Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 27/4 έως 3/5

evdomadiaies-1723314

Κριός

Πόσα θέλετε να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας; Αυτή την εβδομάδα, θα το ανακαλύψετε. Τα πιο ανασφαλή κουμπιά πρόκειται να πιεστούν όσον αφορά αυτά που μπορείτε να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας χωρίς να νιώσετε εκτεθειμένη και ευάλωτοι σε ψυχικό επίπεδο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ενώ μπορεί να σας τρομοκρατεί το να είστε ο πραγματικό σας εαυτός μπροστά στον σύντροφό σας, την ίδια στιγμή είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας εμποδίζουν να αποκτήσετε τη σχέση που θέλετε και σας αξίζει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η συναισθηματική κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα είναι αρκετά έντονη. Στην πραγματικότητα, ίσως αντιμετωπίσετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Θυμηθείτε πως τα συναισθήματα αυτά αντανακλούν την ίδια σας την ανασφάλεια. Η ρίζα του θέματος είναι ο φόβος σας μην χάσετε το άτομο στο οποίο έχετε επενδύσει τόσα πολλά. Κατακτήστε τον φόβο σας με το να αφεθείτε στη σχέση. Θα συνειδητοποιήσετε πως είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα είναι υπερβολικά ευνοημένη αυτή την εβδομάδα, για αυτό χρησιμοποιήστε την έτσι ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Την Πέμπτη, ο ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα περάσει στο ζωδιο σας. Θα ενισχυθούν οι σκέψεις, η ομιλία και το γράψιμό σας. Κάντε μία συζήτηση ζωτικής σημασίας με τον σύντροφό σας. Πάρτε μία σημαντική απόφαση μαζί. Θα καταφέρετε να δείτε και τις δύο πλευρές μίας κατάστασης και να φτάσετε σε έναν συμβιβασμό που νομίζατε πως ποτέ δεν θα συμβεί. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα, η αγάπη σίγουρα θα σας απασχολήσει. Αν ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον πρόσφατα, θα υπάρξει μία μεγάλη εξέλιξη στη σχέση. Είτε θα αποφασίσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας με κάποιο τρόπο, ή θα συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Καθώς θα έχετε σαν οδηγό την καρδιά σας, όποια απόφαση και αν πάρετε θα είναι τελική. Αν έχετε παιδιά, θα υπάρξει μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση που θα περιλαμβάνει ένα από τα παιδιά σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Λέων

Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε να βρείτε κάποιον, τότε αυτή την εβδομάδα θα το δείτε πολύ σοβαρά. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας γνωρίσουν κάποιον που να σας ταιριάζει. Γραφτείτε σε κάποιο site με ραντεβού. Ξεκινήστε κάποιο καινούριο ενδιαφέρον ή χόμπι. Θα γνωρίσετε σίγουρα κάποιον με τον οποίο θα έχετε πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Θα κλέψει την καρδιά σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Παρθένος

Θα θελήσετε να κάνετε μία βαθιά και με νόημα συζήτηση με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Πιέστε το πράγμα λίγο καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως ο διάλογος αυτός θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Άλλο ένα θετικό αυτή την εβδομάδα στον έρωτα θα είναι η πνευματική επαφή που θα νιώσετε ο ένας με τον άλλον. Η άνεση που θα αισθανθείτε θα είναι ανεκτίμητη. Είστε ευλογημένοι! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ήρεμη στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό. Στην πραγματικότητα, αντιμετωπίσατε τόσα δράματα τελευταία στον έρωτα, που σίγουρα θα το απολαύσετε. Μάθετε κάτι καινούριο αυτή την εβδομάδα, το οποίο σας διεγείρει το μυαλό. Ο σύντροφός σας μπορεί να θέλει ή και όχι να συμμετάσχει. Να είστε σίγουροι όμως πως δεν θα σας εμποδίσει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Σκορπιός

Την Τετάρτη θα νιώσετε την απόλυτη ευλογία στον έρωτα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να το εκμεταλλευτείτε όσο γίνεται. Φύγετε νωρίς από την δουλειά και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Ακόμα καλύτερα, αν μπορέσετε, μην πάτε στη δουλειά –περάστε ποιοτικό χρόνο με την αδερφή ψυχή σας κάνοντας κάτι που να σας χαροποιεί και τους δύο. Η πανσεληνος στο ζωδιο σας την Κυριακή θα δώσει έμφαση στα θετικά συναισθήματα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Τοξότης

Θα είστε σε αξιοζήλευτη θέση μετά την Πέμπτη όσον αφορά τις σχέσεις. Ο ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον τομέα των σχέσεών σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε συζητήσεις με νόημα μαζί με τον σύντροφό σας. Αν πρέπει να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση μαζί, πλέον θα είναι εύκολο. Επίσης, αν πρέπει να υπογράψετε κάποιο νομικό έγγραφο, μην διστάσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο συμβιβασμό, αλλά στο τέλος, θα νιώσετε και οι δύο πως είναι για το καλό σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Αιγόκερως

Η αγάπη θα είναι θεϊκή για εσάς αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη, ο ήλιος που βρίσκεται στον ρομαντικό σας τομέα, θα σχηματίσει μία υπέροχη γωνία με τον ονειροπόλο ποσειδώνα. Θα μοιραστείτε τις βαθύτερες φαντασιώσεις σας με τον σύντροφό σας αυτή τη μέρα, ή θα κάνετε μία πνευματική συζήτηση που θα αγαλλιάσει την ψυχή σας. Ή, θα ψιθυρίσετε γλυκά λόγια ο ένας στο αυτί του άλλου. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα και δείτε την έκφρασή του όταν θα το διαβάζει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Υδροχόος

Με τον επικοινωνιακό πλανήτη ερμή να περνά στον ρομαντικό σας τομέα την Πέμπτη, να είστε σίγουροι πως ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας. Είναι υπέροχη περίοδος να ξεκινήσετε συζήτηση με κάποιον που σας έχει πάρει το μυαλό. Θα ανακαλύψετε πως έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζατε στην αρχή. Για εσάς, η πνευματική διέγερση είναι ότι καλύτερο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

Ιχθύες

Θα είστε ιδιαίτερα ιδεαλιστικοί αυτή την εβδομάδα, χάρη στην υπέροχη επαφή ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, τον ποσειδώνα, και τον ήλιο. Θα είναι εύκολο να εκφράσετε αυτά που ελπίζετε στον σύντροφό σας. Αυτό που θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα είναι πως θα είναι απόλυτα δεκτικός να τις ακούσει, και ίσως συμφωνήσει και μαζί σας. Θα νιώσετε την έμπνευση να κάνετε κάτι φιλανθρωπικό μαζί. Τολμήστε το! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 27/4 έως 3/5.

 

zodia-zvdia-75