taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 25/3

diavolo_volante

taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 25/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο διάβολος

taro ο διάβολος: αναρωτηθείτε το εξής… αν ήσαστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας, ποιοι θα είσαστε και πως θα ζούσατε; Τι πρέπει να αποχωριστείτε και από τι να απελευθερωθείτε;

 

Η ελευθερία είναι η λέξη για την σημερινή ημέρα.

 

Απελευθερώστε το σώμα σας… βγείτε έξω… αναπνεύστε βαθιά… ανοίξτε τα χέρια σας διάπλατα και ρίξτε το κεφάλι σας πίσω για να παρατηρήσετε τον ατελείωτο ουρανό… νιώστε τους πνεύμονες να μεγαλώνουν και την ελευθερία σας στην εκπνοή, καθώς απελευθερώνεστε από άγχη και εντάσεις.

zodia-taro-45

 

Απελευθερώστε το μυαλό σας… κλείστε τα μάτια σας, αναπνεύστε βαθιά, νιώστε το μυαλό σας να επεκτείνεται και την ελευθερία στην εκπνοή, καθώς απελευθερώνεστε από σταθερές σκέψεις, αρνητικές συμπεριφορές και φόβους… επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτεί τι μπορεί να γίνει και όχι τι πρέπει να γίνει, τι θέλετε να δοκιμάσετε και όχι αυτά που δεν θέλετε.

 

Απελευθερώστε το πνεύμα σας… αναπνεύστε βαθιά μέσα στην ψυχή σας… αποκαλύψτε όλα τα σημεία του εαυτού σας για να τα φανούν, να γίνουν αποδεχτά και να διαμορφωθούν σε αυτό που πραγματικά είστε… νιώστε το πνεύμα σας να επεκτείνεται και να ωριμάζει στην εκπνοή, καθώς αποδέχεστε τον πραγματικό σας εαυτό, την πραγματική σας φύση, χωρίς περιορισμούς, κανόνες, καταστάσεις και προσδοκίες άλλων.

 

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από οποιονδήποτε και οτιδήποτε σας περιορίζει και σας εμποδίζει να είστε ο εαυτό σας και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι στη ζωή.

 

Δεν πρέπει να τα κρατήσετε άλλο μέσα σας… πρέπει να τα απελευθερώσετε… κάτι συμβαίνει μέσα μας, μέσα στη ζωή μας… ήρθε η ώρα να το τιμήσουμε με τον χώρο που χρειάζεται για να βγει προς τα έξω και να διαμορφωθεί, όχι να στριμωχθεί και να καταπιεστεί.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια