα, θα είναι μια καλή μέρα για να εξελίξετε τα υλικά σας ενδιαφέροντα, τα σχέδια ή τις ιδέες σας. Κάποια αναπάντεχα νέα μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια, τις σχέσεις ή τη διάθεσή σας.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα συναντήσετε διάφορες δυσκολίες και εμπόδια. Μπορεί να χάσετε κάτι ή να αποτύχετε σε μια από τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα να περιμένετε ραγδαία εξέλιξη ορισμένων γεγονότων.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα ή θα έχετε μεγαλύτερα έξοδα ή θα απογοητευτείτε σε σχέση με τις οικονομικές σας προσδοκίες. Οι πράξεις ή οι αποφάσεις ενός άντρα μπορεί να σας φέρουν τύχη ή μια νέα ευκαιρία. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός ή να λάβετε νέα σχετικά με μια γυναίκα.

Την Κυριακή μία από τις βασικές δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Είναι πιθανόν να συναντήσετε μια γυναίκα που δεν έχετε ξαναδεί. Είναι πιθανόν να γνωρίσετε μια γυναίκα με την οποία θα δεσμευτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, καθώς είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα, υπερβολικές προσδοκίες, μια ψευδαίσθηση για κάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera