ταρω: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Δευτέρα 29/12

taro-apistia

ταρω: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Δευτέρα 29/12

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!

 

ΓΕΝΙΚΑ: Τα ταρω – Arcana είναι επικίνδυνα σε λάθος χέρια…προσέχετε τι ρωτάτε και πόση αλήθεια μπορείτε να αντέξετε. Μην απευθύνετε πρόχειρες ερωτήσεις…θα λάβετε αδιάφορες απαντήσεις.

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος υποδηλώνει, ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Το τέλος του έτους μαζί με την θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού, θα σας ωθήσουν να ξεκαθαρίσετε, ιδίως για εσάς που είστε σε γάμο – μακροχρόνιες σχέσεις- τι είναι αυτό που θα θέλατε να βελτιώσετε. Οι ελεύθεροι του ζωδιου θα έχουν εμφάνιση παλιού έρωτα που θα τους αναστατώσει με τις καινοτόμες προτάσεις του. Μην δεχτείτε ακόπιαστα λόγω μοναξιάς ή ανασφάλειας, να επιστρέψετε στο άσχημο παρελθόν σας.

zodia-taro-45

Φράση κλειδί: Αλλαγή και δέσμευση

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας δείχνει πως η διάθεση πλέον έχει αλλάξει, και ένας νέος αέρας αισιοδοξίας θα υπάρξει για όλους αυτούς που βιώνουν χωρισμό ή είναι σε φάση επανασύνδεσης. Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα έχει την υποστήριξη του Άρη προκειμένου να δοθούν οριστικές λύσεις στα σχετικά θέματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, ίσως πικραθούν από νέα – ειδήσεις – πληροφορίες, που θα τους αποκαλυφθούν για το άτομο που τους ενδιαφέρει. Η θέση του Κρόνου αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα των σχέσεων.

Φράση κλειδί: Πρακτικότητα

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι ‘φωτίζει’ τους δρόμους των απανταχού ερωτευμένων, για να ωθηθούν με ένα βήμα παραπάνω προς την κατεύθυνση για  δέσμευση – επισημοποίηση  του δεσμού τους!  Οι συγκρούσεις των τελευταίων εβδομάδων δεν βοήθησαν κανέναν σας, μόνο εξήγαγαν  αρνητικά λόγια και προσωρινούς χωρισμούς. Η επικοινωνιακή χάρη που σας έχει αποδοθεί από το σύμπαν, θα λειτουργήσει προς την επανασύνδεση των δεσμών και την αποφυγή οριστικής διάλυσης. Εκπροσωπείται το πνεύμα…μιλήστε και εξηγηθείτε…είναι το  όπλο σας. Αποχωρίστε αν τελικά δεν γίνεστε αντιληπτοί!

Φράση κλειδί: Διπλωματία και επέκταση

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια  δείχνει πως τα λάθη και οι παραλήψεις του παρελθόντος, σας έχουν γίνει πρακτικό μάθημα που το εφαρμόζετε πλέον στην καθημερινότητα σας. Εκπληκτικές αλλαγές θα δείτε στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίζει το ταίρι σας, ακόμα και την αληθινή θέληση του να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε κάτι ποιοτικότερο. Όσοι βιώνουν καταστάσεις χωρισμού – διαζυγίου, ας μην πουν ακόμα την τελευταία τους λέξη, καθώς η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα θα βοηθήσει προκειμένου να δοθούν λύσεις και ευκαιρίες για θετικές επανασυνδέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο.

Φράση κλειδί: Εν-συναίσθηση

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

 

 

 

 

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη  φανερώνει,  πως οι καταστάσεις που δεν έχουν πια τίποτα να προσφέρουν είναι μοιραίο να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν στο άσχημο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Λέοντες, συνειδητά θα επιλέξουν την μοναξιά για επαναπροσδιορισμό αξιών και ισορροπίας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν την χαρά να δουν τον συναισθηματικό τους κόσμο να διευρύνεται, και ίσως μέσα από εκεί προέλθει μια συγκατοίκηση – ένας γάμος – ακόμα και ένα παιδί. Αν έχετε ταυτόχρονα και συσχετισμούς με το παρελθόν, καλύτερα να τους τερματίσετε μιας και το νέο έτος με την θέση του Κρόνου, δεν θα σας βοηθήσει στην συντήρηση αυτών των περίπλοκων καταστάσεων.

Φράση κλειδί: Μεταβολή και πρόοδος

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης δηλώνει πως ένα ελπιδοφόρο μονοπάτι ανοίγεται μπροστά σας, προκειμένου να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό του ανθρώπου που εδώ και καιρό σας έχει προβληματίσει ευχάριστα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού πάνω στο ζωδιο σας, θα σας δώσουν ώθηση για να τρέξουν επιτέλους οι καταστάσεις στην στατική ερωτική σας ζωή Αυτό ισχύει και για τους δεσμευμένους που θα βιώσουν μια παραπάνω αγάπη από τον άνθρωπο τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες και για ένα σύντομο ταξίδι.

Φράση κλειδί: Θετικές συναισθηματικές εξελίξεις

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο  Τροχός της Τύχης δείχνει πως η προσκόλληση που έχετε σε άτομο που δεν σας συμπεριφέρεται αναλογικά καλά, θα τερματιστεί απότομα μέσα από εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι όψεις του Πλούτωνα και του Άρη, θα σας δώσουν την δυναμική να δηλώσετε την θέση σας και να αποχωρήσετε…και μένει στην διακριτική ευχέρεια της άλλης πλευράς να σας ξαναζεστάνει ή όχι. Όσοι είναι μπλεγμένοι με ΄διπλές- τριπλές’ καταστάσεις, καλό θα ήταν με τα εν λόγω άσχημα διαπλανητικά σκηνικά, να μην παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων.

Φράση κλειδί: Απρόσμενες επισκέψεις

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη  αναδεικνύει το πλήθος των συναισθημάτων που δεν έχουν βρει ανταπόκριση  από πλευράς του συντροφικού σας ταιριού. Ζείτε μια μέτρια συναισθηματική περίοδο που σας έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Από το νέο έτος τα πράματα θα καλυτερέψουν, και θα πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδιου θα ισορροπήσουν πολύ περισσότερο με την μοναξιά τους, και θα επιδιώξουν μόνο ποιοτικές επιλογές και όχι μια ακόμα επανάληψη των άσχημων πεπραγμένων του παρελθόντος.

Φράση κλειδί: Παρελθόν στο παρόν

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια καταδεικνύει ότι τα γεγονότα που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, θα σας δώσουν μεγάλη χαρά, βλέποντας την θεαματική αλλαγή από το συντροφικό σας ταίρι που θα σας πολιορκήσει περισσότερο και πέραν από κάθε άλλη φορά. Οι θυσίες σας έχουν πια πιάσει τόπο, και θα γίνεται αποδέκτης ερωτικής εξωστρέφειας. Αυτοί που προσπαθούν να επανασυνδεθούν με κάποια πρώην κατάσταση, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα προκειμένου να ωριμάσουν τα συναισθήματα και οι συνθήκες για την πλήρωση του δεσμού.

Φράση κλειδί: Επεκτατική πολιτική

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη δείχνει πως οι δοκιμασίες που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στον γάμο ή δεσμό σας, θα λάβουν οριστικό τέλος ακόμα και μέσα από χωρισμό ή προσωρινή απομάκρυνση καθώς οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες έχουν πια εξαντληθεί πια. Μην πιέζετε να πάρετε απαντήσεις που ο άλλος δεν είναι έτοιμος να σας δώσει. Αν έχετε ‘διπλή’ κατάσταση που σας χαροποιεί, δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα υπόλοιπα του δεσμού σας.

Φράση κλειδί: Στάση και περισυλλογή

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο  Κόσμος φανερώνει πως ίσως να βιώνετε μια προσωρινή στεναχώρια μέσα από συναισθήματα που δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Βάλτε τα όρια χρόνου στο έτερον ήμισυ, ανακοινώστε τα και αναμείνατε τις αντιδράσεις. Μην ζητιανεύετε την αγάπη. Τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά. Οι περισσότεροι Υδροχόοι των πρώτων ημερών, θα δεχτούν επιστροφές από άτομα που στο παρελθόν τους πίκραναν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην παρασύρεστε ευκαιριακά.

Φράση κλειδί: Δημιουργικότητα

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Ιχθύς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο  Τρελός δείχνει πως η επέμβαση των ανώτερων δυνάμεων του Σύμπαντος, θα σας προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές στην ροή των γεγονότων της ζωής σας. Είσαστε αυτοί που έχετε αδικηθεί το περισσότερο τους τελευταίους μήνες, και τώρα θα σας χαριστούν οι λύσεις. Αν βιώνετε προβληματική σχέση θα έχετε την ψυχολογική δυναμική να μιλήσετε και να πράξετε προς την καλυτέρευση της κατάστασης. Αν διατηρείτε παράλληλες καταστάσεις, ίσως και να δείτε το ‘μεταξύ σας’  να βελτιώνετε αργά αλλά σταθερά.

Φράση κλειδί: Δράση – Ταξίδι

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!