ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/02 A

ταρο-ταρω-taro-tarw

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/02 A

ταρω Κριός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αρχέτυπο: Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής
Έννοιες – κλειδιά: Οικοδόμηση της αυτοκρατορίας σας, υπολογισμένα οικονομικά ρίσκα, μακροπρόθεσμο σχέδιο για την σταθερότητά σας.
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της πρακτικότητας και της σταθερότητας. Εμφανίστηκε για να σας εμπνεύσει να βρείτε έναν σταθερό ρυθμό. Ξέρετε ότι είστε καλοί στα επιχειρηματικά και πώς να χτίσετε το μέλλον σας. Ξέρετε να δουλεύετε σκληρά και να αξιοποιείτε τους πόρους σας καθώς ακολουθείτε αυτά που σας παθιάζουν.

Αυτός ο Βασιλιάς σας υπενθυμίζει ότι όλα τα σημαντικά στη ζωή δεν εκδηλώνονται αμέσως, δεν υπάρχει πραγματικά το πώς να πλουτίσετε γρήγορα –γιατί οι πραγματικές επενδύσεις που έχουν αξία θέλουν χρόνο να ωριμάσουν. Ξέρετε ότι η επιτυχία δεν συμβαίνει εν μία νυκτί, γι’ αυτό μετρήστε αυτά που έχετε τώρα. Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε πώς χτίζετε την αυτοκρατορία σας, το ένα τούβλο πάνω στο άλλο, για την σταθερότητα και την αντοχή της.

zodia-zvdia-22

 

ταρω Ταύρος: Ο Κρεμασμένος

Λέξη – κλειδί: Προσαρμογές
Έννοιες – κλειδιά: Μικρές θυσίες τώρα για μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον, παύση για αναμονή καλύτερων συνθηκών, ψάξιμο μιας καλύτερης ιδέας, αποδοχή της ανάγκης για προσαρμογές στις ικανότητες / τη στάση / τη φιλοσοφία σας.
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για σας ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Λέξεις – κλειδιά: Οικονομική εκπαίδευση
Έννοιες – κλειδιά: Βελτίωση της εικόνας των οικονομικών σας, εξοικονόμηση, εκμάθηση οικονομικών προγραμμάτων, δημιουργία προϋπολογισμού.
Ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην αξία σας και να την βελτιώσετε.

Κάντε ένα σεμινάριο για τις φορολογικές ελαφρύνσεις ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Δουλέψτε λίγο πιο σκληρά, λίγο παραπάνω. Βρείτε έναν μέντορα και μείνετε δίπλα του/της. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

taro-oroskopio-54

ταρω Καρκίνος: Το Επτά των Ξιφών

Λέξεις – κλειδιά: Κρυφές νίκες
Έννοιες – κλειδιά: Βλέπετε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι, προχωράτε μόνοι, κρυφά πλεονεκτήματα, γίνεστε πρωτοπόροι.
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για σας και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Αρχέτυπο: Γυναίκα αφεντικό
Έννοιες – κλειδιά: Δουλέψτε έξυπνα (και όχι πιο σκληρά), παθητικές οικονομικές ροές, έσοδα από δημιουργικά έργα και/ή επιχειρήσει με βάση το σπίτι, επιχειρηματικότητα.
Αυτή η Βασίλισσα είναι η πιο γόνιμη μέσα στη τράπουλα. Δεν σημαίνει απαραίτητα εγκυμοσύνη, είναι μια μεταφορά που μπορεί να επεκταθεί και να στα όριά της να μπουν τα δημιουργικά έργα, η γέννηση νέων πηγών εσόδων, η ανακαίνιση του σπιτιού, και ούτω καθεξής. Εμφανίζεται όταν η ζωή προσφέρει αφθονία.

Σηματοδοτεί μια περίοδο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη ζωή που σας προσφέρει ασφάλεια. Προτείνει μια στάση ευγνωμοσύνης, και η άνεση θα γίνει η καθημερινότητά σας (μέσα σε λογικά πλαίσια, σαφώς). Δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε το λαχείο, ούτε ότι θα γίνετε μια οικογένεια βεληνεκούς Ωνάση. Δείχνει τη ζωή που μέσα από τα δικά σας μέσα, όπως τις δικές προσπάθειες, σας επιτρέπει να χαρείτε τις απλές, σαρκικές απολαύσεις.

ταρω Παρθένος: Ο Μάγος

Λέξη – κλειδί: Μαεστρία
Έννοιες – κλειδιά: Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα, επιδεξιότητα που αποκτάται μέσα από επανάληψη, δεξιότητες που τελειοποιούνται, αυτοπεποίθηση μέσα από την εμπειρία.
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε.

Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα. Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία! Ντα ντα!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia