taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 21/5

taro-sex

taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 21/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το έξι των ράβδων

 

Taro το έξι των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… που αρχίζουν να ενώνονται τα κομμάτια του παζλ; Ποιος έχει τον έλεγχο; Πρέπει να πάρετε εσείς τον έλεγχο, ή πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε κάποιον άλλον να λάμψει; Μήπως δεν σκέφτεστε ή φέρεστε όσο λογικά πρέπει; Μήπως πρέπει να επανέλθετε στην πραγματικότητα;

 

Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον τσακωμό, την διαμάχη, την μάχη των θελήσεων ανάμεσα σε όλους τους εγωισμούς, τότε θα καταφέρετε να οραματίζεστε ένα σχέδιο για να προχωρήσετε μπροστά.

 

Θα υπάρξει η ανάγκη για κάποιου είδους ηγεσία. Κάποιος ή κάτι να καταφέρει να κατευθύνει τους πάντες στο ίδιο σημείο και να δουλέψτε προς τους ίδιους στόχους.

zodia-taro-45

 

Επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε δουλεύει με επιτυχία και σε οτιδήποτε υπάρχει ήδη όφελος. Μπορείτε να χτίσετε πάνω σε αυτά. Μην προσπαθείτε συνεχώς να ξεκινήσετε κάτι καινούριο χωρίς βάσεις.

 

Θα υπάρξουν αρκετοί προβολείς. Εκτιμήστε τους, αλλά προσέξτε να μην χάσετε την πραγματικότητα από τα μάτια σας. Μην χάσετε αυτά που είναι σημαντικά και απαραίτητα. Μελετήστε αντί να κάνετε απλές υποθέσεις.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra