ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/02 Κυριακή Α

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/02 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν θα αποφύγετε, τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας, αν συνεχίσετε να κάνετε τα παράλληλα ερωτικά σας παιχνίδια. Ουδείς είναι αφελής, και πιθανόν ήδη να σας έχουν υποψιαστεί. Πάρτε τις αποφάσεις σας μέσα σε αυτόν τον μήνα. Οτιδήποτε άλλο θα πληγώσει κάποιον. Εσείς που είστε μόνοι σας ακόμη, είναι πιθανόν από τις πρώτες ημέρες, της Άνοιξης… να βρείτε και το καρμικό σας ταίρι, ίσως και μέσα από τον εργασιακό σας χώρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όλα θέλετε εσείς να τα ξέρετε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην πιέζετε έστω και άθελα σας, τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας πει, να είστε σίγουροι, ότι θα σας το αναφέρει, σε κατάλληλο χρόνο. Εσείς που τώρα, έχετε ξεκινήσει έναν δεσμό, σίγουρα μην δείξετε την ανασφάλεια που σας έχει αφήσει το άσχημο σας παρελθόν. Στα καλά της εποχής, είναι και τα οικονομικά σας, που θα σας στηρίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Δίδυμοι : Η ΙΕΡΕΙΑ

Αυτές τις ημέρες, που όλα θα είναι πιο ήσυχα με εσάς και τον περίγυρο σας, θα έχετε την ευκαιρία, να οργανώσετε καλύτερα τα δικά σας προγράμματα. Οι σχέσεις που είχαν περάσει από κάποιες επικοινωνιακές –προσωπικές δυσκολίες …. σίγουρα θα καταφέρουν να τις ξεπεράσουν. Νέοι έρωτες και γνωριμίες, θα έρθουν από τα τέλη του μήνα και μετά, για όσους έχουν πια σκεφτεί να φτιάξουν μόνιμα την ζωή τους. Στα εργασιακά σας, θα έχετε πολλές νέες προτάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Με τα άστρα να σας στρώνουν τα κόκκινα χαλιά, εσείς θα βρείτε τον τρόπο, για να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, και να ξεχάσετε και οι δύο όλα αυτά που έχουν συντελεστεί στο πρόσφατο παρελθόν σας. Ακόμη και τα ζευγάρια, που έχουν στο μεταξύ τους το μόνιμο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα συναντηθούν άμεσα…. και ίσως και πριν να λήξει ο μήνας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να φέρετε και πάλι την ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και τον άνθρωπο σας. Με τον Ερμή να σας βοηθάει στο επικοινωνιακό κομμάτι, σίγουρα αυτό το διάστημα, όλα μπορούν να γίνουν, έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει. Εσείς που μπορεί να μένετε σαν σύντροφοι ο ένας, μακριά από τον άλλον, θα βρεθείτε και πιθανόν και να πάρετε και κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις για τους δύο σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Μάλλον πια και εσείς με όλα αυτά που κάνετε, έχετε μπλέξει τον εαυτό και τα θέλω σας. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα που και τα άστρα δίνουν την πλήρη εύνοια τους, σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς, να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας γύρω, από τις τελικές σας αποφάσεις. Τα ερωτικά παράλληλα παιχνίδια, μόνο σε αδιέξοδο θα σας φέρουν. Δώστε την μέγιστη σας προσοχή, σε εργασία και επαγγελματικά σχέδια που έχουν πραγματικά πολλά να σας προσφέρουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.